Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

27. 3. 2012 16:46
Taky mu říkali Valdemort.

Ten který se nesmí jmenovat. Ony jsou to vlastně figurky k politování. Chudáček, který uměl jen pinglovat a vekslovat valuty, se díky ještě větším chudáčkům, kterým jsme ze zoufalství, protože nebylo nic lepšího, dali hlas, dostal k moci. Přítelíčkové měli moc, on však měl víc. Nebyl politik a nemusel se bát voličů a medií. Politikům solil a měl je v hrsti. V podstatě se ho báli a on se zase bál jiných sobě podobných. Miliardy asi vydělal, ale k čemu jsou? Život je krátký a nestihnou se utratit. O to hůř se takovým umírá, když vědí jaký balík opouští. Nezávidím ani lobistům ani politikům tu hrůzu v jaké musí žít. To mizerné svědomí, které je žere. Pekař, kterému se povede upéci skvělý chléb či rohlíky po kterých se na pultě jen zapráší je na tom tisíckrát lépe.

2 0
možnosti
T

twigy

27. 3. 2012 17:16
Re: Taky mu říkali Valdemort.

Ano,...stokrát ano. Teď bych ráda slyšela hlas i z toho druhého břehu,... docela by mě zajímal jejich názor na věc,...zda jsou šťastni a tak. S vámi souhlasím vřele, protože stojím na vašem břehu. Ať se v rámci objektivity ozve i druhý břeh, porovnáme a pak budeme "soudit",... souhlasíte ?

1 0
možnosti
P

pěnice

27. 3. 2012 16:44
Takže jestli tomu dobře rozumím,

celou naši zemi vede nějaký pingl ? A všichni mu lezou do zadele ?Tak to se pak té úrovni nedivím!

1 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v2

27. 3. 2012 16:39
nemělo tam být "zvláštního"?

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Po listopadu 1989 novinář, překladatel a dramaturg, předtím většinou knihovník, redaktor a topič. Nyní redaktor internetového časopisu.