Angela Merkelová exceluje s křesťanskodemokratickým konceptem

Není sice zcela jasné, zda EU zastupují oficiální představitelé, nebo zda EU zastupuje Emmanuel Macron z Francie s podporou Donalda Trumpa, či v oblasti Ukrajiny a Muslimských migrantů, dobrá víla z Německa, Angela Merkelová.

Filipp Grandi,

vysoký komisař OSN pro uprchlíky, ale odjížděl ze setkání s Angelou Merkelovou z Evropy spokojen. Angela Merkelová přislíbila zajistit, že EU příští rok přijme dalších cca 40 000 převážně Muslimských migrantů. Angela Merkelová rozhodne o spravedlivém rozdělení Muslimských migrantů v rámci států EU, což se samozřejmě týká i států Visegrádské čtyřky a jejich dluhů v počtu přijatých migrantů.

Problém

je, ale s tím skutečně spravedlivým rozdělením Muslimských migrantů. Státy, které se podílely na kolonizaci Afriky a čerpaly přírodní bohatství zemí Afriky, příliš ochotně své bývalé koloniální spoluobčany již nevítají. Přitom i po zrušení kolonií většina těchto států a jejich firem uplatňuje svůj vliv v bývalých koloniích dodnes.

Francie, Velká Británie,

Itálie, Německo, Belgie, Portugalsko a Španělsko, jsou státy, které se převážně podílely na kolonizaci Afriky a měly by se tedy zcela rozhodující měrou podílet právě na řešení Muslimské migrace i na řešení hospodářské a sociální situace ve svých bývalých koloniích v Africe. Nelze nebrat na vědomí, že díky jim, se mnozí Muslimští migranti domluví anglicky, francouzsky, španělsky, či portugalsky, což z nemalé části, mimo štědrých dávek v Německu a ve Švédsku, ovlivňuje směr jejich migrace. Státy Visegrádské čtyřky mají a budou mít dost starostí s probíhající migrací z východu, která může s ohledem na současnou politiku Ukrajiny s podporou EU a NATO, kdykoliv značně zesílit.

Jde rovněž o vnitřní situaci

v jednotlivých státech EU. Spokojenost se sociální situací v Německu kontrastuje se stavem v některých dalších zemích EU. Pokud Angele Merkelové nevadí demografický předpoklad, že kolem roku 2050 budou v Německu mít rozhodující převahu Muslimští spoluobčané, je to věcí Německa, ale nemusí tento vývoj vnucovat státům EU, které o obdobný demografický vývoj ve svých zemích nestojí. Nehledě na skutečnost, že dosud není vyloučeno, že se jedná o řízenou migrační vlnu, zaměřenou na budoucí ovládnutí Evropy. I Muslimové mají své vědce, prognostiky i své vůdce, možná chytřejší, než v Evropě.

Předvolební píseň Angely Merkelové

o překrásném projektu Evropské unie, který stojí na solidaritě, spravedlnosti a sociálně tržní ekonomice především zakrývá skutečnost, že vysoká německá životní úroveň stojí na rentabilních investicích a nadnárodních obchodních řetězcích působících v ostatních státech EU, kde Německo vysává své zisky a potlačuje růst konkurence zákazem státní podpory místních firem při vědomí, že německé investice v ostatních státech EU byly kryty především Německem ovládaným bankovním sektorem.

Skutečnost,

že u nás máme zhruba 70 tisíc bezdomovců a cca milión občanů na hranici chudoby nám v podstatě nedává žádný prostor pro příjímání Muslimských migrantů a řešení s tím souvisejících problémů. Nám nezbývá nic jiného, než v současné zlepšené hospodářské situaci, přednostně řešit naše vlastní sociální problémy a zásadně odmítnout Muslimské migranty spolu se státy Visegrádské čtyřky.

Blíží se volby

a je na nás občanech, abychom konečně získali právo sami rozhodovat o naší vlastní budoucnosti a volili jsme pouze a výhradně politická hnutí a strany, které budou prosazovat zákon o závazném obecném referendu občanů a které budou trvat na

nepřijímání Muslimských migrantů.

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 14.8.2017 10:18 | karma článku: 31,52 | přečteno: 709x