Praktikující křesťan hledá nezkušenou ženu, která se nebrání tantře

Na plánované víno s kamarádkou neplánovaně dorazil i její nový objev. Neměla jsem z toho zrovna radost. Zvláště proto, že vypadal moc dobře, nebyl hloupý ba naopak, byl vtipný a na kamarádku koukal jako na svatý obrázek - během toho, co jí celou dobu držel kolem ramen.

Poprvé mi po našem setkání nebylo špatně od žaludku po nadměrné konzumaci polosuchého bílého. Nevolno mi bylo z toho dokonalého páru. Byli odporně roztomilí mladí krásní úspěšní a navíc zamilovaní.

Když jsme překonala zvedající se žaludek, musela jsem se jich ze slušnosti zeptat, jak se setkali. Čekala jsem další slaďoučký příběh, jak do sebe vrazili v metru, ona na něj vylila jeho kávu bez kofeinu a od té doby spolu srkají bylinkové čaje.

Proto mě překvapilo, když se ke mně Lenka naklonila: „Odpověděl na můj inzerát na netu!“ Dlouze jsem si jejího nového přítele přeměřila.

Vždycky jsem si myslela, že na síti můžete narazit jen na úchyly, co hrají v reklamě na internetové seznamky a zároveň na lepidla držící zubní náhrady.

Nikdy bych nečekala, že je tam k nalezení moje krásná kamarádka, nádherná baba, která má do zubních náhrad daleko a navíc takový úžasný chlap.

Domů jsem dorazila zhruba o tři hodiny dřív, než jsem očekávala. Otevřela jsem si notebook a láhev.

Ve svém oblíbeném pyžámku s kravičkami jsem si zalezla pod peřinu a chtěla jsem jen zjistit, že mi nikdo nepíše, ale nějak se mi nechtělo spát a tak jsem do Googlu hodila něco o seznamkách.

Vyplivlo to na mě miliony odkazů. Některé jsem rozklikla a musím uznat, že takto jsem se už léta nepobavila.

Nejprve jsem zjistila, že v naší malinkaté zemičce máme nespočet krásných mladých perspektivních a rozvedených pětačtyřicátníků. Hledají ženu mezi dvaceti a pětadvaceti. Nezáleží jim na postavě, ale větší poprsí vítají.

Další skupinou jsou milí štíhlí sportující a především, jak oni sami tvrdí velmi pohlední mladíci, kteří buď raději nepřikládají fotku, nebo si tu svou asi nikdy neprohlídli.

Já vím, že nejsem zrovna člověk, co může hodnotit cizí vzhled, ale netvrdila bych o sobě, že jsem pohledná, když mi plešatí vlasy a zuby se mi kříží v tak širokém úsměvu, že pokud jsou ty zuby použitelné mohl bych překusovat banány napříč.

Některé inzeráty byly více než originální. Zachovalý šedesátník v jednom hledal mladší aktivní ženu, které nevadí svépomocné medikamenty, na intimní chvilky.

Normální studující kluk na jedné seznamce, milé dámy, hledá ženu jakéhokoli vzhledu a věku. Především by neměla být tolik chtivá fyzického kontaktu jako všechny ty dnešní slečny, ale měla by věřit na obcování až po svatbě.

K slzám mě dojal pohledný křesťan, hledající mladou nezkušenou ženu, která se nebrání tantrické společné vášni.

Někdy o půl třetí jsem zaklapla počítač a hned ráno jsem vyrazila do metra hledat někoho s kávou bez kofeinu, kterou bych na něj mohla svou nešikovností vylít.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Bakeš Hynková | pondělí 26.8.2013 19:46 | karma článku: 24,51 | přečteno: 2305x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60