Testovali na mně novičok?

A proč ne, když jsem jen řadová občanka této republiky. Prý to zkusili i na prezidentovi Zemanovi. U nás dvou bezpochyby ve stopovém množství, když tu stále ještě jakžtakž fungujeme.

Jak sladké slovo "Nováček", pod nímž se skrývá, cituji:

O vlastnostech novičoků kolují takřka jen legendy. Má se jednat o obecně bezbarvé kapaliny bez zápachu, jež je možné uvést do plynného stavu, ale nejlepších účinků je údajně dosaženo, je-li rozprášen jako ultra jemný prášek. Mají vykazovat poměrně dobrou stabilitu ve venkovním prostředí. Do lidského organismu se může dostat všemi branami vstupu.

Tak jsem se dočetla o průvodních znacích zasažení tímto sajrajtem. Selhávají prý dýchací orgány, to každé ráno dost dobře znám, chronická bronchitida statečné kuřačky jdou si ruku v ruce. Paralyzují se i tělesné orgány. No, můj brácha vždy tvrdil, že mám ruce dozadu jak lachtan. Asi čekal, že budu někde házet lopatou, já se živila v kanceláři. Nic ve zlém, prý lidé, zasažení, kolabují po všech stránkách.  O tom mohu taky vyprávět: vysoký krevní tlak, bipolární porucha, snížená činnost štítné žlázy (ráno vždy po tabletce), večer zobnu cosi na cukrovku a špatný cholesterol, v poledne tabletku proti dně. A když je hodně blbě, hodím jeden Neurol 0,5 mg, ale to jen výjimečně, snažím se to překonávat.

Novičok je bezpochyby v jisté dávce sajrajt smrtelný. Je to tragické, když to někde na někom použijí. A přitom se hádají, bodejť by ne, kdo za to může. Britové viní Rusy, najednou se provalí, že novičok se testoval i v naší republice. Čert aby se v tom vyznal, Rusové tvrdí, že Britové lžou, jen u nás si myjeme ruce.

Jenže tentokrát, jak víme, postihlo použití novičoku dvojitého agenta a jeho dceru. Jde o dva lidi. Tristní. Vzpomeňme však na Falludžu:

"Busby:

Povím vám o svých nedávných zjištěních, která odvysílala televize Al-Džazíra. Jak někteří z vás ví, Fallúdža je zakázané město. V roce 2004 bylo intenzivně bombardováno bombami s ochuzeným uranem a bílým fosforem, a poté se stalo zakázanou zónou - což znamená, že loutkové orgány stejně jako američtí okupanti zde neumožňují provádět žádné studie. Fallúdža je uzavřena."

To je jen úryvek, řeknete si možná, vytržen, ale v žádném případě z kontextu. Bohužel se tato svinstva na světě dějí, vůči lidem. Lidem, které agresor ani vlastně zná. Ale vůči lidem i vlastním. Vzpomeňme jen na testování LSD na amerických vojácích,které jim připravila vlastní vláda.

Tož tak.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Mrázková | pátek 4.5.2018 22:46 | karma článku: 18,92 | přečteno: 472x