Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jezdec z Apokalypsy je blond - Zpráva z Majáku č-34

Lijáky. Ochlazení. Hnědí slimáci vylézají. Záplavy. V noci ze soboty na neděli neprší. Vraždění v Norsku. Hladiny řek klesají. 

Všimli jste si, že někteří lidé vypadají jako démoni a jiní jako by od nich byli pronásledováni, vepsán do tváře věčný strach? Minule jsem psal, že do mého snu vešel vetřelec a vyděsil mne natolik, že jsem se probudil s výkřikem. Už vím, kdo mě navštívil – byl to jezdec z Apokalypsy. Tento týden se ochladilo, noční lijáky rozvodnily řeky na severu. V sobotu se budím, v srdci mír. Pak si čtu o tom, co se stalo na norském ostrově Utoya, který má tvar srdce. Cítím vlnu smutku. Vidím fotografii mladé plavovlasé dívky, s hlavou rozervanou střelou. Její vrah Anders Behring Breivik vypadá tak trochu jako anděl. Hezoun se studenýma očima. Čas od času se někde ve světě vynoří mladý muž - bývá to většinou na amerických školách – který se promění ve smrtonoše. Tentokrát to byl osamělý pravicový radikál z Norsku. 

Na krásné skleněné budově Zlatého Anděla v Praze jsou velká písmena tvořící zvláštní věty. Ny lidé chodíme dole a nevšímáme si, co kdo píše po stěnách. Ale v úterý jsem se u Anděla zastavil a čtu: „... a neboť je uvázán k řetězu, který je dost dlouhý, aby mu zpřístupnil všechny okrsky země...že ho nic nemůže vytrhnout z hranic země...Neboť je uvázán na podobně vypočtený nebeský řetěz.řetěz k řetězu....škrtí ho nebeský obojek....“ Zdá se, že 32letý Anders, křesťan, se v pátek 22.7. utrhl ze všech řetězů. Mimo řetězu Temnoty, a tak se stal jezdcem z Apokalypsy. 

Raketoplán Atlantis ve čtvrtek přistál na Floridě, byl to poslední let raketoplánu v celé historii tohoto kosmického dopravního prostředku. 

Sedím na terase, hradba zeleně přede mnou Stromy jsou úžasné. Bereme je jako samozřejmost, ve skutečnosti je to zázrak. Jejich větve se pohupují ve větru a přitom jsou nesmírně pevné. Připomíná to východní filosofie. Kdo je pružný a pevný, vítězí. Rostliny vydržely miliony let a dorostly mlčenlivé, moudré krásy. Jako by byly symbolem Stvořitele. Nenápadné i nápadné, jemné a silné, nepostradatelné, životodárné, bezbranné, mocné, křehké, a věčné... Jaká mocná inteligence je stvořila? Když rozostřím zrak, objeví se mi v koruně největšího stromu nějaká tvář. Někdy je to skřítek, někdy usmívající se dívka, ale také lebka Smrti. Tak je to i s lidmi. Někdy je pohltí Temnota, napojí se kamsi do pekel, vezmou zbraň a začnou vraždit, i děti. V pátek v Norsku v Oslo a na ostrově Utoya. 

V suchem nejhůře postižených regionech v Somálsku panuje hladomor. Hladem strádá asi 11 miliónů lidí.

Jak jsem psal minule, dorazila mi zásilka elektronických knížek. „Diagnostiku karmy“ od S. N. Lazareva, psychologa, badatele, léčitele, jsem začal číst. Umí prý diagnostikovat nemoci z aury, biopole lidského těla. Je schopen vyléčit prakticky všechno. Ale říká: naše nemoci jsou způsobené těžkou karmou a největším hříchem, kterého se můžeme dopustit, je zabití lásky. Karma jedince, který ničí a jde proti božskému principu, zabíjí nejen jeho samotného, ale poškozuje i jeho příbuzné.

Američanka s přezdívkou Solara, jedna z moderních mystiček této doby, upozorňuje z Peru, že svět se zásadně mění a my se máme také změnit. Starý svět nepřátelství odchází a v novém je třeba dělat toto: „Žít svůj Skutečný Život jako Pravý Celistvý.“ Filosofie této Američanky je jednoduchá. Také nauka léčitele Lazareva je prostá: myslete pozitivně, s láskou a vše bude v pořádku, myslete destruktivně, s nenávistí a všechno bude špatně. Ve vesmíru je vše propojené.

„22.7.2011: Nastává úplná očista a zároveň oslava příchodu do páté dimenze. Napojujte se na své  Srdce... A všechno, co bylo, padne. Kataklyzmata začnou slučovat vlády Světa.“  Anjelska.sk.

V neděli odpoledne jsem vyšel na terasu a podíval se na velký strom – uviděl jsem malou, veselou tvář. Jako by říkala: „Ahoj, to jsem ráda, že tě vidím.“ 

 

 

Autor: Jiří Sirotek | neděle 24.7.2011 18:00 | karma článku: 13,11 | přečteno: 1543x
  • Další články autora

Jiří Sirotek

Ve Švýcarsku je minimální mzda 80 000

V České republice je minimální mzda 8 000 Kč, ve Švýcarsku je minimální mzda 80 000 Kč !!!Tuto větu by měl každý politik vyslovit jako první, kdykoliv otevře (h...) pusu. Dal bych jim to jako povinnost ze zákona místo imunity.

25.4.2012 v 12:35 | Karma: 34,64 | Přečteno: 9635x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Sirotek

Proalt o pravicové lži

Pokud nezačneme omezovat přebujelý sociální stát a tím snižovat rozpočtový schodek, čeká nás osud Řecka! Tak strašil občany před volbami nynější ministr financí Kalousek; dokonce nechal rozesílat lidem složenky s výší státního dluhu přepočítanou na hlavu.

12.4.2012 v 13:05 | Karma: 20,40 | Přečteno: 1235x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sirotek

Skutečná demokracie teď jde do toho – hledání lepší budoucnosti

Jan Cemper vysvětluje své představy o skutečné demokracii. Zaujalo mě, jak jasně formuluje své představy a že hnutí preferuje nekonfrontační aktivitu – debaty s občany o budoucnosti naší země. Mají také již jasný profil a nebojí se ho formulovat.

29.3.2012 v 14:10 | Karma: 13,20 | Přečteno: 884x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sirotek

Místo restrikcí rozvoj kreativity

Současná společnost začíná žít stále více v atmosféře strachu a restrikcí, je třeba to zastavit a vrátit se na pozitivní cestu a rozvíjet lidský potenciál, největší dar, který máme.

28.3.2012 v 11:16 | Karma: 9,67 | Přečteno: 892x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sirotek

PAN Janoušek – člověk zvláštní ražení

Tzv. lobbista Janoušek je zjevně opravdu výjimečná bytost, nejen kvůli pozornosti, kterou mu věnují média.

27.3.2012 v 16:15 | Karma: 24,43 | Přečteno: 1628x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Po listopadu 1989 novinář, překladatel a dramaturg, předtím většinou knihovník, redaktor a topič. Nyní redaktor internetového časopisu.