Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

KOSOVO JE SRBSKO!

      V sobotu se rovněž koná veřejné shromáždění na podporu Srbska a proti uznání nezávislosti Kosova. Tuto akci pořádá petiční výbor petice proti uznání Kosova českou vládou. Shromáždění začíná v 16:00 v horní části Václavského náměstí v Praze.         V souvislosti s tím přetiskuji další dopis přítele a statečného bojovníka Milana Dobrovolného, se kterým se plně ztotožňuji:

KOSOVO SRBUM! REDAKCIJANEDELJNI TELEGRAFULICA CARAUROŠA 9BEOGRADJUGOSLAVIASRBIJA   

            Vážený pane redaktore!

            Měl jsem možnost svého času asi tak před 4 lety číst Vaše noviny zvané Nedělní Telegraf a tudíž musím říci, že se reakcím Vašich lidí v Bělehrade a na dalších místech v Srbsku nikterak nedivým.

            Upoutal mne hlavně reálný popis hrůzných událostí v kosovském městě Obilić, různé to podpalování srbských domů albánskými šovinisty a teroristy, kteří se dokonce neštítili ke svým zločinným akcím použít i svých dětí. Dokonale jsem si přečetl vše i to, jak ti prašiví albánští darebáci vložili s sebou kromě kanystrů s benzínem i cisterny s vodou, to kdyby náhodou omylem zapálili dům albánský i to, jak se pokoušeli upálit manžele Popovičovi, kteří měli dům kdesi u železniční trati i to, jak se k Vašim lidem hanebně chovali někteří příslušníci mezinárodních sil, které by měli jaksi dělat ve Vaší provincii Kosovo pořádek. Já tedy jako skutečný Čech a Slovan jsem jednoznačně na straně srbského národa a myslím, že nejsem sám. Osobně Vám řeknu, že jako vnuk čs. legionáře, syn partyzána a stoupenec Kramářova a Gajdova národovectví, bych se musel sám před sebou stydět, kdybych podporoval to albánsko-americké (yankeyské) svinstvo, to jest vyhlášení samostatnosti Kosova.

            Jsem jednoznačně proti vyhlášení samostatnosti Kosova, a proto Vám píši, poněvadž se domnívám, že by u Vás lidé měli znát názory Čechů, neboť Češi stojí i nadále na straně Srbů. Víte pane redaktore, ono u nás stejně jako u Vás byly v minulosti obdobné problémy, a to hlavně se sudetskými Němci, potom také s Poláky ohledně Těšínska a u bratrů Slováků a Maďary a byli jste to vy, Jihoslované hlavně Srbové, kteří se nás zastali. Jednalo se tenkrát o rok 1938 a byl to tenkrát onen zlověstný Mnichov. Nepřekvapuje mne reakce Němců, jelikož jsou mi známy okolnosti a hlavně Němci se totiž bojí slovanských menšin na svém území, kteří tam žijí od nepaměti (lužických Srbů (oblast Görlitz, Bautzen, Cotbus, Dresden) tj. Zhorjele, Budyšin, Chosébus, Drážďany) KAŠUBŮ v oblasti Pomořan a Meklenburska, Linů, neboli Drevljanů, kteří sídlí v oblasti města Lüneburg u řeky Labe ne příliš daleko od přístavu Hamburg, dále pak potomci Havoilanů a Luticů v Braniborsku by se také mohli hlásit o slovo ačkoli jsou značně poněmčelí.

            Zkrátka a dobře Srbsko a Srbové jsou jedním z velkých garantů slovanské vzájemnosti a slovanské menšiny v Německu vidí v jihoslovanských Srbech jakousi oporu. Na vyjádření Poláků se zatím také ještě čeká, avšak vzhledem k jejich sklonům k proradnosti bych se také ničemu nedivil. Nepřekvapuje mne postoj Maďarů, neboť se s přispěním Srbska vymanilo z područí Maďarska.

            Chorvatsko se Slavonií a Vojvodina (Banát) se také vymanila. Nepřekvapil mne postoj Rakouska, kde zřejmě nemohou přenést přes srdce: za prvé, že přišli o slovinsko (Kraňsko) a za druhé nemohou přenést přes srdce také to, že se s přispěním Srbska rozpadlo jejich třísetleté habsburské impérium, takzvaný žalář národů.

            Postoj Italů mne také nemůže překvapit, poněvadž Italové si dělali po I. světové válce nárok na Istrii, Dalmácii a pravděpodobně i na jadranské pobřeží Černé Hory (Boka Kotorská) atd.

            Turci ti zase podporují nezávislost Kosova z trucu, neboť mají vztek na slovanské balkánské národy, že s jejich přispěním přišli i oni o své osmanské impérium a tím i o svůj vliv v Evropě. Co se týká Francie a Belgie, tak to jsou státy pod pantoflem zednářských lóží, které mají přímé napojení na Mezinárodní měnový fond, Světovou banku a Rotschildovy trusty. V hlavním městě Francie sídlí tzv. Velký orient pařížský (LE GRAND ORIENT PARISIEN) nebo tam můžeme narazit také na Scotský club (LE CLUB ECOSSAIS) a tyto zednářské lóže jsou přímo napojeny také na ILUMINÁTY a toto vše má své kořeny ve Velké Británii a Spojených státech. Chorváti a Slovinci jsou nevděční zrádci, kteří mají jakýsi syndrom z toho, že si nemohli svoji samostatnost vybudovat sami, a tak si svými postoji léčí svoji méněcennost.

