Kvitová prohrála, reportér ČT perlil

Tušili jsme to asi všichni, že je Kvitová v obrovské herní nepohodě. To se potvrdilo. Přesto, nejhorší výkon podal reportér ČT, který rozebral před zápasem šance soupeřek.

Petra Kvitová je zdá se psychicky ve velké nepohodě a bude mít asi hodně práce sama se sebou.  To je známo a nic nového. Po výkonu Karolíny Plíškové však před zápasem Kvitové rozebral reportér ČT souboj Kvitové s Rumunkou Monicou Niculescuovou. Vyšlo mu, že prostě Kvitová vyhraje, protože zatím ve Fed Cupu prohrála jen jednu dvouhru, ale jinak že Rumunku přehraje. Nemám rád tyhle „chytré řeči“ od mikrofonu. Ale taková je už jaksi česká povaha.

Zapomíná se, že každý zápas začíná 0:0 a že i v tenisu může i papírově slabší vyhrát rozdílem třídy. Dnes to potkalo český tým. A je rovněž českou specialitou, že jsme „národ trenérů“, který vždy ví, kdo má hrát a proč. I prohra Kvitové už má mezi diskutéry jasné dopady - vyzývají nehrajícího kapitána, aby Kvitovou zítra nepostavil. Možná, že to tak i dopadne, možná že ne. Nicméně, jak onomu reportérovi ČT tak všem „diskutujícím“ by slušelo zejména více pokory.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Bartoň | sobota 6.2.2016 17:29 | karma článku: 28,37 | přečteno: 1569x
  • Další články autora

Jan Bartoň

TOP 09 míří k TOP 00

26.4.2024 v 12:00 | Karma: 33,03