Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Stávkuji za to, aby si šel konečně do prdele, hajzle!

Opravdu nevím zda tento drsný názor jednoho odboráře, který odpovídal na otázku ministra financí Kalouska, proč stávkuje a který si ministr Kalousek ve své preciznosti pečlivě zapsal (spíše nahrál) a přesně prezentoval na ČT 24, byl názor jen jednoho odboráře. Kalousek ještě nepochopil, že ta odpověď v trochu slušnější formě, vyjadřuje názor mnoha občanů i odborářů této republiky, který si Kalousek i tato vláda vykoledovala, prosazováním svých špinavých reforem a zákonů, které jsou zaměřeny na šetření, ale výhradně u nižší a středně příjmové vrstvy občanů. Tam se papalášům utahuje a šetří obvykle nejlépe, protože těch je většina a tak to nebude pro ně tak zásadní, aby to, jako obvykle, v klidu prošlo. Jenže, oni toho mají občané i odboráři už dost. Vypadá to tak, že Kalousek a celý vládní spolek Nečase nadále tvrdí, že za zadlužení republiky mohou všichni občané a že jim stačí zasílat platební složenky skryté do špinavých reforem a zákonů. Téměř v celé Evropě už občané prokoukli tuto hru politiků a požadují, aby dluhy zaplatili politici a pracovníci státní sféry, kteří jejich vznik zapříčinili a nikoliv občané! A to i v Řecku!!!

Odboráři všech zemí vyližte si prdel!

Lůza – odborářů múza! Obory =  útulek pro nuly! To jsou hesla psaná na transparentech skupinek, které vystupovaly proti stávce a snažily se narušit průvod odborářů. Zároveň si někteří z těchto odpůrců kryli obličeje tmavými brýlemi, aby přes kamery nevidělo vidět, co jsou zač. Obdobná hesla se objevily na konečné Metra Dejvická, kde byl přes facebook svolán protest „Nevystoupíme“, proti odborářům aktivisty ODS, či TOP 09. Dělali na konečné v Metru takový bordel, že je musela nakonec vyhodit ze stanice policie. Zajímavá je skutečnost, že obdobnou předchozí akci na facebooku proti odborářům, založil přímo straník ODS a že určité tzv. alternativní skupiny získávají různé finanční grandy na svoji alternativní činnost, která je kupodivu zaměřena především na organizaci provokativních, nebo protestních akcí proti levici a odborům. Media by měly odhalit, kdo tyto akce řídí a levice i odboráři by si měli dát pozor na tyto skupiny, které získávají finanční grandy na různé výtržnosti a stojí i za vajíčkovými výtržnostmi v posledních volbách. Naše skvělá policie nebyla dosud schopna vyšetřit, kdo tyto výtržnosti organizoval, ani kdo je financoval a veřejnost se dosud nedověděla, kdo byl za tyto výtržnosti a jakým způsobem potrestán, nebo spíše nepotrestán. Použitá hesla dostatečně mluví o pochybné inteligenci jejich autorů, kteří by si spíše zasloužili pár facek od svých rodičů. Nejednalo se jen o uvedené skupiny, ale průvod drzých odborářů, kteří si dovolili přijet demonstrovat do Prahy, se snažili narušit i skalní příznívci, či straníci ODS a TOP 09, kteří své akce samozřejmě opomněli předem ohlásit. Rovněž zpravodajství některých mediálních prostředků zcela postrádalo přijatelnou objektivitu a zmohlo se v duchu vládní propagandy, převážně na kritiku a útoky na odboráře. Přesto odboráře mnozí občané v Praze vítali a šli s nimi v průvodu, přestože prozatím odboráři nevyzvali občany k přímé účasti. Odboráře rovněž svojí účastí v průvodu podpořilo hnutí občanů ProAlt.

Předseda ČMKOS Jaroslav Zavadil,

řekl naprosto jasně, co odbory požadují. Stažení zdravotní, důchodové a daňové reformy a uplatnění změn, které odbory požadují. Je obdivuhodné, že Nečas dosud nepochopil co odbory chtějí, ale možná to pochopil Kalousek, který to nazývá přepracováním reforem dle požadavků ČSSD a na to tato vláda v žádném případě nepřistoupí. Jenže občanům a odborářům nejde o parametrické změny, ale o stažení a zásadní překopání koncepce předložených reforem i zákonů. Kalousek se teď mimo jiné stará o zrušení dividend z akcií, aby především papaláši z nich nemuseli platit daně a zvýšili si zase svoje neodůvodněně vysoké příjmy, zásadně zvýšené zavedením rovné daně. Nečas zase mluví o potřebné "modernizaci" společnosti a proto spolu s ministrem spravedlnosti Pospíšilem protlačili prvním čtení ve sněmovně nový Občanský zákoník, který vrací naši společnost zpět, téměř do Rakousko – Uherské monarchie. Ten umožňuje neevidované listinné akcie a především okamžité zákonné vymazání dokladů o účasti jejich držitele ve společnosti po jeho vystoupení ze společnosti a tím zlikvidovat veškeré záznamy a doklady o korupční aktivitách papalášů v těchto firmách. To je v podstatě hlavní důvod prosazování tohoto Občanského zákoníku, který nás vrací skoro o sto let zpátky. To rovněž schválily i tzv. "protikorupční" Věci Veřejné, vedené Radkem Johnem. Možná neumí číst on, možná ani jeho poslanci.

