Katolická církev schvalovala vraždy Židů...

Katolická církev za druhé světové války netrpěla, byla jedním z největších spojenců nacistického Německa. Katolická církev schvalovala odsuny a vraždy Židů. Katolická církev pomáhala nacistickým zločincům při jejich odchodu do Jižní Ameriky,” řekl poslanec Igor Jakubčík (ČSSD).

Včera, ve sněmovně pan poslanec Kalousek řekl, že ministr zemědělství je „pasáček vepřů“. Dnes se pan poslanec Jakubčík vyjádřil kriticky směrem k věřícím katolíkům. A zítra se třeba dozvíme, že církev je banda homosexuálů s pedofilů.

Česká politika je skutečně masakr, kde je možné téměř vše. Zatím ještě nedošlo k pěstním bitkám, ale osobně předpokládám, že to je jen otázka času. Politická kultura v České republice se silně posunuje východním směrem. Zákaz pití alkoholu na půdě sněmovny, rozhodně neomezil „kvalitu“ jednotlivých politických projevů poslanců.

Politická korupce v přímém přenosu televizních kamer, která ovšem podle rozhodnutí Nejvyššího soudu ČR je pouze projev poslance. Urážky, nadávky a vzájemné osočování je standartní nástroj práce současného poslance.

Společnost se výrazně radikalizuje a poslanci jdou lidem příkladem. Standartní politické strany jsou na ústupu a nová politická hnutí jednoho muže nejsou žádnou alternativou. Zkušenost z ministerstva spravedlnosti a hledání lídra pro Prahu, je jasný signál veřejnosti o neschopnosti těchto zachránců demokracie, být lepší alternativou současných politiků.

Autor: Jan Králík | pátek 20.6.2014 14:59 | karma článku: 15,50 | přečteno: 1123x