Záchodový humor

Tenhle článek radši ani nečtěte. Není to totiž žádné (rádoby)odborné ani populistické čtení na aktuální politické nebo společenské téma, je to jen takový stupidní pokus o naprosto neintelektuální humor, rozdělený na několik částí.

Část první - mužská ješitnost

Podívejte se, pánové, jak holky obdivují naši chloubu. Jedna si to fotí, druhá je na rozpacích, protože ještě nic tak obrovského v životě neviděla, třetí dokonce poměřuje rukama a čtvrtá se modlí, neb si myslí, že právě spatřila zázrak.

Tenhle obrázek však napovídá, že se možná trochu přeceňujeme.

Tady nám servírka slušným způsobem sděluje, jak je to s tou naší chloubou ve skutečnosti.

A tady nám to říká pěkně natvrdo.

Část druhá - péče o zákazníky

Ať už si o nás, pánové, servírka myslí cokoli, je to hodná holka a má starost, abychom si neublížili. Proto na dveře dámského záchodu nalepila cedulku s varováním. Jakou?

Takovouhle:

Část třetí - feminizmus nezastavíš

Ani ty, ani já, ani ta servírka z předchozí části.

Tohle je fronta před unisex WC, kde spravedlivě čekají nejen dámy, ale i my pánové.

Uvnitř si pak člověk může vybrat, jestli půjde k mušlím nebo k míse. Pokud se rozhodne pro mušle, nemusí zmateně váhat a na první pohled pozná, jestli má použít červenou holčičí nebo modrou klučičí. Avšak nic není dokonalé, ke korektnosti zde chybí duhová mušle pro nositele ostatních pohlaví nebo pro nerozhodnuté jedince.

Pokud si však muž nevybere mušli, ale mísu, je upozorněn, že nesmí čůrat vestoje, ale musí si sednout, aby nebyl proti ženám ve výhodě.

Kdyby však nechtěl tento pokyn respektovat, má smůlu, protože padající prkýnko mu ho nemilosrdně urazí. Jedná se totiž o takzvané feministické prkýnko, které nedrží ve zvednuté poloze a sklápí se samo.

Část čtvrtá - protikcovidové opatření

Na závěr přece jen trochu toho aktuální tématu, tohle je hygienicky bezpečné WC. Na místě poodchlípnuté tapety byla původně další mušle, aby tam mohli čůrat dva chlapi pěkně vedle sebe. Mušle však musela být z důvodů vládních protiepidemických zákazů odstraněna.

Jste zklamaní, rozčarovaní nebo dokonce znechucení? Tak si nestěžujte, varoval jsem vás hned v perexu. Přeji vám hezký den a pohodové čůrání.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Pražák | středa 28.7.2021 15:15 | karma článku: 33,28 | přečteno: 1439x
  • Další články autora

Jan Pražák

Co s kočkou o dovolené?

3.5.2024 v 14:34 | Karma: 20,38

Jan Pražák

Ty zvíře moje!

27.4.2024 v 7:07 | Karma: 21,07

Jan Pražák

Heleno, hledej!

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 31,76