Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Už nežijeme v komunismu, pane Sobotko a Zaorálku!

             Předseda i místopředseda ČSSD se opět projevili v plné kráse. Kdo nesdílí vládní politický názor, nebo kritizuje nadřízeného, toho musí ze státní správy vyhodit! Zajistit to, aby tam ten úředník nebyl, to je prý úkol ministra a premiéra. Ještě k tomu to chtějí řešit na jednání poslanecké sněmovny!

             Kdo nejde s námi, jde proti nám! 

             Komunistické heslo. Ladislav Bátora musí z vládní administrativy odejít.  Pokud ministr Dobeš říká, že neví, jak to provést, měl  by být odvolán také. Tak to už přímo drzost od politiků ČSSD. Pokud mají páni Sobotka i Zaorálek z ČSSD takové názory, tak jsem opravdu rád, že nejsou ve vládě. To už tady bylo za komunistů a nestojím o to, aby nám tyhle zvyky, někdo znovu předváděl. Omluvit se musím jen Vítězslavu Jandákovi z ČSSD, který je v ČSSD světlou výjimkou a uvedený názor nesdílí.

              Pana Bátoru osobně neznám,

              ale už jsem na něho slyšel tolik špatných věcí, že je přestávám akceptovat. Pokud vím, tak je to představitel občanské aktivity „DOST“ a tak má mimo plnění svých pracovních závazků, plné právo vyjadřovat svoje soukromé politické názory, jako každý jiný občan, včetně názorů  aktivity „DOST“. Musím mu dát za pravdu, že na homosexualitě není nic k oslavě. Naše mladé rodiny se dostávají při současném hospodářském a politickém vývoji do potíží, mladí lidé žijí na hromádce a proto je potřeba vychovávat mladé lidi k zodpovědnosti, rodinnému životu a podporovat rodinný život, jako základ společnosti a státu.   

              Předseda klubu TOP 09 a starostů

              Petr Gazdík si zase představuje státní správu, jako soukromý podnik s tím, že podřízený zaměstnanec nesmí kritizovat nadřízeného. Je vidět, že jeho zaměstnanecké zkušenosti jsou trochu mimo realitu a optimistické vůbec není, když zaměstnavatel leze do uzavřených stránek pro přátele na facebooku. Každý zaměstnavatel si váží svých pracovníků, rozhodně je neuráží a nemluví jim do jejich politických názorů. Vydělávají totiž na jeho zisk a pokud  je uráží, tak mu v případě první možnosti rychle odejdou a to zejména ti schopní.

              Karel Schwarzenberg,

              jako první místopředseda vlády, řekl pro hospodářské noviny, že pan Ladislav Bátora je vhodný na ministerstvo školství, jako pazdeří jisté části těla a že je pomatencem. Vypadá to, že pan kníže si plete Česko se svým knížectvím a to pazdeří nejspíš vlastní sám. Návazně dodává, že by pan Bátora měl dělat pošťáka, nebo spravovat něco na ministerstvu zemědělství a potvrdil, že je ve školství se svými názory nepřijatelný, tak že to už nechce vidět. Vypadá to, že pan Karel Schwarzenberg, ve svém úctyhodném věku s TOP 09, hodlá ještě převzít personální odbor ministerstva školství.

              Ladislav Bátora

              v reakci na urážky, na svém soukromém facebooku, na adresu Karla Schwanzerberga pro přátele napsal, že je starej chudák, který bezostyšně prská. Tedy v podstatě žádná sprostá urážka. O tom, že Karel Schwarzenberg je ve svém věku, už tak trochu mimo realitu, dosvědčuje jeho snaha odprodat Lobkovický palác, naši významnou státní kulturní památku Německu, aniž by si uvědomoval, že tím uráží celý II. Protifašistický odboj a potomky popravených Čechů německými okupanty. Možná, že si už myslí, že je to jeho vlastní palác. Jenže ten palác náleží od první republiky Českému národu. Těch lumpáren s privatizací a nesmyslným odprodejem státního majetku tady už bylo dost i před Schwarzenbergem.

