Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Lev bojuje s molochem

aneb čtu si v předvolebních materiálech v době před volbami do EP...... ......pikantní je povídání o hrdinném reku Paroubkovi, který podporuje se svými věrnými boj s molochem organizovaného zločinu. Jsou tam i jiné pikantnosti jiných subjektů, jiných reků.

Jen si nedávají práci pochopit co je to ten organizovaný zločin.Jakou má strukturu, historii. Matou pojmy.

Viděli jste někde "špan" ? Máte kolem sebe "vorovskoj mir"? Potkali jste "bukanýra"? Není Váš soused večer u "Tosqueho"?

V souvislosti s děním na Ukrajině a nárůstem vojenské aktivity Ruska lze v tamních společenstvech organizovaného zločinu vysledovat zvýšenou aktivitu. Ta se dotýká i našeho území. Jak to u nich funguje -

- po ČR putují a monitorují situaci skupinky profesionálních zločinců z území Společenství nezávislých států (SNS) a Ukrajiny. Zejména na Ukrajině se výrazně aktivizují radikální až ultraradikální pravicové formace , které nasávají profesionály z rozpouštěných bezpečnostních složek. Vzhledem k tomu, že jsou ovládány etnickými a profesionálními zločineckými syndikáty spojenými s politiky a podnikateli jsou velkým rizikem. Často na našem území využívají původem etnických spoluobčanů z migračních vln od 70-let výše. Tito dnes postarší a usedlí občané (často s národností a pasem Izraele, Kanady) využívají svých kontaktů z dob obsazení našeho území sovětskými vojsky, naší liberální vízové politiky a měkkosti imigračních zákonů. Mají nepředstavitelné kapitálové zdroje. Znalosti. Uhlazenost. Dravost. Lze předpokládat, že některé takovéto skupiny (vedené bossy jako Mike Saša, Tajvančik) daly u nás v ČR vzniknout základům naší ropné mafie. Tzv. nelegální obchody s LTO byly velmi pravděpodobně zřetězeny do série vedoucí až ke skupině dříve vedené v rámci Arbat International com. bossem Mogilevičem.

Mimo jiné parta kluků, veteránů z Afgánistánu z Rostova na Donu se nám u nás před pár lety spojila pod vedením Gruzínce zvaného "M.D." s jistým občanem romské národnosti původem z českého příhraničí a založili společnost HGR s.r.o.. Napojení na romské podstvětí byl dobrý krok. Firma se rozjela a ještě nedávno její působení sahalo od obchodu s kradenými vozidly, přes drogy, falešné kolky, falešné jízdenky na MHD a další komodity. V tu dobu se tam učií podnikat i některé dnešní české špičky z Prahy. Jen na okraj - "M.D." byl zadržen v Maďarsku, souzen v ČR a zde osvobozen pro nedostatek důkazů . Pravděpodobně po vyhoštění je dnes zpět na severu Čech.

Lezou nám sem i skupinky taganské, podolské odnože moskevské mafie. Z Ukrajiny pak Solotuchovci a další.

Proč jsou úspěšní? Oni dokázali přežít pogromy po roce 1917 na území SSSR. Přizpůsobili se a tehdy vznikly zdroje z nichž čerpají dodnes - je to" vorovskoj mir" – podsvětí zločinců se svou kulturou, hierarchií a "vory v zakonu". Dále "špana" – strukturálně přestavěná uskupení např. tradičních sibiřských zločineckých skupin vznikajících v době perestrojky. Dále jsou to "čornyje" -

kavkazské gangy organizované na etnickém a klanovém principu. Dnes je výběr kvalitních a kvalifikovaných sil potencován nepovedenou nedávnou válkou v Ingušsku, Čečně, Abcházii. ( jo, tam taky EU měla snahy pomáhat. A výsledky jsem viděl v přímém přenosu....).

A mají historii, spjatou s hrdostí. Tato současná uskupení se vyvíjela snad 70 let. Od roku 1917 přes "žigany" kteří hlavně likvidovali bolševiky, po "juriki" tito ve skryté válce gangů na konci 30-tých let v SSSR zvítězili a přeskupili se do malých družin působích v Rudé armádě. To byli "suki" (děvky). Porušovali jedno z hlavních mafiánských přikázání – spolupracovali se státem – při obraně vlasti. Suki jsou vítězové a vstupují do poválečné éry. Spolupracují a jsou tolerování jako "otkoloti" státní mocí. V 60-tých letech Sovětským svazem proběhla "sučnaja vojna". Nomenklaturní kádry se chopili šance a likvidují klasické zločinecké struktury. Již tehdy se objevujií na území našeho vzoru ilegální továrny – např. výroba džínsů Levis. A světe div se, řízením osudu se dovážely ze země sovětů k nám jako důkaz vyspělosti této země.

Historie je dlouhá.

