Ladislave Větvičko – tajemniku UV KSČ

Těch bolševických kydů Milouše Jakeše, jak píšete nesprávně, (protože on se „ po socialisticky“ psal „MILOŠ“, a když mu někdo řekl Milouši, tak byl brunátný vzteky!) jsem se naposlouchal habaděj. A projev Jakeše šel tehdy nesestříhaný na Svobodné Evropě a nemusím ho poslouchat proto znovu díky vaší laskavosti. Socialisticky žít už opravdu nechci.

Ty vaše moudrosti „Ostravaka“ jsou sice od plic a určitě byste rád zakroutil kapitalistům krkem. Stačí se přihlásit k soudruhovi Filipovi, nějak jste na něj zapomněl.

Jedinou věc, kterou bych rád opravil, je Jakešovo plkání o tom, jak byl odstaven „demokraticky“ Dubček. To je Jakešovská lež.  Okupace Československa ze srpna 1968 měla za cíl likvidaci Dubčeka a ostatních předních představitelů KSČ a státu. Dubček byl do Moskvy dopraven jako vězeň a tak zvané Moskevské rozhovory za účasti prezidenta Ludvíka Svobody byly diktátem Brežněva. Uvádí se, že jen díky neohroženosti Svobody se všichni účastníci „rozhovorů“ za československou stranu vrátili zpátky do Československa, včetně Františka Kriegela, který jediný odmítl podepsat moskevskou kapitulaci Dubčekova vedení a hlasoval také proti smlouvě o dočasném pobytu sovětských vojsk na našem území.

Ladislave Větvičko – na toho „tajemníka ÚV KSČ“ máte plné právo. Ještě byste si mohl psát RSDr. Ladislav Větvička, což byl titul vokovické „Sorbonny“, alias Vysoké školy politické KSČ. Tak ohromný je  váš politický rozhled.

Autor: Jan Bartoň | pátek 18.7.2014 8:00 | karma článku: 21,23 | přečteno: 1648x
  • Další články autora

Jan Bartoň

TOP 09 míří k TOP 00

26.4.2024 v 12:00 | Karma: 33,03