Tajemník advokátů nám napsal dopis. Tfuj!

Takže v Česku je to takhle: Kdo nectí zákon, připlatí si. Objasnil nám tajemník České advokátní komory Ladislav Krym.

Koho to zajímá: http://www.novinky.cz/finance/255310-nekdo-ma-byznys-z-drahych-dalnic-my-z-nezaplacenych-slozenek-haji-se-advokat.html

Tedy, myslel tím, že podle našich paragrafů, kdo něco dluží, je občan druhého řádu, jenž pozbyl právní ochrany a je výsostným právem každého, sedřít mu zato kůži z těla.

Pan tajemník Krym nám také vysvětlil, že v zemi, kde nás okrádají při stavbě dálnic, musíme počítat i s advokáty.

Takže pro pana Kryma je fajn, když neřádných občanů je co nejvíc. A v Česku to jde fakt snadno. Stačí, když nezaplatíte stovku. Máte cejch, který opravňuje supy a hyeny, kteří si u nás říkají advokáti a exekutoři, aby vás ohlodali na kost.

Podle pana tajemníka ČKA jsou ale advokáti a exekutoři něco jako doktoři, kteří nás tak léčí ze zakořeněného socialismu.

Já bych asi panu Krymovi vzkázal toto:

Civilizace znamená i pochopení, že ne každý může být vzorný, že to dokonce ani není žádoucí. Lidé jsou různí a každý má své slabiny. Někdo je dokonce nepořádný, zapomene a nezaplatí. Jenže to neznamená, že si nezaslouží slitování.

Případným čtenářům si chci alespoň postěžovat takhle:

Je děsivé, jakou nám představitel České advokátní komory káže morálku. Hroznější ale je, že k tomu má oporu v zákonech, které schválili naší poslanci, kteří si za to nechali zaplatit od bandy velkolichvářů, bucátků (obhájců) a fenďáků.

Tfuj!

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan R. Novák | čtvrtek 5.1.2012 12:55 | karma článku: 33,46 | přečteno: 1802x
  • Další články autora

Jan R. Novák

Pražské jaro

30.4.2014 v 13:30 | Karma: 6,48

Jan R. Novák

Bém je ostuda nás všech

27.3.2012 v 13:50 | Karma: 24,98

Jan R. Novák

Barbar v ČT

9.2.2012 v 9:15 | Karma: 15,82