Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Josef Palička mluví k národu

     Jeden ze zapřísáhlých kritiků tohoto režimu se jmenuje Josef Palička a tímto mu zde opětovně dávám prostor k prezentaci jeho názorů:

Kdo je v této zemi opravdový vlastenec

Nastal čas…

Nastal čas, aby se rychle český národ vzpamatoval a přestal ze sebe dělat hlupáky a novodobé otroky pro zahraniční investory. Vláda, politici a úředníci, kteří vědomě rozprodávají majetek národa musí být obviněni z vlastizrady. Proč by za chyby vlády měly trpět české rodiny a hlavně vaše děti. Lidé by se měli zamyslet nad tím, kdo je „neonacista“ a „extremista“. Těmto lidem, kteří jsou dnes tak označováni, není lhostejný osud českého národa. TITO LIDÉ JSOU SKUTEČNÍ VLASTENCI! Národní demokracie, Národní čest, Vlastenecká fronta, Republikáni a jiné strany a sdružení.

Ano, oni jsou skuteční vlastenci, protože se veřejně dokážou postavit proti vládě a úředníkům. Na vlastence se používá policie, která stojí na špatné straně zákona a měla by se stydět. Vláda, která v tzv. „Sudetech“ schválila „Kosovo pro Albánce“, se nyní chystá schválit i radar. Koho zaprodá příště? Příště prodá český národ. Teď chce prodat jen letiště, nemocnice…

Peníze se utratí a jak dál? Nic nebude naše a státní kasu bude plnit dělnická třída. Národ se musí začít bránit – založit DOMOBRANU a postavit se na ozbrojený odpor a nesedět s rukama v klíně, nenechat se mlátit a vykořisťovat. Vláda, která přivedla rodiny do bídy a utrpení a nyní na ně posílá exekutory a úředníky, se musí svrhnout a vrátit rodinám to, co vám tito lidé zabavili. Podpořte NÁRODNÍ DEMOKRACII. My vás nezklameme. Za chyby vlády nesmí trpět český národ.

Josef Palička

Domobrana šancí národa

Vláda v Milovicích cvičí policii proti národu, aby mlátila nespokojené občany. Tato policie chrání ve skutečnosti zloděje národa, úředníky a exekutory a jejich poskoky. Všichni, kterým bylo již ublíženo, přidejte se a nebudete litovat. Všichni tito chytráci si musí uvědomit, že vláda padne. Nikde jich nebude litovat.

Věřte tomu, že exekutorské rodiny budou trpět jako vy a navíc i jejich blízcí příbuzní, kteří na tom dnes parazitují. Věříme, že slušný policista se nebude zastávat zlodějů národa a raději odejde. Zlu se nesmí odpouštět, ale trestat.

Jediný, kdo bojoval za národ, byl Jan Žižka. NÁRODNÍ DOMOBRANA BUDE MÍT PRAPOR S KALICHEM. Národní domobrana musí být silnější než státní policie, aby mohla chránit občany. Přidejte se i vy a skoncujeme s tím, co se tady děje. Přestaňte ze sebe dělat hlupáky. Společně to můžeme změnit a nebudete litovat. Domobrana je šance národa.

Vláda se musí chovat jako správce majetku českého národa a ne jako zloději. Úředník žádnou hodnotu nevytvoří, pouze je to parazit, kterého musí dělnická třída živit. Žádná hodnota, žádné peníze.

Podpořte NÁRODNÍ DEMOKRACII. Děkujeme.

Josef Palička, mobil: 607889050, 728647754

Autor: Jan Kopal | středa 11.6.2008 11:35 | karma článku: 12,09 | přečteno: 1115x
  • Další články autora

Jan Kopal

Skutečná opozice má jméno Bobošíková

Pražský hotel Corinthia byl v úterý 10. srpna hostem první ze série tiskových konferencí Suverenity Jany Bobošíkové, kterými Suverenita odstartovala svou kampaň pro komunální a senátní volby. Volební výsledek z parlamentních voleb považují představitelé Suverenity za zavazující a postupný proces formování jediné skutečně opoziční strany v České republice. Za opozici nepovažují ani ČSSD, která se v krajích podílí na vládě spolu s ODS. Vládní prohlášení Jana Bobošíková odmítla jako „chaotické a lživé“.

