Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Urinoterapie, hladovění a úniky z matrixu - Zpráva z Majáku č.41

Šestý den mayského kalendáře přináší energii rozkvětu. Nepokoje na severu Čech pokračují. Sluneční erupce. Geomagnetická bouře. Vrací se horké léto. 10 let od zbourání mrakodrapů World Trade Centre a dalších teroristických útoků.

Alternativní bydlení v Peru.Eco truly Park

Divadýlko Kampa není na první pohled nic zvláštního, zvláštní je samozřejmě moderátor pořadu Duše.K - Jaroslav Dušek, který se elegantně prochází bos, průměru se také vymykají půvabná dívka roznášející divákům čaj i aztécký kruhový kalendář dekorující jeviště. Populární herec si do svého pořadu zve své hosty, v sobotu 10. září to byla MUDr. Vilma Partyková. Téma: Urinoterapie a hladovění. Starší paní drobné postavy opakuje slovo urina tak často, až to vypadá jako zaklínadlo nebo mantra. Urina urina urina urina.....Potlačuju  smích. Hodně lidí by se určitě zasmálo se mnou, nicméně když paní doktorka vysvětlí, že urinoterapie a hladovky zvládnou vyléčit neléčitelné zhoubné nádory, těžkou cukrovku, zkolabované ledviny, boreliózu a jiné - vnímám, že její respekt je na místě. Dr. Partyková zdůraznila, že léky, které nám předepisují v tunách, léčí jen syndromy a škodí vedlejšími účinky. Toto jsem zvyklý slýchat často, ale nikoli na veřejnosti od lékaře! Až posvátnou úctu, kterou vylučované tekutině projevuje paní doktorka, jsem pochopil později: vyléčila si tak nádorové onemocnění. O obou zmíněných metodách se dozvěděla v Rusku, zatímco česká odborná obec je ignorovala. Nad jejími příběhy z léčení zůstával chvílemi rozum stát, např. jeden pacient si vyléčil hladovkou těžkou cukrovku a jeho lékař mu poté řekl: „Máte to v pořádku, ale neříkejte mi, jak jste to udělal.“ Kdo by se chtěl blíže seznámit se zmíněnými metodami, může navštívit stránky dr. Partykové, kde poskytuje poradenství: http://www.urinoterapie.eu/urinoterapie.htm. Pod vlivem Duše.K. zahajuji hladovku, pro začátek jeden den postačí, ..nebo dva, tři. Uvidíme.

Jak uniknout „matrixu“ čili civilizačnímu systému ukazuje jiná žena - Němka Heidemarie Schwermerová, která žije alternativně, bez peněz 15  let. Její zajímavý příběh proběhl českými médii. Nejde o bezdomovkyni, protože má stálý příjem – na české poměry slušný důchod, prý ho nevyužívá. Paní Heidemarie dosáhla věku 69 let, bydlí v domku známých a všechno, co potřebuje, si obstará výměnnými obchody a protislužbami.

"V dnešní společnosti hranice chudoby postupuje a mnozí lidé sotva přežívají. Díky mému novému model se cítí silnější a mohou odložit část strachu, že nakonec skončí ve stoce," píše na svém webu http://projekte.free.de/gibundnimm/. Když pracovala s lidmi v nouzi, založila výměnný kruh Gib und Nimm (Dávej a Ber), který přilákal hlavně důchodce a studenty. V roce 1996 se rozhodla opustit finanční struktury této společnosti. Dala výpověď, vystěhovala se z najatého domu, vzdala se majetku, uzavřela bankovní účet i zdravotní pojištění..."Na začátku svého experimentu jsem si neuvědomovala, že vliv peněz prostupuje tolika oblastmi," vzpomíná. http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/nemka-zije-patnact-let-alternativne-bez-penez_210492.html.