Zákon o zákazu neevidovaných akcií,

který slibuje předložit ODS s TOP 09 nebude nic jiného, než kočkopes, který místo toho, aby donutil občany a společnosti držící a manipulující s těmito neevidovanými akciemi k přihlášení vlastnictví těchto akcií na finančních úřadech v určité lhůtě a doložení způsobu jejich získání, či vydání tak, aby se daly zmapovat daňové úniky z jejich obchodování a korupčního jednání, tak místo toho tyto nezdaněné úniky zahladí a znemožní jakýkoliv dovýběr daní z těchto neevidovaných manipulací, obchodů i korupce. Samozřejmě jim to schválí i tzv. "protikorupční" Věci Veřejné a vůbec jim nevadí, že ty akcie se pohybují především v držení různých dinosaurů a papalášů, či jejich firem.

Premiér Nečas je přesvědčen,

že se jednalo o politickou stávku. Při jeho vzdělanosti mu ještě nedošlo, to co ví každý student, že sociální, mzdová, hospodářská, firemní, zdravotní, daňová i vládní politika je vždycky politika stejně, jako je politická každá stávka. Nečasovi přizvukoval další natvrdlý papaláš Drábek, který tvrdí, že se musí zákonně vymezit, za co a proč mohou odbory stávkovat. Nečas řekl, že občané projevili více rozumu, než organizátoři této stávky. Za stavu, kdy této vládě nedůvěřuje téměř 90% občanů, tak lze především pochybovat zda členové této vlády mají dostatek rozumu, když ještě neodstoupili z této vlády. Na obrazovce se v průběhu stávky objevil rozradostněný inteligencí zářící Gazdík s poslanci TOP 09 ve sportovních tričkách a pochvaloval si nekonfliktní průběh stávky. Možná chce pravidelně sportovně běhat do sněmovny v tričku. Vůbec mu nedošly ekonomické dopady stávky železničářů pro naši zem. Papaláš Kalousek se zase vyjádřil, že 4 000 stávkujících odborářů nemá sílu změnit postup této vlády. Přidal se i hradní papaláš, kterému se nelíbí používání odborářského označení papaláš. Prý se jedná o jakési hypotetické papaláše, kteří dle jeho předchozího názoru měli uvážit, zda rovnou nepropouštět stávkující.

Premiér Nečas s Kalouskem i Drábkem se totiž zásadně mýlí!

To nebyla žádná odborářská „sračka“, dle oblíbené průpovídky veselého Kalouska. Odboráři zastavili železnici v celém státě a poprvé v historii se zastavilo Metro v Praze! Probíhala omezená dopravní obslužnost a někteří odboráři i občané, vyjadřovali  podporu stávkujícím jiným způsobem. Stávka probíhala 24 hodin a tato vláda dosud nechápe, že šlo zatím jen o první varování. Vláda nehodlá nic podstatného na svých reformách a zákonech, ani na svém postupu nic měnit. Jenže další stávka může přijít brzo, ještě dříve, než vládní reformy i zákony projdou sněmovnou a ta již může trvat i týden. Někteří  lidé a zejména mnoho školáků si zase s radostí prodlouží dovolenou, či prázdniny o týden, ale důsledky takové stávky už mohou mít velmi závažné hospodářské důsledky. Pokud to Nečasova vláda přesto nepochopí, tak po prázdninách může přijít poslední časově neomezená generální stávka, ke které se může připojit většina pracujících a to do doby, než si tato vláda sbalí své kufry a odstoupí. To bude konečně, ta konečná stanice pro tuto nedůvěryhodnou, korupční a většinového konsenzu ve společnosti neschopnou vládu!

Pochopí to už konečně tato natvrdlá vláda?

Pozn.

Doufám, že to bude dřív, než tato vláda okrade Český národ o významnou národní kulturní památku, sídlo české šlechty, renezanční Lobkovický palác, který si národ koupil v roce 1918, tedy v roce vzniku Československé republiky!

Omlouvám se za použití vulgárních výrazů, ale taK zněly a tak byly napsány.

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 20.6.2011 8:36 | karma článku: 0 | přečteno: 1464x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Trochu drsná diskuze před hospodou na Vinohradech

Kuřáci si nedají pokoj a tak místo toho, aby seděli uvnitř hospody, pokuřují a diskutují před hospodou. Těch skupinek tam bylo víc, ale připojil jsem se k té, která diskutovala o generálech.

19.5.2024 v 11:43 | Karma: 14,85 | Přečteno: 844x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 32,09 | Přečteno: 647x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,72 | Přečteno: 740x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 703x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,28 | Přečteno: 955x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

Noc dlouhých nožů zbavila Hitlera opozice. Uteklo od té doby už 90 let

30. června 2024  3:05

Jen rok poté, co se Adolf Hitler stal říšským kancléřem, nechal zlikvidovat své poslední odpůrce ve...

KOMENTÁŘ: Bagration. Operace, která odstartovala průlom východní fronty

30. června 2024

Premium V červnu 1944 se Spojenci vylodili v Normandii, zatímco na východní frontě ve stejné době probíhala...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Jako mravenci. Hrůza na mostě korunovala americký úprk z Pchjongjangu

30. června 2024

Seriál Korejskou válku dnes vnímáme především jako pozadí pro vtípky vypečených doktorů ze seriálu...

  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"