Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Angela Merkelová exceluje s křesťanskodemokratickým konceptem

Není sice zcela jasné, zda EU zastupují oficiální představitelé, nebo zda EU zastupuje Emmanuel Macron z Francie s podporou Donalda Trumpa, či v oblasti Ukrajiny a Muslimských migrantů, dobrá víla z Německa, Angela Merkelová.

Filipp Grandi,

vysoký komisař OSN pro uprchlíky, ale odjížděl ze setkání s Angelou Merkelovou z Evropy spokojen. Angela Merkelová přislíbila zajistit, že EU příští rok přijme dalších cca 40 000 převážně Muslimských migrantů. Angela Merkelová rozhodne o spravedlivém rozdělení Muslimských migrantů v rámci států EU, což se samozřejmě týká i států Visegrádské čtyřky a jejich dluhů v počtu přijatých migrantů.

Problém

je, ale s tím skutečně spravedlivým rozdělením Muslimských migrantů. Státy, které se podílely na kolonizaci Afriky a čerpaly přírodní bohatství zemí Afriky, příliš ochotně své bývalé koloniální spoluobčany již nevítají. Přitom i po zrušení kolonií většina těchto států a jejich firem uplatňuje svůj vliv v bývalých koloniích dodnes.

Francie, Velká Británie,

Itálie, Německo, Belgie, Portugalsko a Španělsko, jsou státy, které se převážně podílely na kolonizaci Afriky a měly by se tedy zcela rozhodující měrou podílet právě na řešení Muslimské migrace i na řešení hospodářské a sociální situace ve svých bývalých koloniích v Africe. Nelze nebrat na vědomí, že díky jim, se mnozí Muslimští migranti domluví anglicky, francouzsky, španělsky, či portugalsky, což z nemalé části, mimo štědrých dávek v Německu a ve Švédsku, ovlivňuje směr jejich migrace. Státy Visegrádské čtyřky mají a budou mít dost starostí s probíhající migrací z východu, která může s ohledem na současnou politiku Ukrajiny s podporou EU a NATO, kdykoliv značně zesílit.

Jde rovněž o vnitřní situaci

v jednotlivých státech EU. Spokojenost se sociální situací v Německu kontrastuje se stavem v některých dalších zemích EU. Pokud Angele Merkelové nevadí demografický předpoklad, že kolem roku 2050 budou v Německu mít rozhodující převahu Muslimští spoluobčané, je to věcí Německa, ale nemusí tento vývoj vnucovat státům EU, které o obdobný demografický vývoj ve svých zemích nestojí. Nehledě na skutečnost, že dosud není vyloučeno, že se jedná o řízenou migrační vlnu, zaměřenou na budoucí ovládnutí Evropy. I Muslimové mají své vědce, prognostiky i své vůdce, možná chytřejší, než v Evropě.

Předvolební píseň Angely Merkelové

o překrásném projektu Evropské unie, který stojí na solidaritě, spravedlnosti a sociálně tržní ekonomice především zakrývá skutečnost, že vysoká německá životní úroveň stojí na rentabilních investicích a nadnárodních obchodních řetězcích působících v ostatních státech EU, kde Německo vysává své zisky a potlačuje růst konkurence zákazem státní podpory místních firem při vědomí, že německé investice v ostatních státech EU byly kryty především Německem ovládaným bankovním sektorem.

Skutečnost,

že u nás máme zhruba 70 tisíc bezdomovců a cca milión občanů na hranici chudoby nám v podstatě nedává žádný prostor pro příjímání Muslimských migrantů a řešení s tím souvisejících problémů. Nám nezbývá nic jiného, než v současné zlepšené hospodářské situaci, přednostně řešit naše vlastní sociální problémy a zásadně odmítnout Muslimské migranty spolu se státy Visegrádské čtyřky.

Blíží se volby

a je na nás občanech, abychom konečně získali právo sami rozhodovat o naší vlastní budoucnosti a volili jsme pouze a výhradně politická hnutí a strany, které budou prosazovat zákon o závazném obecném referendu občanů a které budou trvat na

nepřijímání Muslimských migrantů.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 14.8.2017 10:18 | karma článku: 31,52 | přečteno: 709x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 31,95 | Přečteno: 639x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,72 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 698x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,28 | Přečteno: 947x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma: 23,75 | Přečteno: 644x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Pojď sem, řekl mu útočník. Syn netuší, proč to otec udělal

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:11

Přímý přenos Útočník na slovenského premiéra Roberta Fica si k sobě politika nejdřív zavolal, než pětkrát...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

ANALÝZA: Rusko natahuje frontu do šířky. Putinova letní ofenziva začíná

15. května 2024

Premium Vytváření nárazníkové zóny u hranic, nebo pokus o útok na druhé největší ukrajinské město? Nenadálý...

  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"