Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

14. 8. 2010 23:30
Potěším pravičáky !

K danému článku nehodlám diskutovat. Je to pouze popis reality !

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 8. 2010 18:53
Pane Čumpelíku,

ke kterému příspěvku se dalo účelně diskutovat? Která podnětná myšlenka vás zaujala?

Nebo pod pojem diskuze chcete poslouchat hádky, která vláda kdy co zavinila? Má se odpovídat na naivní prohlášení, že ten či onen krok sníží příliv peněz do ekonomiky? To není nic převratného - o snížené půjčky půjde do ekonomiky méně peněz. Je jedno, jak zadlužování snížíme. O tom měla koalice diskutovat?

Ještě jednou: nač vám chyběla odpověď. Konkrétně?

0 0
možnosti
SN

kuča

13. 8. 2010 13:53
pěkný článek.......

:-) Začíná vláda jedné strany, jenže komunisti byli ve svých naturálních požitcích proti dnešním , Klausovým přičiněním, zbohatlíkům a politických špičkám, bezvýznamní žabaři!!! Bohatí budou ještě bohatšími a jak jste správně napsal i střední třída zapláče. Jen si to zatím neuvědomuje. A zase budeme blíž Řecku! Tam to dovedla do kopru vláda pravice!............... a vo tom to je...........;-O;-O;-O

0 0
možnosti
G

garumna

13. 8. 2010 14:38
Re: pěkný článek.......

Tak a ted jeste tu O pernikove chaloupce.....

0 0
možnosti
JH

jardahorak

13. 8. 2010 12:42
Prebehlik...

btw by mne zajimalo, jak by autor reagoval, kdyby nektery z opozicnich poslancu v dojmu z diskuse a padnych argumentu hlasoval pro a vyslovil vlade duveru... :-)

0 0
možnosti
H

Haša

13. 8. 2010 14:26
Re: Prebehlik...

Žasl by. 8-oProtože v téhle silné trojce si to nikdo nedovolí.  Nebo na Johna a spol. zbývající vládní "kamarádi z mokré čtvrti" ví dost, aby si nedovolili nic, co jim nenadiktují? Radku, Radku, ty jsi taky výlupek.

 Mnozí z těch, co vás volili už litují, kudy chodí. A to je teprve chvíli po volbách.

0 0
možnosti
JH

jardahorak

13. 8. 2010 12:34
Diskuse?

Ta rotace opozicnich recniku na recnisti mela byt diskusi? 8-o

Jinak mi neni celkem jasne, autore, o cem se melo diskutovat. Jiste nebudete tise arogantni jako vlada a budete se mnou diskutovat. Diskutovat o tom k cemu je diskuse, kdyz je vysledek predem jasne dany. Opozice zavazala PRED diskusi sve poslance k tomu, ze budou hlasovat proti. PRED rozpravou. PRED "vymenou nazoru"... Zkuste mi, prosim, vysvetlit, k cemu pak cela ta rozprava byla. Opozice chtela diskutovat. No dobra. A to dala najevo tim, ze predem deklarovala jak bude hlasovat? Prosim, vysvetlete mi to. Vysvetlete mi, v cem mohla byt diskuse prinosna. A vysvetlete mi, prosim, v cem by se lisila ta vase "diskuse" od kydani spiny a nesmyslnych kecu z dob minulych, jak jsme byli nejednou svedky, kdyz hlavni kasparkove zustali stejni a zustalo stejne i jejich chovani a slovnik...

0 0
možnosti
G

garumna

13. 8. 2010 14:36
Re: Diskuse?

Presne! Zrovna jsem to autorovi chtela napsat, byl jste rychlejsi :) (Neblogujete take? Ze bych vam jen tak nekde prihodila karmu...)

Tak tady aspon pridampro autora a jemu podobne vyznam slova diskuse, kdyz evidentne nevi, co toto slovo znamena: diskus(z)e = rozprava, výměna a obhajoba názorů, debata. (http://www.slovnik-cizich-slov.cz/diskuze.html)

0 0
možnosti
K

kili

13. 8. 2010 12:11
Velmi dobře

si pamatuji dobu, kdy se ČSSD nebavila ani s partnery z vlastní koalice a bez diskusí si prosazovala zákona v rámci 111 KSČSSD... Takže tady opravdu nemůže nikdo nikomu nic vyčítat.

0 0
možnosti
K

kili

13. 8. 2010 12:19
Re: Velmi dobře

...prosazovala zákony...

0 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

13. 8. 2010 12:01
Pokud

přehlídku hulváctví, papalášizmu a sprostoty předvedeno socialisty a komunisty považujete za nabídku k diskuzi, pak asi nevíte, co to je.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

13. 8. 2010 12:03
Re: Pokud

No pokud přehlídku hulvátství, paplášismu a sprostoty předvedeno koalicí považujete za nabídku k diskusi, pak asi nevíte, co to je.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

13. 8. 2010 11:41
diskuse smysl ma ...

ale s individui typu rath, sobotka nebo jandak. s takovym materialem se pracovat proste a jednoduse neda ...

0 0
možnosti
TJ

vioš

13. 8. 2010 11:55
Re: diskuse smysl ma ...

To samé říkali komunisté před rokem 1989. Diskutovat chtěli, ale ne s individui placenými Západem. Tím veškerá diskuze skončila. Pravičáci se v  tom shlédli.

0 0
možnosti

jrc

13. 8. 2010 11:09
Pohoda přátelé !

Nejde o diskuzi, plácaní nesmyslů, či brekot, ale pouze o konstatování dané české reality!

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

13. 8. 2010 11:37
Re: Pohoda přátelé !

"NÉ A NÉ A NÉ. Kdyby opozice před projednáním programového prohlášení parlamentem přišla říct koaličním veličinám, že je ochotna ke kompromisu (a tedy by se vládní prohlášení mohlo stát kompromisem mezi koalicí a opozicí), pak by členové koalice byli nesmírně ochotni s opozicí diskutovat."

Do pyhele takových myšlenkových hloubek teda schopen nejsem. S lítostí a pláčem musím konstatovat, že teda pravičákem být nemůžu. A to mně tu chtěj rozplakat eště víc, když mi říkaj, že sem rudej, oranžovej či jináč.:-) 

0 0
možnosti
J

jurneff

13. 8. 2010 11:08
Vážený soudruhu Čumpelíku

Pokud by kecalové typu Jandák skutečně dikutovat chtěli, chovali by se jinak. Neplácali by tam kraviny. Oni přece nepokládali otázky. Oni deklamovali svoji zvrácenou ideologii před televizními kamerami. Vyblili tam ty svoje "moudra", kamery to zachytily, informace se dostala k jejich cílové skupině (to je vidět i podle vaší reakce) a všichni jsou spokojeni.

0 0
možnosti

jrc

13. 8. 2010 11:11
Re: Vážený soudruhu!

Lituji, ale nepatřil jsem k vám !

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"