Dárek ( IV )

Tedy, Vy se nezdáte. Čtete a karmujete mnohem rychleji, než jeden stihne psát. Ale jo, proč ne, když se Vím to líbí. Tak tedy pokračování číslo 4.

... pokr.

Hynku, já jí chci“, začal polohlasem Franta, jen jak zašla do koupelny, „ta je tak , tak, tak pěkná, hele, já už hrozně dlouho neměl ženskou...“

No, dyť, proto jsme tady, tu vopícháme, neboj.“

Ne, počkej, já myslel, že bych jako jenom já, teda, jestli bude ona chtít.... ale asi stejně jede jenom po tobě, že jo? Co by si taky na mě vzala....“, spadl Franta do své běžné melancholie.

Fando, no ale já taky z toho chci něco mít, ježišmarjá, však jí neubude a jak ji tak vidím, vona nás zvládne voba v pohodě. V čem je problém?“

Aha, no jo, a taky tady, jeden pokoj, viď?“ zacouval rychle Franta, přece tohle všechno je spíš zásluha Hynka, že tady s krásnou Ivetou vůbec jsou a on mrzák...., a co, pomyslel si nakonec, i tak to nejspíš bude na dlouhou dobu pro něj výjimečná noc.

Iveta vyšla z koupelny jen v županu a hned se pídila po panáku: „Fanoušku, nalej mi tu dobrotu ještě jednu, a kdopak se půjde osprchovat první, hoši, no, kdo bude první?“, a sedla si Frantovi rovnou na klín. Hynek pochopil nahrávku a odešel do koupelny, ani se nezeptal, kde jsou ručníky, vždyť to věděl. Ale to už Franta nevnímal. S Ivetou na klíně, začali s nocí hned. Hynek vytušil, že má z koupelny vylézt hodně pozdě a nahlas a dal si s koupelí záležet. Iveta s Frantou už tou dobou leželi na posteli oba naznak a pod dekou. Bylo po prvním dějství.

Hynek nahý, jen s ručníkem okolo pasu, přisedl na postel a rukou zajel pod peřinu směrem k Ivetinu tělu. Pokusil se ji natočit trochu na bok, nahmatal zadeček a začal jej pomalu masíroval. Přesně tak pomalu, jak to měla ráda. Odstrčila mu ruku: „No prosímtě, nevidíš, že tady máme hezkou chvilku!“ Taky Franta se zvedl: „Hynku, my jsme tady se Simonkou...“.

Chlapi, vy mě chcete snad oba najednou, já jsem tedy potěšena, ale nevím, jestli to fakt chcete oba dva, co?“ napadlo Ivetu, že konečně rozlouskne to, co tušila už z hospody, že Franta je spíš pro milování než nezávazný sex. Chudák, pomyslela si. Až tomu to celé dojde, veselo mu asi nebude.

Já teda jsem pro sex pro všechny“, ozval se Hynek, který už měl též dost naváto a hlavně trojka byla jednou placená, tak co. „A stejně tady máš jenom jednu postel Iveto, no ne?“

Hynečku, vždyť ty už ani nevíš, u který ženský jseš, já jsem Simona, jasný, SI-MO-NA, jasný, takže žádnej sex pro všechny, jen pro ty vybraný, a vybranej je dneska tady Fanoušek!“, a znovu Fandu pohladila po vlasech.

Fanoušek! Nedošlo mu, proč jí říká jiným jménem, nenapadlo ho, jak to vlastně je a nakonec usnul v náručí Simči/Ivety na posteli, u které jen tak na zemi pod dekou chrápal opilý Nok.

Ty vole, jako tohle za devět litrů?!“, rozčiloval se ráno, když byl Fanda na záchodě.

Ne, Noku, máš to férově za šest, pětka za noc s Fanouškem a litr za to herectví, to jsi mi slíbil, nebo ne? A moc se nerozčiluj, měla jsem co dělat tu tvojí operetu zachraňovat. A ještě ze mě vydyndal číslo na mobil, Fanda.“

To jsem tě teda měl za lepší hérečku, Ivet, ale co, i tak to bylo supr, ne, a co mu vůbec říkáš, jak šuká, jak se ti to líbilo, když už jsem nemohl pomáhat? Fanda, Fanoušek.“, najel opět Hynek na běžnou sarkastickou vlnu.

Dopoledne pak doprovodili Frantu na vlak.

 

Zajímá Vás, jak to bude dál? Není nic snazšího než naklikat KARMU min. 22,00. Ale nejen to, poukázkou na pokračování je též aspoň 22 příspěvků v diskuzi. Budu se těšit. :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Andrle | neděle 6.11.2022 9:27 | karma článku: 21,48 | přečteno: 473x
  • Další články autora

Jan Andrle

Skloréza

14.5.2024 v 17:38 | Karma: 11,89

Jan Andrle

Pionýři

4.5.2024 v 23:57 | Karma: 24,57

Jan Andrle

Ajznbón (XIII - Čarodějnice)

1.5.2024 v 4:54 | Karma: 14,29

Jan Andrle

O biči, koloběžce a řízku

24.4.2024 v 20:14 | Karma: 12,89

Jan Andrle

Útok pizzou

12.4.2024 v 22:34 | Karma: 11,02