Loupež českých dětí dokonána

Paní Michaláková se chce odvolat proti rozhodnutí norského Barnevernetu , který určil její syny k adopci a jí zbavil rodičovských práv.

Česko přišlo o dva své občany rozhodnutím norské sociálky Barnevernet. Mladšího syna Evy Michalákové posílají norské úřady k adopci, ke staršímu synovi ztrácí matka na základě rozhodnutí rodičovská práva.

Norský „stroj na výrobu norských občanů“, sociálka Barnevernet, pracuje pomalu ale jistě.  Mezi českými poslanci se už našel takový, který vyzývá českou vládu, aby přerušila s Norskem diplomatické styky a vyhostila norskou velvyslankyni.

Připomeňme, že děti byly odebrány Michalákovým už v roce 2011, norské úřady paní Michalákové zablokovaly kontakt se svými syny a nyní tedy rozhodly o tom, že se oba synové ke své matce nevrátí.  Do případu se vložil i prezident Zeman, zabývala se jím i vláda. Ministryně práce a sociálních věcí Miachela Marksová-Tominová se vyjádřila tak, že „paní Michaláková nerespektovala doporučení ministerstva“?!?

Myslím si, že česká veřejnost, nyní masírovaná politiky zejména v otázkách migrace, očekává od českých politiků jednu věc, a sice aby se za právo paní Michalákové na spravedlnost postavili.  V systému, kdy rodič ztrácí veškerá práva vyslovením pouhého „podezření“, k tomu norskou policií neprokázaného, je něco strašného až démonického. Norsko by mělo být za toto jednání nejen slovně odsouzeno, ale i sankcionováno. Nic jiného zřejmě jeho rodinnou  „politiku“  nezmění.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Bartoň | úterý 6.10.2015 12:43 | karma článku: 37,25 | přečteno: 1473x
  • Další články autora

Jan Bartoň

TOP 09 míří k TOP 00

26.4.2024 v 12:00 | Karma: 33,03