Čím více dávek, tím více teček

Mimořádná doba si žádá mimořádná opatření. Vojenské hodnostní označení bude v době pandemie využíváno jako způsob informování o počtu dávek vakcíny.    

Opatření platná od 1. listopadu vyvolala ve společnosti odpor. Část národa je sice na své očkování hrdá, část ovšem revoltuje, chová se v restauracích odbojně a odmítá prozradit, zda očkovaní jsou či nikoliv. Řešení se nicméně našlo velmi rychle. V zájmu vyloučení pochybností budeme na hrudi nosit hodnostní označení Armády ČR, které symbolizuje počet dávek.

 

Osoby bez jakékoliv vakcíny tedy obdrží hodnost "vojín" (bez tečky, slangově tzv. asfalt), osoby s jednou dávkou vakcíny získají hodnost "svobodník" (jedna tečka, popř. pecka), osoby se dvěma dávkami mají nárok na hodnost "desátník" (dvě tečky - pecky) a konečně osoby se třemi dávkami se mohou těšit na hodnost "četař" (tři dávky - pecky).

 

Jedná se o řešení rychlé, účinné a efektivní. S dodávkami těchto hodností nebude problém, neboť nedotknutelné zásoby jsou ohromné. A problém nevznikne ani v případě potřeby dalších dávek (čtvrtá, pátá, šestá...), neboť i vyšších hodností je k dispozici dost a dost.

Příklad hodnostního označení - četař

 

Autor: Jan Snopek | čtvrtek 4.11.2021 11:23 | karma článku: 23,22 | přečteno: 560x