              Pokud si Miroslav Kalousek s Petrem Gazdíkem si myslí,

              že místopředseda vlády Karel Schwarzenberg, je někdo výjimečný s tím, že má právo urážet a dehonestovat státní úředníky, nebo že úředník nemá právo se proti osobním urážkám ohradit, tak by raději měli přestoupit do ČSSD, neboť se plně shodují s komunistickými názory ČSSD a Petr Gazík by si svůj výklad o státní hierarchii a subalterním úředníkovi měl nechat raději pro sebe, protože Bátora je podřízený ministra Dobeše, nikoliv Schwarzenberga. Ještě nepochopili, že už je tady demokracie a každý úředník ve svém volnu, má plné právo prosazovat odlišné politické názory. Požadovat odvolání ministra školství pana Dobeše, kterého delegovaly Věci Veřejné, je úplný nesmysl, zejména od dinosaura z TOP 09!

              Věci Veřejné,

              už nemusím od té doby, kdy nepochopily, že nemají v této vládě co dělat a mají prosazovat svoji politiku v poslanecké sněmovně poslaneckými návrhy, ale Vít Bárta má pravdu, když o Kalouskovi a TOP 09 řekl, že předvádějí zástupné divadlo. Vyplývá to už z podvodů, které tato vláda dělá, když se snažila do zákona vlepit přílepek, že platy a odměny státních zaměstnanců se nemusí zveřejňovat, protože některé příjmy kamarádíčků vyvolávají svojí výškou skoro veřejné pohoršení, včetně občasné vzájemné výměny mimořádně placených státních postů. Obdobné je to s navrhovaným zrušením zdanění dividend z akcií, kdy ministr financí se ani nenamáhal vyčíslit o kolik se tím zkrátí daňový příjem státu. Je vidět, že peněz pro bohaté kamarády je vždy dost, tak proč jim nesypat ještě další peníze? Nejhorší je skutečnost, že jim to na tripartitě bez připomínek přešel za odbory i Zavadil, aniž si uvědomil, že na druhé straně ty chybějící peníze, bude zase chtít ministr financí vybrat od střední a nižší platové vrstvy občanů. Už vidím, jak akcionáři ČEZ jásají! Řadí se mezi ně taky Kalousek z TOP 09, nebo Urban z ČSSD, či oba dva?

                                  Tato vláda nevládne, ale škodí a státní dluh roste dál!

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 19.8.2011 9:20 | karma článku: 26,13 | přečteno: 1504x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Trochu drsná diskuze před hospodou na Vinohradech

Kuřáci si nedají pokoj a tak místo toho, aby seděli uvnitř hospody, pokuřují a diskutují před hospodou. Těch skupinek tam bylo víc, ale připojil jsem se k té, která diskutovala o generálech.

19.5.2024 v 11:43 | Karma: 14,85 | Přečteno: 843x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 32,09 | Přečteno: 647x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,72 | Přečteno: 739x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 703x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,28 | Přečteno: 953x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Komentátor Schmarcz se po extempore se Šlachtou dočkal vyhazovu z televize

20. června 2024  18:42

Televizní stanice CNN Prima NEWS ukončila spolupráci s komentátorem Martinem Schmarczem. Ten se při...

Silné bouřky jdou Českem, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  16:57

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

V Rusku soudí „čeljabinského maniaka“. Dívku věznil a znásilňoval čtrnáct let

27. června 2024  16:49

Soud v Čeljabinsku na Urale vyslechl dívku, kterou místní muž 14 let držel v zajetí a znásilňoval....

U Bříství na D11 prorazil kamion svodidla a skončil ve svahu. Omezil dopravu

27. června 2024  11:11,  aktualizováno  16:27

Na D11 mezi obcí Mochov a Bříství havaroval kamion. Prorazil svodidla, zároveň u něj došlo k úniku...

Řidič v Brně srazil školačku a z místa nehody ujel, pátrá po něm policie

27. června 2024  16:17

Osobní vůz ve čtvrtek odpoledne v Brně-Přízřenicích srazil dítě mladšího školního věku, podle...

Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA
Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA

Hledáte pro svá miminka spolehlivou ochranu a chcete, aby se cítila jako v bavlnce? Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do testování nových...

  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"