Navzdory světu, jdeme dál, ale to jití má jednu podobu

Kdo pochopí toto jití jako život a otevře se mu, ten nalezne v útlaku život, který nebude jen jeho životem, ale životem všech. Posvěcená slova, posvětí ty, co uvěří.

Cenzura nastupuje a lidé se budou radovat (pracovní název)

 

Cenzura je ošklivé slovo pro naši pravdu. Tato slova jsou slovy těch, co ovládají svět. A proto uvedu jeden příklad:

 

Byl jeden člověk a ten člověk nepochopil slova Boha o marnotratném synovi. Tento poznatek nepochopený přelévá do života a jde životem jako ztracenec, ne své duše, ale života, který žije. Bude těžko takovým lidem po posledním soudu, který vykoná sám nad sebou. Proto se snažte pochopit za života co nejvíce, abyste netrpěli, kde jiní si prošli utrpením a příklady z Bible jsou příklady duchovními, kterými oblečeme své tělo při posledním pořízení.

 

Myslím, že tento příběh se udál mnohokrát a lidé přesto nepochopili nic, nikdo nehledá jen koná to svoje a dívá se na svoji pravdu.Právě takto vzniká cenzura, protože člověk, který nepochopil svoji pravdu, se snaží vnutit svou pravdu druhým. Celé to zní jako pohádka, jenže tito lidé bohužel takto jednají. Jsou to lidé nízkého a vysoké, ne v duši ani těle, ale poznatky těla, které sestupuje do hlubin. Těmito poznatky se snaží strhnout další. Proto se vyvarujte těch, co klesají níže a nechtějí vzrůst do nebes.

 

Celé toto pojednání má svoje specifika, přesto si myslím, že budu pochopen, a to pochopení nakonec udělá přítrž lidem v jejich konání, kdy lidé, tedy běžní lidé nechápajíc nic z politiky ani života se budou ptát, jak je to možné, že svět je tak zkažený? A můžete jim klidně odpovědět, že na vině jsou oni sami, kdy nechtěli povznést svoji duši a tělo oblažovali prostředky těla a ne duše.

 

Slova Toho, kdo vede svět a neříká nic o cenzuře, ale o lásce ke světu:

 

Hledíc na sebe, vidím tebe, tato slova jsou podmínkou pro další vzestup. Taková slova vyslovil Bůh lidem, aby našli pravdu. Taková slova najdou ve svém stvoření všichni ti, co hledají. A nejsou to jenom ti, co hledají pravdu, ale jsou i ti lidé, co nalézají pravdu v životě jako člověk nevědomý. Taková síla slov se nedá přikrýt a každému je otevřená jako poznatek duše, která říká:

 

Kdo nalezne v životě duši naší, jako duši svou, ten bude povýšen do stavu, kdy duše jeho bude jako naše.

 

Tímto se dělíme na lidi, kteří pochopíc vše a na lidi pochopíc část naší pravdy. Kdy ta část je sice omezená, přesto krásná pro život. Proto bych popřál lidem nalézt v tom všem marasmu to nejlepší pro život, právě v pravdě všedního dne, který říká:

 

Kdo otevře den modlitbou a poznatky Boha, ten bude mít den posvěcený po celý svět, který se obrátí k němu a řekne:

 

Jsi-li Bohem budeš Bohem, jsi-li člověk budeš člověkem, jsi-li moudrý budeš moudrý, protože svět je tím, čemu uvěříš, že jsi. Kdo napadne tyto slova u našeho pána, zle se mu povede, proto věřte životu jako Bohu, který jde s vámi po celý čas.

 

 Děkuji Vám za pozornost a přeji Vám hodně zdaru v dnešním dni.

 

J.H.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Herblich | středa 13.3.2024 15:23 | karma článku: 4,20 | přečteno: 138x