Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J90a55n 94Z12i95e32g98l42e41r

21. 11. 2022 10:30

Ukazuje se, že Rusko a Katar nikdy neměly pořádat MS ve fotbale.

1 1
možnosti
Foto

A současný šéf FIFA to evidentně nemá v hlavě moc dobře srovnané, zúst vypustí tohle: „Za to, co jsme v Evropě dělali poslední tři tisíce let, bychom se teď měli tři tisíce let omlouvat, než začneme dávat lekce morálky,“ Tímto výrokem zaútočil Infantino na početné kritiky, znechucené kontroverzním cirkusem kolem katarského pořadatelství.

0 0
možnosti

Mistrovství světa v zemi, jako je Katar, je tak trochu fraška. Hlavně že se FIFA napakovala. Udělení byla chyba, ale co nezmůžou tučné úplatky.

Hostitelská země a organizátoři se tváří, že je vše podle pravidel. Takže si kupují náladu kupováním fanoušků často většinově z jiného etnika než je barva kůže, pro kterou tato skupina fandí, likuje se podplaceně na internetu MS.., 6 500 až 15 000 zahraničních dělníků zemřelo na extremní pracovní podmínky, Kataři pronásledují lidi s jinou identitou, ti mají strach z exekuce a rodina je zamítá. Dodržování lidských práv je sice podmínkou konání MS, ale v Kataru se jich nedovoláte. Nic se nezmění, protože se o ničem nevedla diskuze. Kritika zvenku je Katary vnímána jako rasismus.

2 0
možnosti

JAR mi rozhodně přijde fotbalovější, než Katar nebo Korea:)

2 0
možnosti

MS ve fotbale už bylo v roce 2010 v JAR, v roce 2002 v Koreji a Japonsku, na tom příštím se pak budou podílet USA i Kanada, což rovněž nejsou fotbalové země...

Za hlavní problém letošního MS nepovažuji ani tak pořadatelskou zemi, jako spíše termín - listopad a prosinec k fotbalu opravdu příliš nepatří. Nicméně se domnívám, že kdo má rád fotbal, ten na to koukat bude, byť samozřejmě ze začátku ve skupinách tam moc atraktivních zápasů není (na druhý poločas Kataru s Ekvádorem se tak, jako Vy, již rovněž nedívám :-)).

0 0
možnosti
Foto

Své slovo jsem dodržel a skutečně jsem druhý poločas neviděl. Pustili jsme si s manželkou 8. díl páté série britského seriálu Koruna. A nemělo to chybu. Možná k tomu napíši samostatný článek

0 0
možnosti

J44a92n 37M41a16r87e30k

20. 11. 2022 18:22

Já se naštěstí o t.zv. sport už nějakých 60 let nezajímám. Naposledy, bylo to tuším roku 1962, kdy bylo mistrovství světa ve fotbale ve Valparaizu (či Vina del mar) v Chile. tenkrát, pokud mi pamět slouží bylo Česko na druhém místě za Brazilí, která Česko porazila tuším 2:0.

Na jeden zápas si přece jen vzpomínám, někdy v roce 1958 u nás hrála brazilská Botafogo s UDA (Ustřrdní Dům Armády. později Dukla) Tam hrál za Brazilii dvoumetrový Henrique, hotový kouzelník!!!

0 0
možnosti
Foto

P73e46t64r 52B64u31r12i82a45n

20. 11. 2022 18:00

Nemohu soudit zahájení, neb jsem jej neviděl a i nyní mám fotbal puštěný jen jako kulisu. Kdysi jsem jej měl dost rád. Teď už se kouknu jen na MS a jen na některé zápasy. Mám stejný názor, že min. poslední dva šampionáty byly, co do zvolení pořadatelské země, zvláštní. Dá se vytušit, že ve výběru země nehraje důvod jen bezproblémové zajištění dobře fungujícího mistrovství. A čím víc je těchto pochyb, tím víc člověku daný sport znechutí. Favorita na vítězství nemám. Určitě někdo překvapí a probojuje se daleko. Finále by mohlo být Brazílie Argentina, ale vyhraje někdo z Evropy (berte mě s rezervou :-) )

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že v posledních dekádách pořadatelství velkých akcí, nejen ve fotbale jde zcela mimo původního ducha sportu vůbec. Nicméně se jako závislák přiznám , že zápasy naší Brazílie ( mám tam velký kus rodiny) si ujít nenechám a zafandím, když ta naše kopýtka česká tam nejsou...

3 0
možnosti
Foto

Fotbal miluji a hodně zápasů určitě zkouknu. Brazilce považuji za jednoho z favoritů ...

1 0
možnosti

Něco mi říká, že rozhodčí pomohou domácím jako Itálii v r.1934 :-/ Hrát MS v Kataru je naprosto absurdní....

3 0
možnosti
Foto

Tak Ekvádor vstřelil krásnou branku, ale rozhodčí u VARu ji neuznali. Jen Bůh ví proč...

0 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,49
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik