Zkreslené vidění - Chceš-li být umělcem

Přírodě stačí bohatě dvě pohlaví. Kdo si tím svým není jistý, musí se zeptat svého psychiatra. A chlap opravdu není totéž, co ženská. A samozřejmě i naopak.
Čulibrk - 083

 Gender, neboli česky pohlaví. Významově role, která je pro to které pohlaví určena kulturně a společensky. Genderová rovnost pak znamená ideál frustrovaných feministek, které nedohlédají důsledků splnění svých snů.

 Myslím, že asi každý slyší rozdíl mezi oslovením „paní lékárníková“ a „paní lékárnice“. Pro ty, co nevědí, upřesňuji, že první je (býval) titul manželky pana lékárníka, druhé patří zpravidla vystudované magistře. Ono první oslovení dnes už těžko běžně uslyšíte. Ženy už dávno nejsou jen přívěskem mužů, o což se zasloužily nejen hospodářské a politické důsledky obou velkých válek v minulém století, ale i silný vliv hnutí za lidská práva. Formálně mají s muži stejné možnosti, fakticky pak za nimi o něco zaostávají. Jde jen o to, nakolik jim to vadí. Soudím, že ženy jsou přeci jen o něco odpovědnější než muži, proto víc času věnují rodině, než kariéře. Muži jsou bojovníci a ochránci, takže v mírových dobách převážně obstarávají potravu. Domnívám se, že v současné době je každá bitva už zbytečná, protože všechny jsou vítězně dobojovány.

 Chtěl jsem vlastně psát původně o tom, jak je zvrácené, pitomé a primitivně exhibicionistické uznávání a označování více než dvou lidských pohlaví. Což prosazují zhůvěřilí levičáci v USA vydávající se za občanskou společnost. A nejen to. S úspěchy jim rostou svaly, čehož důsledkem je třeba třeštění kolem hnutí MeeToo, tedy zneužívání vlastního pohlaví k sprostému obohacení. A mnohdy jde o pěkné peníze (kam se hrabe český důchod). A přehnaná snaha o rovnoprávnost ras vede například ve fimovém průmyslu k tomu, že příštím Jamesem Bondem bude pravděpodobně černoch Idris Elba. Politická korektnost má na svědomí odstraňování pomníků takových amerických velikánů jako byl Kryštof Kolumbus, generál Lee či prezident Woodrow Wilson. Tady v Evropě sociální inženýrství otravuje občanům život prostřednictvím Evropské unie. A kromě té, ekoteroristů z Greenpeace i odjinud, spousty neplodných neziskovek a armády nepracujících ze zásady a vlezlého státu, nás nic podstaného netrápí a takové problémy zatím nemáme.

 Komu se zdá, že jsem trochu odbočil od tématu, má pravdu. Ale ne zas o moc. Každý by měl mít jasno, čím chce být. Ostatně i zdravotní pojišťovnu lze měnit maximálně jednou za rok.

Autor: Jindřich Kubánek | pátek 13.9.2019 13:30 | karma článku: 11,41 | přečteno: 201x