Další roztomilou alternativu (i napohled) vytvořili umělci v Peru, kteří zde postavili soběstačné ekologické alternativní centrum. Lidé z celého světa tu žijí v ve zvláštních barevných domcích z bahna. Vesnička leží jen hodinu cesty od hlavního města Limy v oáze Chakra y Mar a obklopují ji písečné duny. http://bydleni.idnes.cz/okouzlujici-ekologicka-vesnicka-s-pohadkovymi-domky-je-rajem-na-zemi-1j7-/architektura.aspx?c=A110905_120013_architektura_web

Na webové stránce komunity je tato sympatická proklamace: „Žijeme společně podle principů nenásilí, jednoduchého života a pokročilého myšlení. Návštěvníci se mohou učit a prožívat, jak je možné žít šťastně v harmonii s přírodou, s jinými lidmi a sami se sebou. Hledáme lidi, kteří jsou v podstatě otevření novým myšlenkám a chtějí se řídit tolerancí, soucitem a trpělivostí.“ 

Zpátky do Česka. Vítejte v Nejistotě. Česká sněmovna schválila reformní balík. Reformátoři slibují, že soukromé penzijní fondy budou spravovat důchody lépe, než to dělá stát. Známe soukromé fondy a známe slovo tunel... Potěš (nás) Pánbůh. Systém Matrixu (staré energie rozkladu a oddělování) směřuje dále systematicky k vytváření nejistoty. Novela zákoníku práce, schválená taktéž, uzákoňuje „nevolnictví a nucené práce zdarma“, upozornil publicista Zbyněk Fiala. Zdá se, že Nečasova vláda zapráskala karabáčem. Senát novelu vrátí. Sněmovna ji znovu schválí a pak ji podepíše prezident. Zda zasáhne Ústavní soud, se zatím neví...Tolik Česko 2011. 

Energie Rozkvětu k nám podle vykladačů mayského kalendáře plyne od pondělka 5. září, cítil jsem změnu už pár dnů předtím. „Kde je ten rozkvět? Nějak jsem si ho nevšimla,“ poznamenala jedna moje kamarádka s tím, že jí zbývá na hotovosti 17 korun. Změna těchto jemnohotných energií je hlubinná a dlouhodobá. Carl Calleman jejich působení vysvětluje tak, že v době přechodu mezi Dnem a Nocí současně doznívají staré energie a přicházejí nové. Tam, kde se societas nepřizpůsobí novým energiím změny, dojde ke střetu. Viz Varnsdorf..demonstrace..nepokoje...konflikty, šest zraněných v době geomagnetické bouře.Stará energie přinášela také borcení iluzí o sobě. A to je na duchovní cestě to nejlepší, co nám může přihodit. Vědmy navíc sdělují, že se nemáme bát a radí: zůstávejte v pozitivních myšlenkách a hlavně ve svém duchovním středu, je to nejlepší příprava na rok 2012. Tento týden se zklidňuju a občas zajdu do lesa na šamanskou obchůzku, přitom sbírám  plody přírody: sladké bobulky hlohu, hrušky, jablka i ořechy vlašské.

Ve středu přichází ke mně zvláštní blažený duchovní stav. Rozkvět je tady! Jsem pocitem nadšen. Kdo neví, co je cesta středu, mluví o ní už tisíce let například jóga, buddhismus, a každé náboženství ve své mystickém aspektu. Pataňdžaliho Jógasútry komentované sw.Mahéšvaránandou: „Snažte se své činy (karmy) vykonávat nesobecky a pomáhat jimi druhým. Duchovní člověk by měl být jako strom. Pozorujeme-li strom, můžeme získat hlubší vhled a moudrost, než bychom získali od lidí. Strom stojí nad dualismem, nerozlišuje rasu, postavení, náboženství, politickou příslušnost ani národnost.“

Zlatá dušička věští: „Měsíc září je velice významným, neboť proběhne spousta důležitých událostí... Září uvrhne mnohé do rychlého pohybu a proměn. Energie, které budou toto podporovat, budou velice vysokých vibrací, nenechají kámen na kameni. ..pracujte na uvolnění minulosti, vzdejte se vědomě všeho nedůležitého a neprosperujícího... Buďte ve svém středu a svůj život modelujte podle svého cítění... Buďte stále ve svém středu, zklidněte mysl a naslouchejte srdci.“

 

36. týden 2011 v médiiích:

5.9. – Počet nahlášených UFO se na planetě Zemi zvýšil o 67 procent. 

EU chce, aby Evropané začali jíst hmyz. Čím dříve, tím lépe.