11.8.2010 v 21:48 | Karma: 11,10 | Přečteno: 1038x | Diskuse| Politika

Jan Kopal

Začátek nové hašlerovské tradice

Motto: 1. Ty naše písničky, jsou jak ty perličky, na šňůrce navlečené. Kolik je krásy v nich a je to velký hřích, že jsou tak upuštěné. R. Ta naše písnička česká, ta je tak hezká, tak hezká, tak jako na louce kytička, vyrostla ta naše písnička. Až se ta písnička ztratí, pak už nic nebudem mít, jestli nám zahyne, všechno s ní pomine, potom už nebudem žít. 2. Zpívejte lidičky, ty naše písničky, písničky z Moravy, z Čech, ta naše písnička, je sice prostičká, ale je nejhezčí z všech. Karel Hašler: Ta naše písnička česká

2.11.2009 v 23:07 | Karma: 8,58 | Přečteno: 876x | Diskuse| Ostatní

Jan Kopal

Nastává nová doba kamenná?

Nemám toliko na mysli historickou epochu, která byla součástí dějin pravěku, ale nedávný incident z volební kampaně Mirka Topolánka. Zažili jsme v posledním období toho hodně. Zhrubnutí a vyprázdnění politiky, neustálé konfrontační útočné negativní kampaně, silnou personifikaci stran se svými stranickými lídry s využitím nejroztodivnějších antagonismů a strašáků.

23.8.2009 v 0:59 | Karma: 13,49 | Přečteno: 881x | Diskuse| Politika

Jan Kopal

Kocábův dům hrůzy

Každý politik touží po sobě zanechat nějaký trvalý odkaz či nesmazatelnou stopu. V případě ministra Michaela Kocába se to zdařilo víc než dokonale. S jeho jménem se bude navždy pojit osud domu v Truhlářské ulici č. 11 v Praze, který se díky jeho přispění stal domem hrůzy a noční můrou jeho nájemníků. Přesněji řečeno původních nájemníků, tedy řádně platících normální běžný nájem.

10.8.2009 v 7:01 | Karma: 10,67 | Přečteno: 839x | Diskuse| Ostatní

Jan Kopal

Za Josefem Lesákem

Když v úterý 28. července v Pelhřimově v pozdních večerních hodinách dotlouklo srdce Josefa Lesáka, významného představitele Československé strany národně socialistické, poslaneckého kolegy Milady Horákové a jednoho ze studentských vůdců v Únoru 1948, symbolicky se tak uzavřela i jedna historická epocha. Odešel tak poslední významný aktér událostí komunistického převratu. Jeden z těch, který událostmi nebyl zaskočen a překvapen, ale naopak aktivně bojoval a burcoval druhé. Škoda, že takových rozhodných tehdy nebylo víc. Odešel ve věku nedožitých 89 let, ale s věčně mladým nezdolným duchem.

3.8.2009 v 23:24 | Karma: 9,27 | Přečteno: 808x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Nekritizuji pomoc Ukrajině, brání se Babiš ve sporu s Černochovou o munici

4. května 2024  12:07

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš uvedl, že nekritizuje pomoc Ukrajině, ale netransparentnost aktuální...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  11:55

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Zemřel bývalý šéf izraelské společnosti přátel ČR. Přežil Osvětim, skrýval se v Praze

4. května 2024  11:39

Ve věku 99 let zemřel někdejší předseda Izraelské společnosti přátel České republiky a jeden z...

Novodobí husaři. Polsko zná podobu F-35, budou bez červeno-bílé šachovnice

4. května 2024  11:07

V polských ozbrojených silách se zakrátko opět objeví husaři. Nikoliv však jako těžká kavalérie,...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 775x
Žurnalista a politický komentátor