Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pane Hašku ukažte,že jste loni nelhal

Tímto článkem vyzívám současné vedení fotbalového svazu aby už přestali jen diplomaticky kecat a začali konečně jednat, jak nám to před rokem při svém nástupu slibovali.

Jsem přesvědčený, že bohužel pan Hašek a spol. neudělali nic moc velkého pro očištění fotbalu alespoň v očích veřejnosti. Důkazem toho jsou poslední týdny, kdy se vyrojilo několik kauz a vše vyvrcholilo dnes tím, co předvedl Střížkov.

Mimochodem Střížkov to všechno před pár týdny začal. Oznámil ústy pana Kapra, že jeho hráči byli před rokem upláceni. Rádoby zajímavá aféra vypukla před několika týdny a do dnešního dne jsme se nedozvěděli nic konkrétního. Nechápu přístup svazu v tento okamžik. Buď má pan Kapr nějaké důkazy a pak je třeba potrestat a velice tvrdě oba kluby a nebo důkazy nemá a dělá si ze svazu jen dobrý den.  A v tu chvíli je třeba velice tvrdě zasáhnout proti Střížkovu. A co dělá svaz? Přesně to samé jako kdykoliv předtím za pánů Obstů a Mokrých. Jen bezmocně kouká a při tom poslouchá neustálé stupidní výmluvy Kapra, že důkazy nemůže dodat a musí je tajit. Pane Hašku v tomto případě jste tedy opět zatím jen pro smích, stejně jako všichni předchozí předsedové co jsem jmenoval.

Druhá aférka přišla minulý týden a tady naopak slouží ke cti svazu jak se zachovali. Příbramský fotbalista se na polovině hřiště přiznal k teči míče do autu. Shodou okolností a spousty dalších chyb ostatních hráčů středočeského klubu se kopal roh a po něm opět po chybě inkasovali gol. Jaké mě čekalo překvapení, když jsem zjistil, že kapitán i trenér nepeskovali hráče za chyby při standartní situaci, ale fotbalistu,který se někde na polovině hřiště naprosto správně přiznal k teči. Ještě bych pochopil, kdyby mu vyčinili v kabině, ale pánové Huňa a Marko své nesmyslné názory prezentovali vesele do médií. Mimochodem pan Marko sám prohlásil, že v současném fotbale je důležitý jen výsledek a že musíte být vyčuraní, aby jste uspěli. Tak pánové Huňo a Marko moc bych si přál, aby v nejbližším kole soupeřův hráč nafilmoval penaltu, kterou by rozhočí písknul. Už Vás vidím, jak se oba před televizníma kameramama pohoršujete, že to je podvod a že se to nedělá. A pak už jen budu očekávat otázku pohotového redaktora ve stylu- ale pane trenére sám jste říkal, že vyhrává vyčůranější...

Úplný vrchol ovšem přišel dnes. K derby na plném vršovickém stadionu odmítl nastoupit Střížkov. Věc, která naší ligu posunula někam mezi pralesní ligy. Kdybych to chtěl odlehčit, tak napíšu, že jediným důvodem proč nenastoupili bylo příliš mnoho diváků na které nejsou zvyklí. Vždyť na ně chodí něco okolo 500...Ale vážně, v tuto chvíli doufám, že už svaz zasáhne opravdu tvrdě a nekopromisně. Že přestanou ty nesmyslné diplomatické řečičiky a místo toho přijde razatní a tvrdý postih. A teď nemyslím nějakou kontumaci a směšnou pokutu. Myslím na okamžité vyloučení ze soutěže. Ostatně komu by v lize nějaký Střížkov chyběl? Mám takový dojem, že tentokrát pan Kapr opravdu přestřelil a zřejmě si to uvědomil i ten jeho podržtaška, který dával televizi rozhovor. Protože jak jinak si vysvětlit jeho tvrzení, že tu jeho skupinu trumpetistů někdo napadl...

