Osobní dojmy ze slavnostního zahájení MS 2022 jsou mírně řečeno rozpačité

Což o to spartakiáda to byla hezká, ale organizátorům nevěřím ani slovo co se týče toho proklamovaného spojování lidí všech národů a vyznání.  Barevně to bylo hezky udělané a určitě to stálo velké peníze stejně jako organizace 

celého tohoto nejbizarnějšího mistrovství světa v kopané, které určitrě v mnoha ohledech předčí i to MS z Jihoafrické republiky a z Ruska. Dokonce se proslýchá, že jedno z dalších MS by se mohlo pořádat v Severní Koreji. Zkorumpovaná FIFA jede bomby a vůbec bych se nedivil, kdyby k tomu opravdu v blízké budoucnosti došlo.

Ani ve snu by mne nenapadlo, čeho všeho se dožiju. Ze záběrů televizních kamer na současného infantilního šéfa Infantina sedícího mezi šejky a smějícího se od ucha k uchu mi běhá mráz po zádech. A kdo to tam sedí v té vojenské uniformě nevím, ale žádné pozitivní emoce to ve mne nevzbuzuje.

Ve fotbalovém studiu na Nově se všichni účastníci (Ujfaluši, Straka a Jarolím) zdrželi komentářů, když byli vybídnuti, aby to zhodnotili. Tak jsem našel odvahu se k tomu vyjádřit alespoň já. 

Dovedu si představit, že novináři, kteří tam jsou, budou psát, jak je to tam všechno skvělé, ale dovolím si o tom pochybovat. Vždyť ani to pivo se tam nebude smět točit...

Za půl hodiny začne zápas Katar vs Ekvádor. Mám v plánu kouknout maximálně tak na první poločas...

A co si o tom myslíte vy milí čtenáři

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Beránek | neděle 20.11.2022 16:25 | karma článku: 14,13 | přečteno: 410x