Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No ano, ty ucinky novicoku na prezidentu Zemanovi jsme videli v primem prenosu pri otevirani korunovacnich klenotu.

Hradnimluvka a jeho klaka sice rikali ze je to viroza, ale vsichni ostatni se domnivali, ze to byla vodka.

1 1
možnosti

"Virózu" zřejmě chytil pan prezident to dopoledne na ruské ambasádě, kde dlel oficiálně návštěvou při oslavě čehosi (myslím vítězství Rudé armády nad fašismem, nejsem si jista).

0 0
možnosti
Foto

USA rozhodně nebombardovalo FALUDŽU bombami s ochuzeným uranem a bílým fosforem. To je FAKE. Pravda je taková a není to žádné tajemství, že při bojích proti Islámského státu se na krátké vzdálenosti se používali tříštivé náboje ráže 155 M107, na delší vzdálenosti náboje M795 a dále osvětlovací náboje a náboje s bílým fosforem (WP, M110 a M825 – dýmový) ss hlavovými nárazovými, časovacími a zpožďovacími zapalovači. Munice s bílým fosforem není zakázaná a byla používaná, jako účinná a víceúčelová munice. Používala se ji k vytváření dýmových clon u průchodů v zátarasech a k osvětlování bunkrů a po osvětlení byly bunkry ničeny přesnou municí s tvarovanou náloží nebo jednotný náboj Excalibur pro prorážení betonu.

0 0
možnosti

Munice s bílým fosforem není zakázaná, ale je minimálně odsuzovaná RB OSN. A co Rakka? A co pásmo Gazy, kde použili výrobky USA? Kdy konečně dojde k naplnění rezoluce OSN 1441, které dá USA jasné 30denní ultimátum na odzbrojení, jinak dojde k invazi?

Jo, kdyby bílý fosfor použil Putin, OSN a EU by měli jasno v tom, jak reagovat.

0 1
možnosti
Foto

Československo od roku 1948 aktivně provádělo testy na lidech s psychotropními látkami, ve spolupráci s SSSR. Na vybraných lidech se zkoušel meskalin a LSD. Tyto pokusy trvaly do 70 let. Své pokusy ČSR zahájilo v 50 letech v Koreji, kde provádělo pokusy i na amerických zajatcích.

0 0
možnosti

Lehce upozorňuji, co vše politická scéna řeší. Novičok, Chemii v Sýrii, Tajné zprávy, Faltýnek je hodný krmič čápů, je M. Zeman agent KGB, či není ? ... Vášní plno. Pak občane neklaď trapné otázky - Kde je skutečná Důchodová reforma, kdy se postaví nějaké dálnice, rychloželeznice, co bude s byrokracií, bobtnáním státu, regulacemi, a co s mizející vodou ? Na tyto ptákoviny není čas , nesužuj Bučku s Mrázkovou ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Dotaz: Na co vám bude důchodová reforma, když bezprostředně hrozí válka světů?

0 0
možnosti

:-)......Dobře napsáno! Jen mi pořád vrtá hlavou, když ho chtěli Rusové zabít,(jak do hodiny věděla Mayová, že je za tím Putin,) proč nepoužili silnější, když už se chtěli dvojitého agenta zbavit. Za šest roků co seděl v Rusku v base měli tisíc možností. Je to tisíc záhad, které nám nikdo nevysvětlí. Hlavně.....že včera ČT 24 mlela furt dokola, že je vinen náš president, když prohlásil veřejně něco o čem ví celý svět. R^R^R^

0 2
možnosti
Foto

Odpověď zní: Ano

1 0
možnosti

Však jsem si už odpověděla v perexu, a dále to v textu rozvinula. Mám všechny příznaky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Dívám se kolem sebe, ale i zapátrám v bohaté paměti.

Seznam rubrik