Společný orgazmus, ano nebo ne?

Varování: Pokud jste upjatí a úzkoprsí škarohlídi, kterým se příčí otevřené psaní o živočišném potěšení, rozhodně tento článek neotvírejte a rychle utečte někam dál. Jinak se nad ním pohoršíte a nebudete moct usnout.

Někteří lidé rádi prožívají tento vrcholek rozkoše zároveň v jeden okamžik. Argumentují tím, že vnímáním potěšení svého protějšku v momentě znásobí intenzitu vlastního prožitku. Dodávají, že pokud se jim to nepodaří sladit a netrefí se, tak to prostě není ono.

Jiní jim oponují a tvrdí, že je lepší když má orgazmus napřed jeden a teprve potom ten druhý. Užijí si to tak prý dvakrát za sebou, jednou v roli pozorovatele a po druhé na vlastní kůži. Pokud se dostaví společný orgazmus, tak jsou zklamaní a říkají, že to celé bylo jakési polovičaté.

Měl-li bych mluvit za sebe, musím se přiznat, že je mi vcelku jedno jestli si ten vrcholek rozkoše udělám v úplně stejný okamžik jako můj protějšek nebo jestli je mezi tím nějaký časový posun. Orgazmy prožívám strašně rád, velmi často a s různými lidmi. Nezřídka jsou mými partnery i muži a s oblibou dokonce vyhledávám skupinová vyvrcholení.

Tak třeba dneska. Nebudu nic zapírat, ráno jsem si to udělal sám. Pohodlně jsem se posadil, rozlomil čerstvě upečenou křupavou housku a potřel máslem. Hned první sousto rozpoutalo rozkoš mých chuťových buněk a mohu neskromně prohlásit, že to potěšení trvalo několik dlouhých minut. Skončilo až s dopitím poslední kapky příjemně silné horké kávy.

V poledne jsem měl orgazmus s kolegou. Pravda, na oběd jsme nevyrazili společně, přišel jsem později a přisedl si k němu ke stolu. A tak měl pochopitelně u toho křehkého smaženého řízečku s bramborovým salátem chuťový orgazmus jako první. S radostí jsem pozoroval, jak si ho plně prožívá. Sám jsem se připojil až za chvilku a bylo to tak úžasné, až jsem se dopustil vážného společenského prohřešku. Když mi slíbíte, že to na mě nikomu neřeknete, tak se vám k němu klidně přiznám. No co, holt jsem si na tom vrcholku rozkoše tak trochu zamlaskal. Nekárejte mě a neříkejte, že se vám to nikdy nestalo.

Jen tak mimochodem, vážené čtenářky a vážení čtenáři, pokud jste milovníci dobrého jídla a pití, nechcete, abychom si udělali takový krásný orgazmus spolu? S některými z vás jsem to už několikrát zkusil a bylo to pokaždé úžasné. S dalšími se na to teprve chystám a hrozně se těším, prostě se nemůžu dočkat.

Teď už mě však omluvte, jistě mi dáte na pravdu, že není nad to, prožít si vrcholek rozkoše s člověkem milovaným a nejbližším. A pokud jde o otázku, zda zároveň nebo postupně, tak tentokrát si to uděláme najednou.

Tak dobrou chuť a na zdraví!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Pražák | středa 22.3.2017 21:01 | karma článku: 18,31 | přečteno: 1061x
  • Další články autora

Jan Pražák

Co s kočkou o dovolené?

3.5.2024 v 14:34 | Karma: 20,38

Jan Pražák

Ty zvíře moje!

27.4.2024 v 7:07 | Karma: 21,08

Jan Pražák

Heleno, hledej!

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 31,76