Kdo je to Savinien?

Představím vám někoho, kdo je mi tak blízký, až se někdy bojím, že jsem to já...

obrazek jsem nasla na internetu, ale presne vystihuje to, jak si Savinien predstavujiautora bohuzel neznám, jestli se tu pozna, tak at mi napise :)

Začnu u jména. Savinien. Že je to původně mužské jméno, by asi nikdo z vás nehádal, ale je tomu tak. Hektor Savinien Cyrano de Bergerac. Cyrano je můj neoblíbenější hrdina a proto jsem si právě jeho vybrala za jakýsi pseudonym.

Rasa - víla. Na obrázku vypadá zle a zákeřně, ale je to noční momentka. Ve dne vypadá úplně jinak. Je duhová. A na levém kotníku a ve vlasech má rolničky, které při sebemenším pohybu lehounce cinkají.

Zvláštní vlastnosti - dokáže komunikovat s přírodou a v silném citovém rozpoložení ji dokáže ovládat.

Přátelé - zvířátka. Mezi vílami moc přátel nemá. Bůhví proč, ale většinou je s ní těžké vyjít. Asi je příliš individuální a pro ostatní těžko stravitelná. Ale třeba je jen otázkou času, kdy se to změní...

A kdo tedy je Savinien? Ano, možná jsem to já, ale možná je to někdo z vás. Nakonec, každý v sobě může mít kus Savinien... =)

 PS: na veřejný Blog tento mini článek dávám, abych čtenáře navnadila na povídky, básničky a články následující, které budou pro zveřejnění již vhodnější, tak vás prosím o schovívavost =)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Kateřina Hubertová | středa 8.10.2008 12:22 | karma článku: 8,92 | přečteno: 834x
  • Další články autora

Kateřina Hubertová

Politik = popelář ?

23.9.2010 v 7:15 | Karma: 11,16

Kateřina Hubertová

Tatínkovy oblíbené hry

11.10.2009 v 22:49 | Karma: 9,15