Janeček „boural“ a naměřili mu alkohol!

iDnes.cz trpí okurkovou sezónou. Na naší zahrádce už asi 5 malých okurčiček roste! Aféra „miliardáře Janečka“ se podle sdělení jednoho diskutéra řeší na dvou webech – iDnes.cz a Blesk.cz. To je úroveň.

V Praze je provoz, kde o škrábance a pomuchlané plechy není nouze. Karel Janeček je známou osobností, která se často veřejně angažuje. Vypadá to, že nepoužívá osobního řidiče. Možná, že po této akci o tom začne uvažovat. Diskuse pod zprávou o Janečkově nadýchání 0,14 promile je vděčným tématem zejména pro ty, co si chtějí „píchnout“. Svědčí to ostatně o zamindrákovanosti nejednoho „diskutéra“. Odtud tedy fouká hlavní vítr.

Bohužel, při tak hustém provozu se občas stane, že nehoda v Praze nedopadne jen pomačkanými plechy aut. Někdy skutečně může jít o život a nehodu může zavinit kdokoliv z řidičů a zcela bez alkoholu. Protože většina z nás, co jezdí dlouho a často, se už šrámům na svých autech nevyhnula, víme moc dobře jak nepříjemné pocity člověk zažívá. Proto si myslím, že je na místě obrovská pokora a vděčnost našim andělům strážným, že nás zatím ochránili od vážných nehod se zdravotními následky. Nepřeji nikomu nic špatného. Nicméně kategorickým soudům bych doporučoval vyhnout se velkým obloukem.

Přeji všem na českých silnicích jízdu bez nehod. Na tom je ostatně založena i metoda „záření dobrotivosti“ převzatá z jógy. Mrkněte se na ní. A rázem přestanete lidi šmahem odsuzovat za drobné poklesky.

Autor: Jan Bartoň | čtvrtek 17.7.2014 8:02 | karma článku: 17,68 | přečteno: 1123x
  • Další články autora

Jan Bartoň

TOP 09 míří k TOP 00

26.4.2024 v 12:00 | Karma: 33,03