Konvičko - Alláhu akbar!

Byla to ohlášená demonstrace proti islámu. Martin Konvička ji proměnil na demonstraci (?) toho jak  by podle něj mohl vypadat útok islamistů. Izraelci sebou „praštili na zem“.

Odpůrce islámu Konvička přijel v neděli mezi turisty na pražské Staroměstské náměstí na velbloudu následován terénním vozem s muži převlečenými za bojovníky Islámského státu. Vykřikovali hesla jako Alláhu akbar a z airsoftových zbraní stříleli do vzduchu. Po střelbě však začali někteří kolemjdoucí v panice utíkat, magistrátní úředník proto ve spolupráci s policií akci ukončil.

 

Pražská primátorka chce úředníky, kteří demonstraci povolili, „vyhodit“.  Ti se brání tím, že akci „nešlo zakázat“.  Bezpečnostní experti „bědují“ nad „bídným stavem“ naší policie, která špatně vyhodnotila situaci a zasáhla „měkce“. Oceňují reakci izraelských turistů, kteří se, poučení z domácího násilí páchaného Palestinci, bez rozpaků vrhli k zemi a „snížili tak útočníkům možnost zásahu“.

 Mě ze všeho nejvíce přijde zvláštní už samotný nápad uspořádat na pražském „výstavním náměstí turistického ruchu“ protestní akci, dále to, že to nějací „anonymní“ úředníci bez rozpaků povolí a pak, že se Konvička oblékne jako „herec“ - kde si asi půjčil „kostým“ a přijede na demonstraci velbloudem (a opět - který „milovník zvířat“ mu ho půjčil?)

Česká „fraška na islámský teror“ pokračuje.  Nejprve ztížíme přístup turistů do areálu Hradu a nyní předvedeme „ukázku terorismu v praxi“, když ho tady zatím, zaplať pán Bůh, nemáme. Martin Konvička je údajně vysokoškolský profesor. Byl to jeho nápad uspořádat takovou to „demonstraci“ na výročí sovětské okupace Československa v roce 1968. Mě se zdá, že je to spíše „neřízená střela“ a někdo by možná řekl „magor“.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Bartoň | úterý 23.8.2016 8:08 | karma článku: 19,09 | přečteno: 606x
  • Další články autora

Jan Bartoň

TOP 09 míří k TOP 00

26.4.2024 v 12:00 | Karma: 33,16