Já si snad na toho Babiše vsadím

Aktuální kurs u jedné z největších sázkových kanceláří je 1,05 na Pavla a 9,00 na Babiše, přičemž poměr mezi oběma kandidáty se od vyhlášení výsledků prvního kola voleb neustále pozvolna zvětšuje.

To je nadějné pro všechny, kteří si přejí mít po létech v čele státu opět člověka, za kterého se nebudeme muset stydět před světem a který nebude rozdělovat společnost. Silně pochybuji, že by protřelí profíci ze sázkových kanceláří vyhlašovali takové kursy, které by jim ve finále přinesly ztráty.

Mám-li to říct sportovním jazykem, jednoznačně fandím Pavlovi, i když připouštím, že i on má své chyby nejen z mého pohledu, ale i pro určitou skupinu lidí, kteří jsou rozhodnuti mu to hodit. Avšak pořád je pro nás mnohem přijatelnější než Babiš, kterému vůbec nejde o naše občany a který se neštítí lží o čemkoli a podrazů na komkoli.

Nejsem sázkařský typ, jestli jsem si v životě párkrát vsadila o peníze, tak by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. Ale tentokrát udělám výjimku, z hecu šoupnu na Babiše stovku, paradoxně se budu modlit, abych o ni přišla, a pokud se tak opravdu stane, nebudu nikterak litovat. V opačném případě si aspoň symbolicky zmírním zklamání nad nepoučitelností českých voličů a za získaných devět stovek (nebo kolik to nakonec bude) vytáhnu manžela na smuteční večeři.

Ještě douška na závěr. My, kteří fandíme Pavlovi, se nenechme ukolébat příznivými odhady a nevykašleme se na to s myšlenkou, že ho za nás zvolí ostatní. Odložme o chvilku výlet na lyže, rande se svou láskou nebo jinou veskrze příjemnou aktivitu a zaběhněme si k těm volbám. Je to fakt důležité.

Autor: Irena Mikešová | středa 25.1.2023 14:45 | karma článku: 18,97 | přečteno: 735x
  • Další články autora

Irena Mikešová

Zámky zamilovaných

18.5.2024 v 15:04 | Karma: 8,79

Irena Mikešová

Chtěla bych vyhrát!

9.5.2024 v 12:05 | Karma: 7,98

Irena Mikešová

Dávejte pozor, ženská!

4.5.2024 v 18:22 | Karma: 26,67

Irena Mikešová

Jak na hlučné sousedy

28.4.2024 v 17:03 | Karma: 33,63