            I tak se musím podivit nad chováním Francouzů a Belgičanů. Jakoby snad pozapomněli na události před 2 lety, proč se nedokáží ponaučit? Onehdá, pokud si vzpomínám, se na té výtržnické válce, jak známo, podíleli také členové UCK. Myslím tím to řádění mohamedánských band ve francouzských a belgických městech. To, že UCK je napojena na Talibvan a Al Kaidu je také víc než známo, i to, že se podílí na obchodu s narkotiky. dále je mi také známo, že USA a jejich zednářské společnosti potřebují oblast s nerostným bohatstvím, aby ji vyrabovali.

            Toto jsou tedy důvody kvůli nimž vyjadřuji nesouhlas s politikou zmiňovaných států. Srbsko má moji jednoznačnou podporu. Jsem proti vyhlášení samostatnosti Kosova. Živela Srbija, Kosovo je Srbsko.

Se srdečným pozdravem 

Milan Dobrovolný

Mikuláše Střely 53

Krucemburk

 582 66

 r. č. 700124/2974

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Kopal | úterý 11.3.2008 12:59 | karma článku: 16,11 | přečteno: 1539x
  • Další články autora

Jan Kopal

Skutečná opozice má jméno Bobošíková

Pražský hotel Corinthia byl v úterý 10. srpna hostem první ze série tiskových konferencí Suverenity Jany Bobošíkové, kterými Suverenita odstartovala svou kampaň pro komunální a senátní volby. Volební výsledek z parlamentních voleb považují představitelé Suverenity za zavazující a postupný proces formování jediné skutečně opoziční strany v České republice. Za opozici nepovažují ani ČSSD, která se v krajích podílí na vládě spolu s ODS. Vládní prohlášení Jana Bobošíková odmítla jako „chaotické a lživé“.

11.8.2010 v 21:48 | Karma: 11,10 | Přečteno: 1038x | Diskuse| Politika

Jan Kopal

Začátek nové hašlerovské tradice

Motto: 1. Ty naše písničky, jsou jak ty perličky, na šňůrce navlečené. Kolik je krásy v nich a je to velký hřích, že jsou tak upuštěné. R. Ta naše písnička česká, ta je tak hezká, tak hezká, tak jako na louce kytička, vyrostla ta naše písnička. Až se ta písnička ztratí, pak už nic nebudem mít, jestli nám zahyne, všechno s ní pomine, potom už nebudem žít. 2. Zpívejte lidičky, ty naše písničky, písničky z Moravy, z Čech, ta naše písnička, je sice prostičká, ale je nejhezčí z všech. Karel Hašler: Ta naše písnička česká

2.11.2009 v 23:07 | Karma: 8,58 | Přečteno: 876x | Diskuse| Ostatní

Jan Kopal

Nastává nová doba kamenná?

Nemám toliko na mysli historickou epochu, která byla součástí dějin pravěku, ale nedávný incident z volební kampaně Mirka Topolánka. Zažili jsme v posledním období toho hodně. Zhrubnutí a vyprázdnění politiky, neustálé konfrontační útočné negativní kampaně, silnou personifikaci stran se svými stranickými lídry s využitím nejroztodivnějších antagonismů a strašáků.

23.8.2009 v 0:59 | Karma: 13,49 | Přečteno: 881x | Diskuse| Politika

Jan Kopal

Kocábův dům hrůzy

Každý politik touží po sobě zanechat nějaký trvalý odkaz či nesmazatelnou stopu. V případě ministra Michaela Kocába se to zdařilo víc než dokonale. S jeho jménem se bude navždy pojit osud domu v Truhlářské ulici č. 11 v Praze, který se díky jeho přispění stal domem hrůzy a noční můrou jeho nájemníků. Přesněji řečeno původních nájemníků, tedy řádně platících normální běžný nájem.

10.8.2009 v 7:01 | Karma: 10,67 | Přečteno: 839x | Diskuse| Ostatní

Jan Kopal

Za Josefem Lesákem

Když v úterý 28. července v Pelhřimově v pozdních večerních hodinách dotlouklo srdce Josefa Lesáka, významného představitele Československé strany národně socialistické, poslaneckého kolegy Milady Horákové a jednoho ze studentských vůdců v Únoru 1948, symbolicky se tak uzavřela i jedna historická epocha. Odešel tak poslední významný aktér událostí komunistického převratu. Jeden z těch, který událostmi nebyl zaskočen a překvapen, ale naopak aktivně bojoval a burcoval druhé. Škoda, že takových rozhodných tehdy nebylo víc. Odešel ve věku nedožitých 89 let, ale s věčně mladým nezdolným duchem.

3.8.2009 v 23:24 | Karma: 9,27 | Přečteno: 808x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Hrad začal platit cesty prezidenta. Za Zemana je celé musely financovat kraje

12. května 2024

Premium Když prezident přijede do krajů, nemá kolem toho být obrovská pompa, která stojí nejen hodně...

Pomohli její zemi bránit proti Japoncům. Filipínka teď o Češích vydává knihu

12. května 2024

Premium Měli to být spojenci nepřítele, ale namísto toho čtrnáct statečných Čechů nasadilo život, aby...

Úlet novin pečetil Trumanův triumf, lovec gangsterů už šok nerozdýchal

12. května 2024

Seriál Americké prezidentské volby dokážou překvapit, i když si všichni myslí, že dopředu vědí, jak...

Napadení a hajlování. Policisté v rámci derby pražských S zadrželi šest lidí

11. května 2024  22:15

Po skončení dnešního utkání fotbalistů Sparty a Slavie na stadionu na pražské Letné museli...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 775x
Žurnalista a politický komentátor