Báječný krocan - nebo whisky?

Tohle mi došlo mailem. A je to tak výborné, že mi nedá se s vámi o to nepodělit. Tak veselé velikonoce vám všem. =o)

Jsou tu velikonoce a k beránkovi si můžeme dát ... třeba krocana.

Krocan na whisky na sváteční tabuli:

Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.

Krocana proložíme špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla.

Uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspech díla.

Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádne bručí. Dáme si další tři whisky.

Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlivě hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.

Po další bůlhodince se uopatrne vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.

Kruvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minud dem čúrat.

Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grozana.

Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen.

Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.

Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamašttenýým liinoúlluélu.

Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú

uonojetostejnejedno !!!!!!

Trošku se prospíme.

Príští den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Jamborová | pátek 10.4.2009 8:45 | karma článku: 9,34 | přečteno: 943x
  • Další články autora

Andrea Jamborová

O rozzářených očích

25.9.2008 v 9:45 | Karma: 20,29

Andrea Jamborová

Pote na štamprdličku

18.9.2008 v 10:47 | Karma: 22,92