Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Policejní chřipka.

Tak nám proběhla demonstrace policejních odborů v Praze. Spousta Pražanů byla znechucena, neboť členové policejních odborů omezovali dopravu a vůbec byli jenom na obtíž. Navíc podle místních moudrých blogerů je český policista stejně k ničemu. Nic nevyšetří, jen zbytečně šikanuje naše schopné, vzdělané a pracovité podnikatele v jejich bohulibém úsilí o nastolení dokonalé blaženosti na této planetě. Místo, aby jim ten hnusný, policejní, komoušsko-socanský, odborářský póvl salutoval tak mají tu drzost zastavovat jejich bavoráky, když projíždí stovkou nějakou tou horní dolní. A ještě si dovolují chtít po nich jejich těžce vydělané peníze za pokuty. Jako by nestačilo, že musí ty budižkničemy a parazity živit ze svých přemrštěných daní. Navíc se nám o slovo přihlásil náš senilní strážce národní suverenity z Hradu, Václav Veliký zvaný Kikina. Ten se vyjádřil, že demonstrace stejně nic nevyřeší. Máme skutečné štěstí, že této podnětné a originální myšlence neuvěřilo těch pár naivních hlupáků před rokem 1989 působících v komunistickém bloku, kteří se pravidelně zúčastňovali protikomunistických demonstrací.

Jistě je těšilo nechat se osvěžovat čerstvou vodou z vodních děl a nechat se zatýkat a vyslýchat partou estébáckých sadistů. Kdyby jen na chvíli uvěřili, že demonstrace nic nezmění tak jsme tu dnes stále mohli mít sympatickou Berlínskou zeď, vkusné lemování hranic z ostnatého drátu a prvomájové přehlídky alegorických vozů. V čele průvodu by nám tu stále kráčel předseda celozávodní organizace Socialistickeho Svazu Mládeže soudruh Mirek Topolánek s rudou vlajkou Svazu Sovětských Socialistických Republik, zvaný svými spolupracovníky láskyplně vlajkonoš. Možná by ho v jiných městech naší socialistické vlasti podpořili jiní aktivní svazáci typu Petra Nečase či našeho oblíbeného svazáckého novináře z týdeníku ústředního výboru SSM Mladého Světa Radka Johna. I když ten byl možná ten rok se soudružsko-komunistickým svolením na stáži v USA.

Možná letěl stejným letadlem jako budoucí pravicový ekonomický guru, soudruh Vlastimil Tlustý řádný člen Komunistické Strany Československa. A středem ulice by kráčel důchodce Václav Klaus se svými vnoučaty a umně zhotovenými mávátky by zdravil představitele strany a vlády kynoucí pracujícím masám z hlavní tribuny. Kdyby si tuto jeho myšlenku o tom, že demonstrace nic nezmění vzali do vínku zločinci, mafiáni, vyděrači a výběrčí výpalného, zkrátka socanské vyžírky z nezávislého odborového svazu Solidarita, tak mohli ještě dnes dřít v loděnicích a plnit pětileté plány svých komunistických vůdců. Kdyby si totéž řekli kluci a holky na Albertově v listopadu 1989 tak mohlo být vše při starém. Nějaký moudrý Klaus, hlava otevřená říkal, že demonstrace nemá žádný smysl a nic nezmění. Správně. Nejdeme na Václavák, ale pokojně se rozejdeme a jdeme raději na pivo. Zanadávat si tak nějak po česku na poměry. Ještě, že tam Klaus tenkrát chyběl. Vaškovi přišlo také divné, že si členové odborů vzali na demonstraci volno či dokonce dovolenou.

No, není to směšné. Místo, aby se všichni hromadně vykašlali na práci, tak si odpovědně vzali volno. A Vašek co je klasa chlap se mohl smíchy potrhat nad zvláštností české povahy. No, zatím se někteří na úrovni tohoto zlomyslného a perverzního staříka, smějí. Jen mi nejde do hlavy, proč ti omezovaní schopní a pracovití podnikatele  z Prahy, kterým ti odboráři a vyžírkové svou demonstrací bránili v plnění neodkladných pracovních povinností, nezavolali na ty odporné parazity nějaké ty strážce veřejného pořádku a zákonnosti? Co takhle zavolat na ně třeba Policii? Slyšel jsem, že i pan Ministr Radek volal na ty výtržníky ve vestibulu svého ministerstva Policii. Ale nějak to nikdo na lince 158 nebral. Samozřejmě mohl volat i z okna. Ale patrně si včas a moudře uvědomil, že těm Policistům venku může být takový ministr na baterky, celkem ukradený. Stejně jako většina kritiků této demonstrace. Zatím se tato asociální, pravičácká pakáž celkem dobře bavila.

