Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J45a73r14a 48R12a64n91k

5. 11. 2014 6:03

Autore, Vy toho zrejme o Cine znate dost malo, tisice zavrazdenych s odebranymi organy....to se da prehlednout. Zadejte si na google Falun gong:-( Mladi bez dokumentu, protoze podle vladfy neexistuji - narodili se ilegalne jako druhe dite.

Podivejte se na dokumenty: "Last train home", nebo "Up the Yantze"....o opravdove bide v Cine nevite nicRv

2 0
možnosti
JN

Leze  do zadku. Takovéhle vlastnosti obdivujete ?

2 1
možnosti
Foto

Zaprvé - asi byste si měl ujasnit význam slova - "selanka". Zadruhé - asi byste si měl ujasnit fakt, že to byl právě i Miloš Zeman, kdo má na stavu naší země lví podíl - on totiž býval předsedou vlády a vlivným politikem právě v té době, o které zpívá i Vámi v závěru citovaný Karel Kryl. Zatřetí - to, že si pan Zeman vůbec dovolil brát Karla Kryla do úst, pokládám doslova za svatokrádež...

9 1
možnosti
JN

Asi nechápe text, Král Václav tam není náhodou, je míněn Václav Klaus a Velká partaj jsou oligarchistické strany napříč celým politickým spektrem. K tomu přidejme že Klaus je ruský bankéř a je vymalováno, že je to v rozporu s tím co Zeman udělal. Ikdyž vetování špatných zákonů a shození vlády zlodějské ODS09 se mu musí nechat jako pozitivum, které však nepřevýší jeho předešlou nečinnost či zápornou činnost.

0 0
možnosti
IJ

I33v47a72n 32J72i27r78e75š

4. 11. 2014 13:31

Karma, pojmenoval jste to přesně a ta, od životní reality odtržená, ve skleníku žijící pražská kavárna, ať si trhne nohou.

4 7
možnosti
VH

No - schopností samochvály Zeman nikdy netrpěl. A vyplatilo se. Ti, kdo věří samochvále Zemana usadili v křesle, na které ani zdaleka nedorostl.

2 1
možnosti
PP

P60e28t18r 93P24á97l72k84a

4. 11. 2014 10:07

co napsta k vašemu humoristickému článku?

Snad upozornit na krásy češtiny - napsal jste "a ještě chceme legalizovat prostituci, kterou se převážně živí ženy bez práce".

Pokud to napíšete takhle, vypadá to, že VĚTŠINA žen, které u nás ztratí práci, začne šlapat, což mi k českým ženám přijde dost neuctivé. Patrně jste chtěl spíš naznačit, že mezi prostitutkami je většina žen, které nemají další práci. To ale není formulačně totéž a lépe by odpovídala věta "legalizovat prostituci, kterou se živí převážně ženy bez práce".

5 2
možnosti
MP

Naposledy byla taková štvanice na VK, když nechtěl podepsat smlouvu o vstupu do EU. Ale zaplatpánbu, měli jsme tu absolutně dokonalého prezidenta, bez jediné chybičky /!!/. Po všechna jeho období se v tisku neobjevila o něm sebemenší kritika. Proč asi?

5 1
možnosti
ZD

napsal jste to dobře ...ale slíznete to...on by Karlík slovo ku.da řekl někdy taky ...ale nebylo by mu rozumnět...máte karmu...když si Havel zlomil haksu tím že spadl namol ožralý na ofic. návštěvě do vany...tak se tomu lidi nedivili...Klauzsukradené pero taky na oficce přežil...nu a Zeman to řekl doma...tak kde je ten větší problém...jenom trochu zavspomínat a netlouct se do hrudi...já mu to natřu...naše reportérská a komediantská loby nemůže přenést ...že prostě to jako za Havla nebude...tak kopou...ano chyba to od Zemana byla...ale zase taková oproti prizidentům minulým ne ...Topolánek jako předseda vlády taky přežil paparazy...atd ...a to byla jiná fopá...než nějaké sprosté slovo defakto překlad slova....jenom vzpomínejte vážení... jinak i v přímém přenosu má čas technik regulovat...nikdy nejde přímo hlas do éteru ...takže další věc..no prostě jim leží Zeman v žaludku...hezký den .všem...ZD ...;-);-);-)

8 5
možnosti
JR

J84a97r76a 69R85a50n86k

5. 11. 2014 5:42

Karlik ovsem neni prezident:-/

1 0
možnosti
MS

Obchody se dají sjednávat i na úrovni, ne s lezením obchodnímu partnerovi do zadnice, jak to předvedl Zeman při jednání v Číně. :-/

6 7
možnosti
MP

A kolik politiků leze někam Evropské Unii?

4 4
možnosti