Májová soutěž zvířecí omladiny - finále

Vážení dospěláci a milá drobotino, s radostí vás všechny zdravím u finálového článku naší soutěže. Původně do něj mělo postoupit pouze deset malých krasavců a krasavic, ale to víte, kočka míní a hlasující mění.

Jak jste možná sami viděli na výsledkových tabulkách obou semifinálových článků, došlo k určité rovnosti hlasů a já byla postavena před dilema. Buď vyřadit po jednom ze soutěžících, kteří se přihlásili později nebo finále maličko rozšířit. Věřím, že mi nebudete mít za zlé, že jsem se rozhodla pro druhou možnost.

Na pár obrázcích, kde je více mláďátek pohromadě, nepostoupila všechna, ale pouze některá. Nechtělo se mi ty obrázky kazit nějakými výřezy a snažila jsem se to popsat tak, aby vás to nemátlo při hlasování. Berme to tedy tak, že nepostupující krasavci dělají svým šťastnějším kamarádům doprovod a drží jim drápky, respektive pařátky.

Nyní se tedy nejprve pokochejte našimi finalisty a poté se směle pusťte do hlasování. Hlasovat bude možné až do pátku 29. května odpoledne a poté v neděli ráno 31. května se všichni sejdeme u závěrečného článku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ještě než se s vámi dnes rozloučím, tak se vám musím svěřit, jakou obrovskou radost mi udělala jedna moje psí kamarádka. Krásná jedenáctiletá Betynka z Hradce Králové se ke mně přidala s psaním článků. Přeštěkala svého dvounohého páníčka Pavla Vrbu, aby jí pořídil několik krásných obrázků a poté asistoval s naškrábáním článku. Moc bych jí přála, aby v této činnosti nalezla zalíbení a aby vám, našim čtenářům, přinášela svými články pobavení a potěšení. Zde uvádím odkaz na její článek.

Mějte se tedy všichni nádherně, užívejte si májových dnů a já se budu moc těšit, až se zas zakrátko uvidíme

 

Konečné výsledky hlasování:

 

Autor: Jan Pražák | sobota 23.5.2015 7:07 | karma článku: 25,37 | přečteno: 1063x
  • Další články autora

Jan Pražák

Co s kočkou o dovolené?

3.5.2024 v 14:34 | Karma: 19,93

Jan Pražák

Ty zvíře moje!

27.4.2024 v 7:07 | Karma: 21,07

Jan Pražák

Heleno, hledej!

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 31,75

Jan Pražák

Věř svým očím

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 28,26