Zdravotní průkaz manžela a milence

"Svět je tak malý, že se stejně všichni sejdeme v jedné posteli" prohlásila francouzská herečka, zpěvačka,  bojovnice za práva zvířat a sexbomba padesátých a šedesátých let dvacátého století Brigitte Bardot. Brigitte byla dobrým prorokem. A internet se stal nástrojem, který nám umožňuje její myšlenku uskutečnit. Pochopitelně těm, kteří si to přejí...


 
 

Před několika měsíci jsem věnovala jeden z blogů kamarádce, která je už po druhém gynekologickém zákroku v souvislosti s nemocí níže popsanou. Její partner se zatím nenechal diagnostikovat. Tudíž se neví, zda je on tím přenašečem papilloma viru, který nemoc mé kamarádce způsobil. Přesto se právě s ním snaží otěhotnět.

 

Včera jsem po dlouhé době otevřela emailovou schránku, kterou jsem si založila ke komunikaci se čtenáři mých blogů a nalezla jsem tam tuto zprávu. Autorka souhlasí s jejím uveřejněním.

 

Vážená Ilono,

jsem manželka pana XY. Můj manžel ti psal před několika lety, a předstíral, že je svobodný. Ale v té době byl se mnou. 

Navštívil tě v červenci 2009. Poslední noc ve městě ZŽ ti řekl, že se chystá do Amsterdamu cestovat po Evropě s "přáteli". Nejel do Amsterdamu. Nebyli zjištěni žádní "přátelé". Odjel do Frankfurtu, aby mě vyzvedl na letišti , na které jsem dorazila z Austrálie. Jeli jsme kolem CZ, pak Evropou na další 4 týdny. 

                 Neřekl mi o tobě ani o jiných ženách. Zjistila jsem si to všechno sama. Nebyla jsi jediná. Setkal se s jinými ženami v tajnosti v ČR, než jsem přijela. Dokonce se setkal s českou ženu za mými zády tady v Melbourne. Byla to turistka.  

Můj doktor mi řekl, že musím napsat každé ženě, se kterou mohl můj manžel spát v posledních několika letech.Byla jsem diagnostikována s STD (pohlavně přenosné choroby) s názvem HPV (human papilloma virus). Mám velmi agresivní a nebezpečnou formu nemoci. Část mé pochvy byla odstraněna, protože to bylo pre-rakovinné. Vzhledem k tomu, že neexistují žádné příznaky nemoci, že je velmi důležité, aby ses nechala otestovat. Pap stěr test nestačí. Je to složitější test. Tvůj lékař bude jistě vědět. 

Nechci tě naštvat. Věděla jsem o tobě i o  ostatních ženách dlouhou dobu. Jen jsem chtěla napsat kvůli nemoci. Píšu všem ženám, o  kterých vím, že se s manželem setkali v tajnosti, protože nemoc je tak vážná. Neváhej a napiš mi, pokud máš nějaké otázky. Samozřejmě, nejsem na tebe naštvaná ani na jiné ženy. Ani jsi o mně nemohla vědět. 

Viděla jsem tvůj blog. 

 Všechno nejlepší.

AB

  

Asi bych se teď necítila příliš komfortně, kdybych si tenkrát v roce 2009 prožila intenzivní románek se čtenářem svých blogů. A vůbec si nejsem jistá, zda bych dokázala uveřejnit email paní AB. Ale jedno musím uznat - pan XY má úžasnou ženu. A možná se s ní jednou sejdu i osobně!

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ilona Ondráčková | neděle 29.9.2013 11:30 | karma článku: 15,52 | přečteno: 1169x
  • Další články autora

Ilona Ondráčková

Křehké dámy o berlích

24.5.2024 v 13:06 | Karma: 11,97

Ilona Ondráčková

Dušičková pohádka

8.10.2023 v 8:45 | Karma: 8,73

Ilona Ondráčková

Podzimní zen

27.9.2023 v 10:55 | Karma: 6,69

Ilona Ondráčková

Boj o kouzelnou knihu

21.9.2023 v 11:11 | Karma: 5,02

Ilona Ondráčková

Neplánovaná dovolená

14.9.2023 v 11:11 | Karma: 4,54