"Dámy"

To, že ženy chodí na toalety ve dvou, jistě není žádným tajemstvím pro nikoho z vás, ale to proč to dělají, zůstává často skryto. To jak to na „dámách“ chodívá samozřejmě všechny nebo alespoň většina žen ví či tuší, ale chudáci muži, kteří tam jsou nejčastěji skloňováni, oslavováni, hodnoceni, poměřováni a pomlouváni se do této místnosti, až na pár výjimek, nikdy nepodívají. A oni samotní by význam našeho srocování nikdy zřejmě nepochopili. Z nedostatku času a mě stále chybějící trpělivosti, jsem párkrát zavítala na „chlapečky“, po procházce kolem mužů stojících u pisoárů, jsem pochopila, proč jsou světy mužů a žen tak vzdálené. Zatímco se my ženy setkáváme se rtěnkou v ruce u zrcadel, muži se vidí v úplně jiných pozicích, což je staví do zcela odlišných situací. Takže pánové o čem si tedy vypráví vaše ženy s jejich kamarádkami, když se vzdálí přepudrovat si nosy?

Na to není sice jednoznačná odpověď, ale zajisté bych vám mohla přiblížit, o čem se tak zhruba mohou bavit. Tak nejprve zhodnotí interiér, ohodnotí si navzájem své outfity, zjistí, co a kde je nového. Začnou štrachat ve svých kabelkách a hledat taštičku s make-upem, po půl hodině, co se na umyvadle nachází všechno včetně mobilu, peněženky, zřejmě kapesníčků, flashdisků, prášků na bolest hlavy, se na dně jejich „mini“ kabelky konečně objeví tolik hledaná taštička. Otevřou ji a jedna druhé sdělí, co nutného si doma zapomněli. Po té si zapůjčí zapomenutý make-up. Zjistí, že potřebují právě tuto rtěnku, pudr, řasenku… Své partnery během vylepšování make-upu popíší jedna druhé jako fantastické muže, kteří se nikdy nebrání žehlení a milují praní. Líčí je jako romantické milovníky, sexuální neuvěřitelně obdařené bohy a předhání se, v čem jsou ty jejich protějšky lepší.

Pak si vzpomenou, že jejich původním záměrem nebylo probrání nejnovějších trendů v oblečení a líčení, ale jejich směr byl dán potřebami, tak si odskočí. U umyvadla při pohledu do zrcadla zjistí další vady svého nalíčení. Pokusí se je opravit. Nakonec prohlásí, že je to nenapravitelné, že je ošklivá, načež jí druhá přesvědčí, že je to ta nejkrásnější ženou na světě. A odejdou zpět k vám. To je scénář žen, které přišli na toaletu jen proto, že vážně byl důvod tam jít. Ale existují i jiné. Tak například odkopnuté ženy, ty si na toaletách, právě na vás, pánové (!), stěžují. Záleží, v jakém stádiu se tyto ženy nacházejí, pokud jsou čerstvě odkopnuté, brečí a opravují si své rozteklé líčení. Pokud už od rozchodu uběhl nějaký ten den či týden, pak od nich uslyšíte slova zášti a nenávisti, ty si svoji tvář opravují jen, proto aby tomu bídákovi, který je nechal na ocet, ukázaly, o co přišel.

Ale nejkrásnější je se na toaletách setkat s ženou, co si možná s jiným mužem zažila svoje, ale teď si na nic nestěžuje a ještě k tomu je čerstvě zamilovaná. Taková žena se usmívá. Rychle na sebe pohlídne do zrcadla, mrkne na svůj odraz a zasněně utíká pryč za svým drahým. To vám pak všechen ten křik, brek, nadávky, umyvadla obložená všemožnými líčidly, mobilními přístroji a kdo ví čím ještě, přijde nedůležité a nezajímavé. Když vidíte takovou ženu, dojde vám, že svět za něco stojí, že na svět existuje láska, krása a štěstí.

Takže pánové prosím vás za všechny ženy světa, chovejte se k nám, co nejpřívětivěji, buďte na nás milí a hodní a vůbec chovejte se k nám jako k ženám, abychom u zrcadel mohly potkávat jen ten poslední usměvavý typ žen a dívek, abychom nemusely stále poslouchat nářky na vás a pomluvy o vašem mužství.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Bakeš Hynková | středa 27.10.2010 19:58 | karma článku: 13,70 | přečteno: 1557x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60