Zkreslené vidění - Přirození nepřátelé

Člověk nemá nikoho, komu by byl potravou. Proto mu nezbývá, než se hubit sám. Čas od času se mu to trochu daří, ale přesto je lidí stále víc.
Čulibrk - 241

 Je to tak – lidé se přemnožili. Je nás tolik, protože nás už neohrožuje hladomor, tuberkulózu jsme téměř vyhubili, všechny morové rány jsme překonali, a časem si asi poradíme i s chřipkou a snad i rakovinou. Ani dvě světové války Zemi nepomohly zbavit se lidstva. Brzy nás bude 8 miliard.

 Vše živé má své predátory, jen člověk si musí vystačit sám se sebou. Proto se lidstvo stále snaží najít nějaký způsob, jak snížit množství jedinců na počet, který by byl přijatelný pro další přežití druhu homo sapiens. Lidem a organizacím, jež o to usilují, se říká sociální inženýři. Podle teorií, které oficiální média nazývají konspiračními, jde například o Ilumináty, Svobodné zednáře, či NWO a Deep State. Podle mne stačí, když se na jakékoli vlivné místo dostane omezenec s dostatečně vysokým sebevědomím bez potuchy o čem rozhoduje, nebo inteligentní zloděj bez svědomí a morálních skrupulí.

 Je pravda, že organizovaný zločin vyžaduje také nějaké pravomoci, nejlépe na státní, či ještě lépe mezinárodní rovině. Strana, kterou si nejvíce z nás zvolilo, je zpravidla zodpovědná za manipulátory, zloděje a praxi sociálního inženýrství na státní úrovni. Na úrovni mezinárodní jde pak konkrétně o EU, WHO, MMF a další. Je možné, že někdo má všechny tyto organizace za bohulibé. Pak ale mluvím buď právě o něm, nebo z nějakého jiného důvodu nechce pitvat, čím se zabývají. Na nedostatečnou inteligenci bych nerad poukazoval.

 Některé způsoby jak zredukovat množství lidí jsem vyjmenoval už v úvodu, ale zdaleka ještě to nejsou všechny. Kromě zvrhlých postupů, které mají za cíl přímo zabíjet, jsou strategie zdánlivě humánnější. Každý jistě alespoň něco zaslechl o politice jednoho dítěte v Číně. A možná není samosebou, že spermie mužů v západní civilizaci jsou stále línější. Že by někdo přidával něco třeba do cukru? A kdopak vynalezl pilulky proti alimentačním poplatkům? Jára Cimrman to nebyl. Paranoia je strašná nemoc.

 Posledním větším pokusem sociálních inženýrů byla kampaň nazvaná Covid-19, o které by ale bylo lépe psát s větším odstupem. Zdaleka ne všechny souvislosti, cíle a odporná špína byly poznány. Ještě v tom totiž vězíme víc, než jsme si ochotni přiznat.

 Někdy bych byl raději ovce a bál se vlka. Ale i když se tomu bráním, ono to tak stejně je. Mám důvěřovat ovčákovi? A jeho psům? A proč?

Autor: Jindřich Kubánek | pátek 23.9.2022 13:30 | karma článku: 10,89 | přečteno: 216x