Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J88a11r75a 78R18a98n73k

26. 8. 2014 23:40

36 lidi si clanek precelo a zadny nazor? Zvlastni....zamestnana vetsinu zivota v nemocnicich v nekolika zemich, si dovolim podotknout, ze jsou zasadni hygienicka pravidla a ta se musi dodrzovat ve vsech zemich zapadni civilizace. Pokud mne v Indii veze taxikar s turbanem na hlave neprotestuji, je tam doma a ja jsem navsteva, pokud se nade mnou bude sklanet v nemocnici s tim samym na hlave, v zemi kde ziju ja, budu zadat o propusteni na reverz. Uz se nam zde snazi muslimka Maruskinova "jemne" vtloukat do hlavy, ale s lzi "taqiyya" povolenou v koranu pro pouzivani proti nemuslimum, jak uzasna je moda zen v islamu. Jiste videla jsem v Londyne v obchode, kde si muze jedna z mnoha manzelek bohateho muslima nakoupit zrejme specielne "halal" site pod burku, ale proc necti nase zakony a nesnazi se prizpusobit nasemu zpusobu oblekani? Pokud protestuji proti jeans - stejne je vetsina mladych muslimek pod cernym dlouhym habitem nosi, proc za kazdou cenu strasit zbytecne bezny lid, ktery okamzite napadne: co kdyz je pod tim vesta s nejakym explosivem?

Predstavitele a politici, urednici si musi uvedomit, ze multikulturalismus je ok, tak jako to bylo na priklad v 60. letech v San Francisku a hezky priklad je i ve Formanove "Hair", muzeme se navzajem akceptovat, mit radi, nezalezi na barve kuze, ale je nutne se prizpusobovat zakonum a zvykum zeme. Ziju ted v Kanade a ve vychodni casti se snazi, specialne v Quebecku, aby byl prosazen zakon, ze ve skolach, jsou veskere tyhle abnormalnosti, ktere si prinesli z domovu, odkud utikali, protoze chteli zit ve svobodnem svete....aby se naucili zavrit za sebou dvere a zacit novou kapitolu v zivote. To vzdy byla prvni podminka emigrace, tak proc najednou vse menit k jejich obrazu?

3 1
možnosti
Foto

Názor se mi nedostavil, protože nemůžu najít lupu. Jinak jsem k tomu napsal své už jinde. Vám mnohokrát plus.

0 0
možnosti
Foto

Drobnejsi pismo jste na pocitaci nnalezl? Vite, ze admini doporucuji Arial 12? Zacal jste s tim a pak tohle. neda se to cist, takze sorry, ale nemohu se vyjadrit k textu. Ale priste slibuji, ze si vas clanek prectu.

3 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 701x
Chlap co si myslí že se pořád dá něco změnit. Hlavně nesedět a nenadávat, jak je zvykem u nás v Čechách.
Asi jsem se zbláznil, ale tiché mlčení je podle mně horší než účast. Pokus o účast, pokus o názor.

Seznam rubrik