Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

26. 9. 2010 15:47
Já si...

...fšeckny nickname, co mají prndy proti bengu...lustruji...a 158 jim nějakou dobu nepůjde vytočit ani na mobilu ;-) Karma R^;-D

0 0
možnosti
IH

misaviki

24. 9. 2010 15:21
Policisté a spol. odejdou za lepším

Mě pobavilo, jak v TV ukazovali policisty, kteří jeli stávkovat ze severu Čech. Prý budou odcházet za lepším. Najít na severu Čech lépe placenou práci než je práce policisty? Najít na severu Čech vůbec nějakou práci? Ještě k tomu aby ji našli s prominutím takoví trotlové, které v reportáži ukazovali? Ti mohli být rádi, že pracují kde pracují, protože místo u policejního sboru je pro ně vrchol kariéry, který nikdy nepřeskočí. Mám spoustu bývalých kolegů z řad celníků, kteří stále remcali jak berou málo a jak se budou mít dobře, až odejdou od celní správy. Drtivá většina končí na poště, na podřadných místech na úřadech, jako ochranka v obchodních domech nebo v Praze jako revizoři MHD. Ti co pocházeli ze severu Čech nebo z Moravy často ani práci nemají - prý co by dělali, nebýt renty.... no to co ostatní lidé :-)

0 0
možnosti
JJ

Jay6

24. 9. 2010 16:58
Re: Policisté a spol. odejdou za lepším

Máte hezké mínění o České policii. Až bude vytáčet 158 tak na to myslete. A doufejme, že ti policisté co jste je tak natřel na to zapomenou a přijedou.

0 0
možnosti
KO

bramarbas

24. 9. 2010 14:09
0 0
možnosti
JJ

Jay6

24. 9. 2010 14:28
Re: Moc hezké, ale tohle bylo hezčí:

Jsem rád, že se to milovníkovi pohádek líbilo. Rád zkusím i nějakou současnější modrou pohádku! Co třeba o Nečasovi co šetřil až ušetřil?

0 0
možnosti
LZ

košťálka

24. 9. 2010 14:05
Super,super

dávám karmu!!!!R^R^

0 0
možnosti
JJ

Jay6

24. 9. 2010 14:33
Re: Super,super

Díky. Takhle to dopadlo, když jsem si přečetl jeden ze zdejších blogů o vyděračských policejních odborech a trochu ve mně bouchlý saze. A Vašek a jeho kecy tomu také přidaly svoje!

0 0
možnosti
RK

Rommik

24. 9. 2010 14:01
No článek se komentovat nedá.................

.......to je prostě snůška nesmyslů. Jen by mě zajímalo, autore, co má " sociálně-demokratické"  smýšlení společného s touto naprosto nesmyslnou demonstrací ? Proč Paroubek a spol. stojí s demonstranty a přitom si užívá bohatství a luxus v plné míře?  Vám to připadá normální ? Mně to přijde přinejmenším ZVRHLÉ !!! A vzhledem k tomu, že demonstrantům také nevadí, že Paroubek chodí na kafe za 350 kaček, jsou zvrhlí i ONI..............

0 0
možnosti
JJ

Jay6

24. 9. 2010 14:24
Re: No článek se komentovat nedá.................

Starý předsudek o tom, že člověk musí mít nutně holý zadek, aby se mohl stát sociálním demokratem je vážně trapný. Nevím co by tomu řekl multimilionář sociální demokrat pan Šlégr. Každému normálnímu člověku stačí na to, aby pochopil situaci obyčejného člověka trocha empatie a obyčejného lidského soucitu. Jako by to, že si člověk poctivě vydělá peníze mělo být něco za co je třeba se stydět. Pozoruhodné je, že pravičáci obviňují voliče ČSSD ze závisti a potom jí rádi využívají ve volební kampani. Navíc je celkem normální, že má zrovna sociální demokracie blízko k odborům. Vždyť z odborového hnutí vznikla. Viz můj text K čemu jsou Odbory? Nevím proč by kdokoliv v tomto státě nemohl žít v luxusu. Když si na to poctivě vydělá. A když bude myslet a něco dělat také pro zvyšování životní úroveň těch méně šťastných, tak si zaslouží více než má!

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

24. 9. 2010 13:34
A k te demosnstraci

(co mate vsichni s tou stavkou???) jsem psal tady:

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/156297/Teroristum-se-neustupuje-a-odborarum-Pokracovani.html

Jinak si myslim, ze dramatizujete. Kalousek neholi, Kalousek se snazi davat do kupy, co jste vy (socdemaci) podelali. To snizovani je jen jedno z opatreni. Kdyby nebylo odboru a jejich stvani a postivani, tak by to mozna i vetsina rozumnych statnich zamestnancu vzala.

A o tom, ze pak desitek tisic lidi v podstate zpochybnuje demokraticke volby uz v clanku.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

24. 9. 2010 13:46
Re: A k te demosnstraci

Já měl na mysli toho Kalouska co tu jako ministr financí nechal největší roční schodek státního rozpočtu v historii České republiky? Kolik to dělalo 200 miliard jen za rok 2009? Máme vážně na mysli toho samého Kalouska?

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

24. 9. 2010 13:30
no to je ale blabol..

ale kdyz jsem si precetl info O autorovi, pochopil jsem. Jen plni zakazku, mozna tomu dokonce i veri.

0 0
možnosti
V

vsamotar

24. 9. 2010 13:29
Mráz po zádech

A nejhorší na tom je, že je to uvěřitelné. Že je uvěřitelné, že ti, kdož mají být morálně čistí a bezůhonní a chránit dodržování zákonů by byli schopni tyto zákony obejít jen kvůli vlastnímu prospěchu. Byly by schopni je i porušit předstíráním nemoci. A ještě by do toho namočili doktory, kteří by je měli uznat za práce neschopné.

Jak pak mám věřit těmto "obráncům zákona" že opravdu brání zákon, když by ho byli schopni pro vlastní prospěch obejít? Jak mám věřit, že jsou spravedliví a neúplatní? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.