Josef Palička mluví k národu

     Jeden ze zapřísáhlých kritiků tohoto režimu se jmenuje Josef Palička a tímto mu zde opětovně dávám prostor k prezentaci jeho názorů:

Kdo je v této zemi opravdový vlastenec

Nastal čas…

Nastal čas, aby se rychle český národ vzpamatoval a přestal ze sebe dělat hlupáky a novodobé otroky pro zahraniční investory. Vláda, politici a úředníci, kteří vědomě rozprodávají majetek národa musí být obviněni z vlastizrady. Proč by za chyby vlády měly trpět české rodiny a hlavně vaše děti. Lidé by se měli zamyslet nad tím, kdo je „neonacista“ a „extremista“. Těmto lidem, kteří jsou dnes tak označováni, není lhostejný osud českého národa. TITO LIDÉ JSOU SKUTEČNÍ VLASTENCI! Národní demokracie, Národní čest, Vlastenecká fronta, Republikáni a jiné strany a sdružení.

Ano, oni jsou skuteční vlastenci, protože se veřejně dokážou postavit proti vládě a úředníkům. Na vlastence se používá policie, která stojí na špatné straně zákona a měla by se stydět. Vláda, která v tzv. „Sudetech“ schválila „Kosovo pro Albánce“, se nyní chystá schválit i radar. Koho zaprodá příště? Příště prodá český národ. Teď chce prodat jen letiště, nemocnice…

Peníze se utratí a jak dál? Nic nebude naše a státní kasu bude plnit dělnická třída. Národ se musí začít bránit – založit DOMOBRANU a postavit se na ozbrojený odpor a nesedět s rukama v klíně, nenechat se mlátit a vykořisťovat. Vláda, která přivedla rodiny do bídy a utrpení a nyní na ně posílá exekutory a úředníky, se musí svrhnout a vrátit rodinám to, co vám tito lidé zabavili. Podpořte NÁRODNÍ DEMOKRACII. My vás nezklameme. Za chyby vlády nesmí trpět český národ.

Josef Palička

Domobrana šancí národa

Vláda v Milovicích cvičí policii proti národu, aby mlátila nespokojené občany. Tato policie chrání ve skutečnosti zloděje národa, úředníky a exekutory a jejich poskoky. Všichni, kterým bylo již ublíženo, přidejte se a nebudete litovat. Všichni tito chytráci si musí uvědomit, že vláda padne. Nikde jich nebude litovat.

Věřte tomu, že exekutorské rodiny budou trpět jako vy a navíc i jejich blízcí příbuzní, kteří na tom dnes parazitují. Věříme, že slušný policista se nebude zastávat zlodějů národa a raději odejde. Zlu se nesmí odpouštět, ale trestat.

Jediný, kdo bojoval za národ, byl Jan Žižka. NÁRODNÍ DOMOBRANA BUDE MÍT PRAPOR S KALICHEM. Národní domobrana musí být silnější než státní policie, aby mohla chránit občany. Přidejte se i vy a skoncujeme s tím, co se tady děje. Přestaňte ze sebe dělat hlupáky. Společně to můžeme změnit a nebudete litovat. Domobrana je šance národa.

Vláda se musí chovat jako správce majetku českého národa a ne jako zloději. Úředník žádnou hodnotu nevytvoří, pouze je to parazit, kterého musí dělnická třída živit. Žádná hodnota, žádné peníze.

Podpořte NÁRODNÍ DEMOKRACII. Děkujeme.

Josef Palička, mobil: 607889050, 728647754

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Kopal | středa 11.6.2008 11:35 | karma článku: 12,09 | přečteno: 1115x
  • Další články autora

Jan Kopal

Začátek nové hašlerovské tradice

2.11.2009 v 23:07 | Karma: 8,58

Jan Kopal

Nastává nová doba kamenná?

23.8.2009 v 0:59 | Karma: 13,49

Jan Kopal

Kocábův dům hrůzy

10.8.2009 v 7:01 | Karma: 10,67

Jan Kopal

Za Josefem Lesákem

3.8.2009 v 23:24 | Karma: 9,27