Magické ochranné rituály

Jsem žena lehce pověrčivá, náladová a důvěřivá. Když jsem se před lety začala zajímat o věci mezi nebem a zemí zjistila jsem, že před některými typy lidí bychom měli býti obzvláště ve střehu. Hledala jsem proto informace v moudrých knihách a utratila nemalé částky v krámcích s magickými předměty.  

 Na krku jsem zkoušela nosit křížek, na zápěstích náramky z léčivých křišťálů a kamínků, v kabelce jsem měla ukryté kaštany. V noci jsem spala s energetickým obrázkem pod polštářem. Většinou to ale fungovalo tím způsobem, že každá ochrana byla postupně překonána a musela být nahrazena ochranou jinou. Postupem času jsem si však vypracovala svou vlastní strategickou ochranu. Spočívá především ve vizualizaci, síle slova a pozitivní energii.

Ochrana před hnusnýma babama: hnusnou, rozuměj žlučovitou a odpornou, zlou čarodějnici, která vám chce sebrat naději na normální den. Můžete na ni narazit při nakupování, v tramvaji nebo v kině. Koncentrace hnusných bab je většinou řídká. Ovšem všeho do času. Když takovou "paní" potkám, a ona se snaží předat mi slovy - pohledem - jednáním svou negativní energii, řeknu v duchu:" tfuj babo!"  Pokud ji potkám na ulici, tak si v hlavě vizualizuji, jak se zbavuji špatných energií a uplivnu si za sebe. Duchovně vyspělejší jedinci se prý za hnusné baby dokážou pomodlit. Zkoušela jsem to, ale po čtyřech hodinách modlení jsem babu nemohla dostat z hlavy. "Tfuj babo" je rozhodně jediná přípustná afirmace! Nesnižujte se k používání černé magie a voodoo, např. kletby: aby tě babo rakovina sežrala, atd.! I vás může časem chytnout žlučník nebo fantas.

Ochrana před slizounama: musím to zaklepat /na kámen, na lebeční kost - na to, co neshoří/ - ale slizáka už jsem dlouho nepotkala. Možná se přes léto koncentrují na místech, ve kterých se já zrovna nepohybuju. Když vidím slizouna /vykulené oči, špička jazyka mu čouhá z pusy, zpocenej, pupek se mu dere z košile/ zatínám ruku v pěst a v duchu si dělám křížek na čelo. Představuju si, že se slizoun rozpouští ve fialový sliz /Krotitelé duchů/ a odtéká kanálem pryč.

Ochrana před auty: čím větší auto čeká u přechodu po kterém právě přecházíte /svítí  vám zelená!/ - tím víc si představujete gesto fuck off / v žádném případě neukazujte!/ Vaše podvědomí tím znehodnocuje ego řidiče a ten spouští nohu z plynu a ubírá ze své důležitosti. Ani náhodou se nepokoušejte tuto magickou ochranu uplatnit na vozy taxislužby, tramvaje, autobusy, metra a nákladní vozy!

Ochrana proti zlodějům: nenoste u sebe hotovost ani platební karty. Myslete na své duševní bohatství. To je přece obdivuhodné. Naposledy mě politovaly snědé ženy, které se mi pokusily prodat kradené zboží. Když jsem jim ukázala peněženku s dvacetikorunou, pouze konstatovaly: "A vypadala tak pěkňounce eee! Nemá peňáze." Kde nic není, ani smrt nebere. Dvacku si s mým svolením vzaly na vodu k pití. Bylo mi jich líto.

Ochrana proti sňatkovým podvodníkům: pokud jste skutečně tak "naivní", že si opravdu myslíte, že se můžete seznámit jen tak mýrnyx týrnyx  na ulici, tak vám srdečně gratuluji. Pokud nejste vysoká štíhlá modelka, tak si zajděte na oční oddělení. Tam vám přeměří dioptrie a vypíšou recept na brýle. Na ulici jsem byla oslovena poprvé a naposledy před deseti lety. Imponovala mi mužova drzost a neodbytnost, se kterou mě zval na kafe. Vyklubal se  z něj vymahač dluhů. Naštěstí ne těch mých. Pokud už vás tedy na ulici osloví  nějaký prudce inteligentní a sympatický krasavec a zajímá ho: kde a s kým bydlíte, zásadně odpovídejte LŽÍ. Bydlím ve stohu, na ubytovně nebo ve stodole! Pracuji jako uklízečka veřejných toalet, mám pět dětí a všechny mají hlad. Pravá láska se včas ukáže.

Ochrana proti blbcům: bohužel neexistuje. Jediná rada - zbytečně s nimi nediskutujte. Blbec se rád poslouchá a chce mít vždy pravdu. Některé blbce naštěstí jejich blbost přímo nadnáší, tudíž obyčejnými chytráky přímo pohrdají a míří výš!

Ochrana proti podvodníkům: pravidelně sledujte vývoj politického dění. Pokud ani to nepománá, potom jste nenapravitelný romantický snílek. 

Ochrana proti duchům: Duch je rychlejší než vzduch. Tudíž pokud na něj jen pomyslíte - počítejte s tím, že v tom samém okamžiku stojí vedle vás a dýchá vám za krk. Jediná ochrana je - vůbec na něj nemyslet.

Ochrana proti krásným jinochům: šilhejte, slintejte, kulhejte a rychle od nich pryč! Křičte z plna hrdla: mám AIDS, kapavku a lepru! Pokud přece jen podlehnete, dýchejte zhluboka a neočekávejte od krasavců intelektuální hádanky a filozofické debaty. Použijte vždy ochranu Primeros nebo Durex. Hlavně si to dlouho nevyčítejte, mohla by na vás být uvalena celoživotní karma! Krasavci by vás mohli atakovat až do pozdního věku.

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ilona Ondráčková | sobota 21.7.2012 9:45 | karma článku: 15,58 | přečteno: 1438x
  • Další články autora

Ilona Ondráčková

Křehké dámy o berlích

24.5.2024 v 13:06 | Karma: 11,85

Ilona Ondráčková

Dušičková pohádka

8.10.2023 v 8:45 | Karma: 8,73

Ilona Ondráčková

Podzimní zen

27.9.2023 v 10:55 | Karma: 6,69

Ilona Ondráčková

Boj o kouzelnou knihu

21.9.2023 v 11:11 | Karma: 5,02

Ilona Ondráčková

Neplánovaná dovolená

14.9.2023 v 11:11 | Karma: 4,54