6.9. - Všichni šetří, stavebnictví skomírá. Tuzemská stavební výroba se meziročně v červenci propadla o 11,1 procenta.

Manažer rakouské firmy Steyr vypověděl, že po něm a jeho firmě žádal lobbista Marek Dalík osmnáct milionů eur jako provizi za obchod s transportéry Pandur. (Dalík to popřel.)

7.9. - V Rusku spadlo letadlo s hokejisty, mezi nimi byli tři Češi. Zahynulo 43 lidí.

9.9.-  ČR: Schválení penzijní reformy a novely občanského zákoníku.

Začíná geomagnetická bouře v důsledku solárních erupcí a pokračuje do neděle.

Protestující Egypťané vnikli do budovy izraelského velvyslanectví v Káhiře a obsadili její prostory. Střet demonstrantů a policistů ve Varndsdorfu.

11.9. – Varnsdorf: Šest zraněných při střetech s policí.

USA vzpomínají na oběti teroristických útoků 11.9. 2001.

Pákistán: záplavy 4 miliony lidí bez domova. 141 mrtvých.

 

 

Autor: Jiří Sirotek | pondělí 12.9.2011 9:23 | karma článku: 14,72 | přečteno: 1160x
  • Další články autora

Jiří Sirotek

Ve Švýcarsku je minimální mzda 80 000

V České republice je minimální mzda 8 000 Kč, ve Švýcarsku je minimální mzda 80 000 Kč !!!Tuto větu by měl každý politik vyslovit jako první, kdykoliv otevře (h...) pusu. Dal bych jim to jako povinnost ze zákona místo imunity.

25.4.2012 v 12:35 | Karma: 34,64 | Přečteno: 9635x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Sirotek

Proalt o pravicové lži

Pokud nezačneme omezovat přebujelý sociální stát a tím snižovat rozpočtový schodek, čeká nás osud Řecka! Tak strašil občany před volbami nynější ministr financí Kalousek; dokonce nechal rozesílat lidem složenky s výší státního dluhu přepočítanou na hlavu.

12.4.2012 v 13:05 | Karma: 20,40 | Přečteno: 1235x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sirotek

Skutečná demokracie teď jde do toho – hledání lepší budoucnosti

Jan Cemper vysvětluje své představy o skutečné demokracii. Zaujalo mě, jak jasně formuluje své představy a že hnutí preferuje nekonfrontační aktivitu – debaty s občany o budoucnosti naší země. Mají také již jasný profil a nebojí se ho formulovat.

29.3.2012 v 14:10 | Karma: 13,20 | Přečteno: 884x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sirotek

Místo restrikcí rozvoj kreativity

Současná společnost začíná žít stále více v atmosféře strachu a restrikcí, je třeba to zastavit a vrátit se na pozitivní cestu a rozvíjet lidský potenciál, největší dar, který máme.

28.3.2012 v 11:16 | Karma: 9,67 | Přečteno: 892x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sirotek

PAN Janoušek – člověk zvláštní ražení

Tzv. lobbista Janoušek je zjevně opravdu výjimečná bytost, nejen kvůli pozornosti, kterou mu věnují média.

27.3.2012 v 16:15 | Karma: 24,43 | Přečteno: 1628x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Gaza jako Vietnam? Demokratům při sjezdu hrozí opakování nepokojů z roku 1968

18. května 2024  20:43

Studentské protesty proti americké podpoře Izraele rozvířily v USA debaty o tom, jak by mohlo...

Slabý Putin chce mou smrt. Pobočník Navalného po útocích kladivem promluvil

18. května 2024  20:21

Leonid Volkov, který býval pravou rukou ruského opozičního politika Alexeje Navalného, řekl britské...

V neděli očekávejme silné bouřky. Hrozí kroupy a také přívalové deště

18. května 2024  11:19,  aktualizováno  20:14

Přímý přenos Sobotní bouřky zasáhly Moravu a jihovýchod Čech, v neděli se předpokládá rozsah na celé Česko,...

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Po listopadu 1989 novinář, překladatel a dramaturg, předtím většinou knihovník, redaktor a topič. Nyní redaktor internetového časopisu.