Proč? Protože policisté samozřejmě nemohou vstoupit do stávky. Takže vlastně nic nehrozí. Policajti budou zkrátka držet jako všichni hubu a krok a nechají si naší odpovědnou vládou složenou z politiků stran Gaunerovy koalice nasrat poslušně na hlavu. A jako zbytek těch neschopných vyžírků, zvaných občané České republiky se nechají bačou Kalouskem oholit jako poslušné ovce. Jenže je tu jedno velmi prosté a účinné řešení. Říká se mu policejní chřipka. To víte je tu podzim a s ním přichází i každoroční období chřipkových epidemií. A znáte to. Když se v práci nakazí jeden tak to najednou mají úplně všichni. A snižování platů a životní úrovně lidskému a zejména policejnímu imunitnímu systému zrovna dvakrát nepomáhá. A virus chřipky je velice zákeřný. Někdy se šíří i po internetu či telefonem. Takže by možná stačila taková vhodně načasovaná několikadenní epidemie, aby si gauneři z vlády uvědomili nezbytnost a důležitost policie pro každý stát. Jen věřím a pevně doufám, že při té vlně rabování, která nás patrně v průběhu epidemie čeká, dojde pokud možno k minimálním ztrátám na životech nevinných občanů.

Zatím byli členové zejména policejních odborů odpovědní. Ale to se může kdykoliv změnit. Člověk je tvor slabý a jeho nezměrná trpělivost má své hranice. Navíc to vypadá, že premiérovi sociální smír a klid zjevně nesedí a touží po nějaké pořádné akci. Paní asistentka není nějak po ruce a u manželky má zřejmě utrum. Přesto si nemyslím, že právě tento druh akce je tím pravým. Rozhodně se po něm nedostaví uspokojení či dokonce orgasmus. Ve Spojených Státech se taková akce nazývá Modrá Chřipka, podle barvy policejních uniforem. U nás by to nebylo vhodné vzhledem k barvě ptáků politiků naší nejsilnější pravicové strany. I když chřipka často nese jméno toho státu či druhu odkud se začala šířit. V tomto případě by se tedy hodilo klasické jméno Ptačí chřipka. Je to velmi účinný způsob vyjednávání s umíněným protějškem. S chřipkokazy ze společnosti ABL manželů Bartových se příliš počítat nedá. Za 49 korun hrubého na hodinu ještě nikdo nedal dohromady ani o dost blbější cirkusové číslo! 

 

Autor: Jaroslav Janota | pátek 24.9.2010 13:11 | karma článku: 13,97 | přečteno: 1497x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

V úterý dvanáctého ledna 2016 jsem přijel domů z noční směny. Dal jsem si sprchu a u půl osmé ráno jsem šel spát. Ze spaní mne probudil zvláštní zvuk.

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57 | Přečteno: 130049x | Společnost

Jaroslav Janota

Jak jsem dělal vstupní test do Mensy

Už to budou čtyři roky, co jsem se rozhodl zkusit složit vstupní test do Mensy. Tedy společnosti lidí s mimořádně vysokým IQ. Je to takový klub vyjímečných.

19.2.2017 v 8:54 | Karma: 40,63 | Přečteno: 13429x | Společnost

Jaroslav Janota

Mamince, mému prvnímu cenzorovi, s láskou

Mým prvním cenzorem byla moje maminka. Jako u většiny lidí na této planetě. Tatínkové mají moc práce a tak se člověk učí mluvit od maminky.

2.2.2017 v 13:28 | Karma: 32,07 | Přečteno: 3419x | Společnost

Jaroslav Janota

Vánoční příměří 1914 a jeho poselství

Na počátku největšího světového konfliktu v dějinách se odehrál jeden z nejúžasnějších příběhů v historii lidstva či spíše historie lidství. Vánoční příměří v roce 1914 na západní frontě.

6.1.2017 v 9:59 | Karma: 29,43 | Přečteno: 1574x | Společnost

Jaroslav Janota

Organizovaný zločin je nejvyšším stádiem kapitalismu

Tento proslulý výrok pronesl švýcarský profesor sociologie Jean Ziegler. A myslím, že velmi přesně vystihl podstatu věci. Kapitalismus jako honba za ziskem malé skupiny lidí na úkor větší, je podstatou každé kriminální činnosti

31.12.2016 v 1:11 | Karma: 29,33 | Přečteno: 1567x | Společnost
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

U cesty našli mrtvého muže, leželo vedle něj kolo. Příčinu smrti určí pitva

3. června 2024  14:03

Tělo muže bez známek života našli v neděli lidé u cesty mezi Dolní Cerekví a osadou Hutě na...

Policisté kvůli útoku na ukrajinské dobrovolníky v Praze zadrželi čtyři cizince

3. června 2024  13:50

Policie zadržela na letišti čtyři cizince kvůli sobotnímu incidentu v Praze. Podle svědků rusky...

Lžete, jiskřilo v debatě. Referendum o euru chtěli Dostálová, Konečná a Mach

3. června 2024,  aktualizováno  13:31

Než Česko přijme euro, mělo by se podle Kláry Dostálové, která vede eurokandidátku ANO, Petra...

KOMENTÁŘ: Yemi by neměl být smutný, lepší zprávu dostat nemohl. Bude žít

3. června 2024

Premium Český tanečník Yemi A.D. se o víkendu dověděl, že nepoletí do vesmíru. Výprava japonského...

Rozdáváme ovocné pochoutky ZDARMA
Rozdáváme ovocné pochoutky ZDARMA

Ovoce, nebo čokoláda? Zapojte se do testování a ochutnejte oboje najednou! Šnek BOB přichází s novinkou v podobě ovocných pochoutek v čokoládě....

  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.