Chceme Jaromíra Jágra na MS v hokeji 2015

Jaromír Jágr je největší hrající legendou českého hokeje. Všichni jsme mohli vidět, jak dřel na právě skončeném MS v hokeji. Jarda Jágr si zaslouží naší velkou úctu a poděkování. MS v hokeji v Praze a Ostravě je nejlepší místo pro rozloučení s reprezentací. Diváci si to určitě zaslouží.

Níže jsem si dovolil, připomenout několik upřímných slov nesmrtelné hokejové legendy.

Vás naštvali odborníci?
Mě štvou lidi, kteří dělají nějaký názor a neví ani o hovně. Já ze sebe nedělám génia, ale hokej hraji pětadvacet let a musel jsem se mu nějakým způsobem přizpůsobit, takže vím možná víc než oni. Když někdo něco vypustí, tak si musí být jistý, že to má smysl. Každý může něco plácat, ale když to vypustíš, tak si musíš uvědomit, že to ovlivní názory další spousty lidí. Musím být přesvědčený a chytrý na to, aby to dávalo smysl. A rozhodčí tady...  Ty vole, pánové! Frajeři by to měli dneska sebrat a odevzdat se mnou. To měl být jejich poslední zápas taky. 

Vy končíte v reprezentaci?
Samozřejmě! A rozhodčí by měli jít se mnou. Borci, to je nejhorší, co jsem viděl. Celkově na mistrovství světa. Až se vrátím do NHL, tak po každém zápase jim budu gratulovat, jací jsou to tam borci. Kdybych hrál svůj nejdůležitější zápas v kariéře a hrál jsem proti Kanadě či Americe, tak bych si přál, aby to pískali čtyři rozhodčí z Ameriky. Ke vší úctě k nim jsou to amatéři. 

Zdoj: http://sport.aktualne.cz/sorry-znam-sve-moznosti-rekl-jagr-a-ukoncil-repre-karieru/

Chceme Jaromíra Jágra na MS v hokeji 2015 v Praze!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Králík | pondělí 26.5.2014 14:34 | karma článku: 15,35 | přečteno: 792x