Potlesk, pro presidenta ČR Miloše Zemana!

                   Vypadalo to, že kolem posledního přenosu Českého rozhlasu Hovorů z Lán, s presidentem Milošem Zemanem je zde nějaká hustá atmosféra týkající se jadrných vyjádření presidenta a dokonce jsem si na stránkách iDnes přečetl, že už se přes 100 občanů, z našich cca 10 000 000 občanů, obrátilo se stížností k Radě pro rozhlasové a televizní vysílání.

                 Tak jsem si ty Hovory z Lán pustil ze záznamu na Internetu

                 a byl jsem překvapen. Nikoliv hrubšími výrazy presidenta Miloše Zemana, ale neskutečnou neschopností novinářů a reportérů v naší mediální, tiskové a televizní branži, podat našim občanům seriózní a objektivní informace o státní návštěvě našeho presidenta ČR Miloše Zemana v Číně, při které náš president zajistil seznámení a obchodní jednání s kolegy z Číny, pro mnoho našich úspěšných podnikatelů. President dále informoval o svém nabitém programu během návštěvy Číny i o různých jednáních v Číně. Vypadá to, jako by někdo měl zájem cenzurovat pozitivní informace z návštěvy našeho presidenta Miloše Zemana v Číně a vyhledávat jakákoliv negativa, či otravovat přátelské vztahy s Čínou, které se president snažil obnovit.

                   Skvělý výkon pro našeho 70 - letého presidenta,

                   který se snaží být prospěšný pro náš stát a jeho ekonomiku. Předpokládá se rovněž otevření čínské banky v Česku a navštěva Čínského presidenta v Praze, což jistě přinese další pozitivní výsledky, cesty presidenta do Číny. Místo toho, aby mediální sféra ocenila aktivitu presidenta ČR Miloše Zemana v jeho věku uznáním, hledá a kritizuje nepodstatné hlouposti a to se týká i následného programu presidenta při udělování vyznamenání k výročí 28. října 2014, bezprostředně po návratu z Číny

                   Název pražská Lumpenkavárna sedí

                   na tzv. neúspěšnou Pražskou Elitu, neboli selanku, kolem neúspěšného Schwarzenberga. Holt není Čechů tolik, kteří by se klaněli této samovýběrové Elitě, ale vypadá to tak, že ovládají mediální scénu, která neustále vyhledává možnosti ke kritice presidenta ČR Miloše Zemana a proto beru za oprávněné i staré vyjádření presidenta, týkající se nejpitomějšího tvora, které se samozřejmě netýká slušných a nezaujatých novinářů

                   President Miloš Zeman

                   diskutoval v Číně s tamnějšími politology a blogery i o Lidských právech, či o vzájemných protestech v Hongkongu, ale po pravdě se nemáme vůbec s čím chlubit. Máme na 1 500 000 občanů žijících na hranici bídy, umírají nám na ulicích bezdomovci a ještě chceme legalizovat prostituci, kterou se převážně živí ženy bez práce. Taková Lidská práva bychom chtěli někomu doporučovat? Ale o tom náš president jistě nemluvil, ani nepodporoval protestující v Hongkongu, kde studenti mimo jiné, se bouří i proti stále vyššímu rozdílu mezi bohatými a chudými. Problém je v tom, že ty Lidská práva, mimo jiné, ochraňují ty bohaté, proti těm chudým. Že by Schwarzenberg chtěl podporovat chudé protestující, proti bohatým?

                   President republiky opakovaně

                   upozorňoval Sobotku a Sobotkovu vládu na nedostatky ve Služebním zákoně a přesto si Sobotka zákon prosadil i proti presidenskému vetu. Nelze se divit, že president už toho má dost a jednoslovně považuje zákon za zku.vený. Není to hezké, ale výstižné. To se týká i kritiky sex perverzní skupiny Pusy Roit, podporované Schwarzenbergem. Zajímavé je, že ti útlocitní občané nevystupovali tak aktivně s kritikou vulgarismů, když Schwarzenberg označil členy KDU-ČSL za černoprdelníky.

                   K výročí 17. listopadu 1989

                   toho president ČR Miloš Zeman mnoho neřekl, pouze požádal Český rozhlas, aby lidem zahráli ještě k jeho narozeninám písničku, kterou mu přinesl do lidového domu Karel Kryl. President ČR Miloš Zeman ze své paměti citoval část textu a řekl tím k výročí 17. listopadu, mnohem víc:

                                       „ Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou.

                                         Ti, kteří kradli po léta, teď dvojnásobně kradou.

                                     Král Václav jedna parta je, se šmelinářským šmejdem.

                                          Pod střechou velký partaje, se u koryta sejdem.“

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 4.11.2014 7:18 | karma článku: 40,27 | přečteno: 5232x