Jejich heslem je nyní " méně násilí, více investic". Proto také tyto skupiny například v Německu vstoupily do legálního byznysu – stavebnictví. Předpokládaný obrat cca 265 mld. dolarů (údaj za 2011). Zasahují bankovní sektor, v Polsku, Německu je to velmi vážný problém.Jejich síť pro obchod se strategickými surovinami realizuje obchody na nejvyšším stupni, často jako partneři státu – Francie, Belgie.

Držím palce při boji s moloochem.......hrdinní reci kol Paroubka a dalších.

 

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Vítek | pátek 4.4.2014 23:32 | karma článku: 7,75 | přečteno: 273x
  • Další články autora

Jiří Vítek

Sliby jak bude líp

Před volbami se mnoho slibuje. Spousty geniálních nápadů. Držme se při zemi a věřte, že to není nechuť k novým věcem atd.. Jsem naivka a hlupák, co věcem nerozumí. Ale sliby o tom jak bude kde, kdo podporovat částečné úvazky, jak bude preferovat tu či onu skupinu jsou jen sliby a plácání. Řeči o zajištění prosperity a rozvoje, blahobytu....pohádky.

26.9.2014 v 10:10 | Karma: 8,86 | Přečteno: 322x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vítek

Odvěký, starobylý – saláf

...ti pak, kdož nesoudí podle toho, co Bůh seslal, jsou nevěřícími.“(5:44) .....nepijte tu alkohol, říkají příslušníci zvláštní, etnické policie v německém Wuppertalu Němcům po klubech. Jde vskutku o první pokusy vytvářet paralelní strukturu moci ve státě? Pokus kam to nechá demokracie dojít? Možná. Němci mají s muslimy veliké problémy. Od sílícího radikalismu muslimů, přes násilí uplatňované proti vlastním souvěrcům (rozuměj převázně ženám pokud náhodou chtějí začít vztah s bezvěrci atd..). Čechy to čeká. Pokusnou lokalitou se stává nesporně Teplicko. (září 2014)

11.9.2014 v 0:01 | Karma: 19,17 | Přečteno: 500x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vítek

Šabatové hidžáb

Na počátku něco málo z historie oblékání , jak ji zná i Korán....V době hidžry zahalené nechodily po většinu života ani manželky samotného proroka Mohameda – tento zvyk si osvojily až ke konci svého života. Pro Mohameda nebyly závoje velkou prioritou, ostatně zmíiuje se o nich v Koránu jen dvakrát: ....A řekni věřícím ženám, aby cudně klopily zrak a střežily svá pohlaví a nedávaly na odiv své ozdoby kromě těch, jež jsou viditelné. A nechť spustí závoje své na ňadra svá. A nechť ukazují své ozdoby jedině svým manželům nebo otcům nebo tchánům nebo synům nebo synům svých manželů nebo bratřím nebo synům svých bratří či sester anebo jejich ženám anebo těm, jimž vládne jejich pravice, nebo služebníkům, kteří nemají chtíče, anebo chlapcům, kteří nemají pojem o nahotě žen. A nechť nedupou nohama, aby lidé postřehli ozdoby, které skrývají.“ ....

26.8.2014 v 23:04 | Karma: 26,26 | Přečteno: 812x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vítek

...byl tam jenom biologický materiál...

celá hláška znějící nedávno v Čro byla... „Není tam žádný biologický otec, byl tam jenom biologický materiál.“ . Pregnantní vyjádření z úst lesbické matky. Jméno netřeba. Nedávno proběhnuvší Prag Pride otřásl veřejností. Mnou také. I pro to, že se pootevřela víc dvířka do divnozemě eurounijního myšlení. Sociální inženýrství zase vystrčilo růžky a naznačuje nám mimo jiné , že slova otec a matka nejsou z pohledu odborníků vhodná. Lepší termín je prý rodič. Mne to snad mine a vnuci mi budou moct říkat dědo. V nejhorším prarodiči. New speak ? Česky fujtajbl....

25.8.2014 v 23:20 | Karma: 20,68 | Přečteno: 949x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vítek

Ordo ab chao

Koho volit je důležitá otázka. Otázka paměti lidí, protože rychle zapomínáme co bylo před pár týdny.

18.8.2014 v 19:49 | Karma: 6,68 | Přečteno: 335x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

Zařízený byt 1+kk se zahrádkou
Zařízený byt 1+kk se zahrádkou

U Hostavického potoka, Praha 9 - Hostavice, okres Praha
15 900 Kč/měsíc

  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 701x
Chlap co si myslí že se pořád dá něco změnit. Hlavně nesedět a nenadávat, jak je zvykem u nás v Čechách.
Asi jsem se zbláznil, ale tiché mlčení je podle mně horší než účast. Pokus o účast, pokus o názor.

Seznam rubrik