Sexuálové mezi námi a kolem nás

Tak už jsem ve svém věku viděla a prožila ledacos. Přesto nestačím zírat. Přehledy, tabulkami a žebříčky sexuálů se to kolem nás pinoží a hemží. A to nejen u nás, ale snad v celém světě. Ano v tomhle létě.

Jednou po ránu na chalupě ne a ne zatopit v kachlových kamnech. No, slunce už si lebedilo nad komínem a tak jsem kromě osvědčených šišek sáhla i po novinách. Ne abych si početla, ale konečně rozpálila studenou plotnu. A navíc uklohnila něco k snědku.

Z denního tisku mi vypadnul časopis, kde se na první stránce prsil namakaný svalovec. S ležérně povytaženým trikem a vilnou jiskrou v oku. A já četla:

"Po metrosexuálech se strhla doslova lavina DALŠÍCH. Možná, že vás překvapí, jakého jedince máte i vy doma. Od prostého dodržování základní hygieny pokročili naši muži ještě mnohem dál."

Hrozně jsem se lekla. A rychle jukla za dveře, koho že to vlastně doma mám.

No, kromě toho mého zápasníka momentálně jen dvě kuny, co nám řádí na půdě v podkroví. Asi párek, patrně - on a ona. Budu ale muset zjistit, jestli mají i ony nějaký ten žebříček hodnot. Sledovanost, tu mají zatím velikou, to tedy ano. Všude ve vsi totiž vraždí každou noc slepice. A jestli to tak půjde dál, brzy je sousedi u nás vysledují a zakroutí jim krkem. Chudáčkům chlupatým.

Ještě k té hygieně. Pane jo, to jako autor má na mysli zelené zuby nebo vlasy plné lupů? To snad ne. A tak radši dál nevěřícně čtu: "Pečlivě si prohlédněte velký přehled  ´sexuálů ´."

Hned na to zmámeně zírám na palcový titulek: "Že každý správný chlap má smrdět i z fotky? Tak to milé ženy - dávno, dávno neplatí ! " A následuje podrobný přehled s výčtem sexuálů, tabulkou (míry, váhy) a nezbytným ´who ist who ´.

V tom nejlepším (čtení, jak jinak) mě vzápětí překvapuje kamarádka. A tak s horkou kávou, dvojkou bílého a  definitivně studenými kamny jsme hned o něco moudřejší, protože:

Metrosexuál - může prý působit až zženštile.

Spornosexuál - ten je evolucí metrosexuála.

Neosexuál - bývá každým coulem gentleman.

Úbersexuál - řešívá jen důležité problémy se sklenkou a na úrovni.

Lumbersexuál - tak ten je údajně "TOP", pečuje o sebe po dřevorubecku, nosí plnovous, kostkovanou košili a farmářské boty. Pozor - v batohu nemá sekeru, pilu - ale notebook a tablet.

Takže s kamarádkou domlouváme tohle. U nás na zahradě máme několik dvacetimetrových douglasek. A tak můj drahý s tím jejím, s pilou a sekerou si zahrají na dřevorubce. Oba dva řádně obutí, to dá rozum. Ve flanelových kostkovaných košilích, ale bez plnovousu.

I když by v něm byli oba strašlivě sexy.

 

 

 

 

 

Autor: Ludmila Ibehejová | neděle 25.9.2016 1:04 | karma článku: 36,23 | přečteno: 1589x