Nevím, ale po těchto pár týdnech už zase asi není moc lidí v této zemi, kteří si myslí, že se v našem fotbale něco lepší. Pana Haška jsem podporoval a chtěl jsem aby se stal předsedou. Ale po necelém roce musím jen smutně prohlásit, že se v podstatě nic nezměnilo. Naopak pane Hašku. To aby nějaké mužstvo odmítlo nastoupit k zápasu se nestalo ani za takových lidí jako jsou Obst,Mokrý a podobně. Proto věřím, že konečně začnete pracovat a rozhodovat v duchu toho čím jste nás namlsal. A to, že náš fotbal se pokusíte očistit. Teď k tomu máte ideální příležitost a proto neváhejte a jednejte. A přestaňte už jen krásně povídat. Pane hašku a spol. je jen na Vás, jak se k tomu postavíte.    

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jakub Zeman | sobota 10.4.2010 18:32 | karma článku: 21,14 | přečteno: 1717x
  • Další články autora

Jakub Zeman

Jak je možné, že Záruba neskončil?

Arogance. Sebestřednost. Nulová sebereflexe. Namyšlenost. To vše je hokejový komentátor České televize Robert Záruba v posledních letech. V pátek dopoledne ale překročil všechny hranice.

12.2.2022 v 17:28 | Karma: 36,01 | Přečteno: 1723x | Diskuse| Společnost

Jakub Zeman

Korupce z českého fotbalu nikdy nezmizí

Už je to nějaký čas, co byl zadržen Roman Berbr. Českými médii se okamžitě rozjela kampaň, podle které to byl jediný zlosyn v českém fotbalu a prý teď bude vše jen růžové. Nebylo před Berbrem, nebude ani po něm.

2.1.2021 v 16:11 | Karma: 30,59 | Přečteno: 787x | Diskuse| Společnost

Jakub Zeman

Výmluvy. To je český fotbal.

Poslední dobou se ve fotbale probírají dvě kauzy. Obvinění Berbra a zastavení ligy. Obě dvě „kauzy“ spojuje to samé. Jen samé výmluvy.

1.11.2020 v 12:58 | Karma: 21,95 | Přečteno: 433x | Diskuse| Společnost

Jakub Zeman

Proč tolik pláče kvůli správnému rozhodnutí?

Slavia včera nepostoupila do LM. Přišla tím o velké miliony a rozjel se velký slavistický a mediální lynč hlavního rozhodčího. Slovinec a celý jeho národ, to dokonce schytal i z evropského parlamentu.

1.10.2020 v 13:10 | Karma: 21,25 | Přečteno: 550x | Diskuse| Společnost

Jakub Zeman

Šlesingr a Hrušínský se projevili jako naprostí....

Koronavirus, který před pár dny ještě zesměšňoval každý, kdo uměl otevřít hubu, momentálně ochromuje celý svět. Za Čechy se jako naprostí jájínkové projevili především dva. Pan Šlesingr a pan Hrušínský.

12.3.2020 v 18:12 | Karma: 43,73 | Přečteno: 3392x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Policejní zásah na Benešovsku. Muž zabarikádovaný v domě hrozil, že si ublíží

21. května 2024  10:31,  aktualizováno  10:56

Policisté v úterý ráno zasahovali v obci Nespeky na Benešovsku, kde se v domě zabarikádoval muž....

Na jihozápad Čech udeří odpoledne silné bouřky. Hrozí i přívalové deště

21. května 2024  10:49

Meteorologové varují, že v souvislosti s tlakovou níží postupující z Alp k severu se mohou během...

Policie navrhla obžalovat 14 lidí za převedení 2000 migrantů, hrozí jim 16 let

21. května 2024  10:39

Kriminalisté navrhli obžalovat 14 lidí, které viní z organizování nelegální migrace z Turecka do...

Muže vinili, že si po hádce s družkou vzal syna jako rukojmí. Soud ho osvobodil

21. května 2024  10:38

Krajský soud v Plzni osvobodil jednatřicetiletého muže obžalovaného z braní rukojmí. Podle státního...

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...

  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik