Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

S vámi diskutovat nebudou !

                Tak by se dalo charakterizovat jednání sněmovny, při kterém usilovala nová vláda Nečase o vyslovení důvěry. S 118 hlasy, to Nečasova vláda neměla ani zapotřebí!

                Tak nějak se vracíme

                do dob vlád ODS, které lze charakterizovat mocenským a jednostranným prosazováním zákonů a opatření, které přinášejí prospěch vyšším příjmovým vrstvám společnosti, na úkor středních a nižších vrstev společnosti. Problémem je skutečnost, že již není kde brát, či krást, přesto, že jim bude, jako obvykle tleskat i podstatná část středních vrstev naší společnosti, která naivně touží po dosažení zařazení do nejvyšší příjmové vrstvy společnosti. Tato část středních vrstev společnosti bude ve skutečnosti platit požadavky vyšších vrstev společnosti a ještě k tomu ponese hlavní část nákladů na nízké vrstvy společnosti, přičemž si neuvědomuje, že v realitě se bude stále propadat blíž a blíž, k těm nižším vrstvám společnosti!

                Můžeme zatleskat

                již prvním rázným krokům Nečasovy vlády. Zamítnutí návrhů zákona, který požaduje zákaz společností s nejasnou majetkovou strukturou. Tak si tady budeme raději nadále pěstovat v podnikatelském prostoru stejný bordel a zlodějnu, jako dosud. Tady nejde jen o veřejné zakázky, ale slušné, poctivé a průhledné podnikatelské prostředí v Česku! To se ovšem vyšším vrstvám společnosti nehodí. Vědí proč.  O nic lépe to nevypadá ani s přímou volbou presidenta, či občanským referendem, které pokud bude přijato v metodice ODS, tak je to stejné, jako by vůbec nebylo. Diskutovat o progresivním zdanění vyšších příjmových vrstev a odstraněním stropů na odvody do solidárních fondů, nemá ani cenu. Tenhle český extrém mezi okolními západními zeměmi EU, který se samozřejmě velmi zamlouvá vyšším příjmovým vrstvám naší společnosti, obhajuje přímo předseda vlády Nečas. Jó, musíme šetřit a tak raději zvedneme lidem DPH ! K tomu ještě bohatá místečka pro Janotu a Římana v Dozorčí radě ČEZ. Uměli si vybrat. Zkrátka, jako ostatní tzv., „naši odborníci“, z vyšších vrstev společnosti, si ty přeplacená a bohatá  místečka ve státních podnicích a ve státní správě, umí dobře rozdělit. Tak jim račte tleskat, ale pozor, jejich dluhy za jejich přepych, budete platit vy i my!

                 Nelze přehlédnout,

                 že se konečně objevil pořádný ministr. Není to samozřejmě nikdo z ODS, nebo TOP 09, ale z Věcí Veřejných, pan Vít Bárta. Konečně ministr, který začal v tom státním molochu a bordelu dělat pořádek. Držme mu palce, aby se nedal ochočit, jako Radek John. Zatím potvrzuje, že ekonomice a řízení, skutečně rozumí. Je ho škoda v této vládě, protože ještě nepochopil, komu tato vláda slouží ! Vždyť svou aktivitou dělá ostudu, všem předchozím neschopným ministrům dopravy. Nemějte strach, brzo ho přátelé z ODS a TOP 09, patřičně usměrní. Ještě nepochopil, že ten státní moloch na té vyšší příjmové úrovni je provázaný, jako jedna velká rodina!

                 Páni poslanci z ČSSD a KSČ,

                 račte se probudit. Vládní koalici ODS, TOP 09 a VV jste v podstatě k ničemu. Můžete jim být ukradení. Není třeba, vám něco vysvětlovat. Schválí si to i bez vás ! Jenom k těm ústavním změnám vás pozvou a pokud nebudete kývat, tak budete označeni za škodnou této společnosti. Nic z toho nedělejte, není to v naší politice a propagandě, nic nového. Nebyli jste lepší, ani vy. Demokracie po Česku. Do té sněmovny nemusíte vůbec chodit. Ušetříte si, alespoň cestovní náklady.

                                                           S vámi stejně diskutovat nebudou !

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 13.8.2010 10:32 | karma článku: 14,78 | přečteno: 1370x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Trochu drsná diskuze před hospodou na Vinohradech

Kuřáci si nedají pokoj a tak místo toho, aby seděli uvnitř hospody, pokuřují a diskutují před hospodou. Těch skupinek tam bylo víc, ale připojil jsem se k té, která diskutovala o generálech.

19.5.2024 v 11:43 | Karma: 14,85 | Přečteno: 844x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 32,09 | Přečteno: 649x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,72 | Přečteno: 740x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 703x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,28 | Přečteno: 955x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Džungle koloběžkářů. Ignorují předpisy, bývají i opilí. Policie řeší také bitky

2. července 2024

Premium Jezdci na koloběžkách zavinili letos od začátku roku do května 89 nehod. Rádi se také perou s...

Raději rezignuji! Kandidáti ve Francii nechtějí tříštit síly proti Le Penové

1. července 2024  18:27,  aktualizováno  22:20

Nejméně 179 kandidátů převážně z řad levice či z bloku prezidenta Emmanuela Macrona se v pondělí...

Museli použít dron. Chorvatští záchranáři našli tělo pohřešované Češky

1. července 2024  21:41,  aktualizováno  21:44

Chorvatští záchranáři našli v neděli po třídenní pátrací akci tělo Češky, která byla pohřešována v...

  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"