Blondýna, Joda a Pán prstenů

To že být ženou není snadné, víme všichni nebo alespoň všechny. Musíme být krásné, jemné a něžné, zároveň musíme mít ostré lokty, musíme umět vařit, uklízet a starat se o toho naše drahého a přitom všem ještě pracovat na své kariéře. To všechno ještě beru, ale prosím! prosím! prosím! nechtějte po nás, abychom pochopily Star Wars, Froda a jeho prsten a nenuťte nás koukat do noci na Stevena Seagala!!!

Já chápu, že Vás někdy taky donutíme vidět nějaký ten film s J.Lo, ale rozhodně Vás nezkoušíme z toho, kdy se usmířila se svou tchýní. Když po mě někdo chce, nejlépe kolem jedné hodiny ranní, názor na zelenou želvu, která levituje a řídí zřejmě celý Vesmír, chce se mi řvát. Jasně že Hvězdné války jsou skvělé filmy, ale upřímně to si chlapi fakt myslíte, že celou dobu řešíme, který světelný meč zhasl za Impérium a který za tu druhou stranu?

NE jasně že ne! Trvalo mi to tři roky, než jsem pochopila, kdo je Darth Vader a to ještě díky tomu, že jsem si s malým synovem hrála s Legem. Ale co …. Star Wars jsem, až na šílený copánek božského Ewana McGregora, nějak pobrala, ale Pán prstenů? Tak tam jsem úplně v koncích. Vím, že teď mě všichni příznivci Tolkiena ukamenují, ale já pochopila akorát to, že zakrslej skřítek nese nějaký prsten k sopce. Pak jsem si všimla super úžasně sexy Aragorna, ale kdo je to oko na sloupu nebo komu patří ten bílý zámek??? Ani omylem!!! A už vůbec nechápu, jak se ten Gandalf transformuje…

Jasně jsem blonďatá a potencionálně na tyhle věci úplně blbá, ale prosím za mě i za všechny normální holky na světě – nenuťte nás to chápat!!! Nenuťte nás koukat na box a nemluvit u toho, prosím, když už chcete koukat na toho kopajícího Číňana, nechte nás spát a vy se na něj koukněte, v klidu bez toho aniž bychom Vám to rušily znuděnými komentáři!

Netuším kdo je Spock a všechny jména z dnešního blogu jsem si musela vygooglovat, nevím, kdo byl ten Ukrajinec, co před pár týdny vyklepl v ringu nějakého Poláka a vážně jsem v životě neviděla druhý díl Pána prstenů. Takže milé dámy nejste v tom samy!!! A drazí pánové pro příště Vám dám cenou radu: Místo toho, abyste nutili svou drahou polovičku koukat na Legolase a na zbytek té jejich party, vypněte televizi a najděte něco, co Vás bude bavit oba! Věřte mi, že za tohle gesto Vás vaše partnerka určitě odmění!!!

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Bakeš Hynková | středa 28.11.2012 19:24 | karma článku: 17,13 | přečteno: 1856x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60