Pravda a láska zvítězí v podání našich exekutorů

A je to tu opět! Televize Nova odvysílala reportáž o otřesném, neuvěřitelném a myšlení rozumově uvažujícímu člověku nevysvětlitelném jednání exekutorky, která poslala své pohůnky vyloupit domácnost nevinného člověka.

Mladé mamince malých dvojčat dva dny před Štědrým dnem odnesli exekutoři, lze-li je vůbec takto nazvat, veškeré vybavení domácnosti včetně životně důležitých přístrojů jako je lednice. Na vánoce nakoupené potraviny skončily na kuchyňské lince, čímž mnohé z nich došly zcela jistě znehodnocení. Součástí kořisti byl počítač nebo bezcenné terárium, ze kterého se musel odstěhovat domácí mazlíček, a také automobil, kterým vozí rodiče jedno ze svých dvojčat pravidelně na zákroky do nemocnice. Je totiž onkologicky nemocné.

Zabavení majetku proběhlo z titulu dluhu jejího otce, který v domě nebydlí ani není trvale přihlášen. Přestože majitelka věcí měla v ruce doklady o vylučovací žalobě, exekutoři bezhlavě a hlavně za asistence pomáhačů a chráničů (rozuměj: Policie ČR) pokračovali ve vynášení majetku, který jejímu otci nepatří. Zabavení neuniklo ani služební vozidlo jejího manžela.

Na mladé rodině bylo učiněno státem legalizované bezpráví nejhrubšího zrna, které si ničím nezadá s vyvlastňováním majetku po nástupu komunistů. Možnost bránit se? Okamžitě není k dispozici žádná. Takhle vypadá Havlovo heslo: „Pravda a láska zvítězí“ v reálném životě Čechů.

Po 22 letech řada z nás dochází k vystřízlivění, rozčarování a rozhořčení, copak jsme si to v 89 na náměstích vycinkali.

 

 

Autor: Jan Králík | čtvrtek 22.12.2011 20:24 | karma článku: 46,91 | přečteno: 15240x