Plíživé svastiky

Také sem rádi chodíte především se brouzdat mezi plíživými svastikami Lukáše Lhoťana? Tak nevím. Je to ještě stravitelná provokace nebo příkladná zdejší praxe?

 

Tento miláček zdejšího vedení inzeruje svoje obchodní propojení s iDnes na zdejším profilu.  Propaguje své knihy prostřednictvím Knihy.idnes.cz

Těžko pochopitelné. Jinde by svastika nebyla přijatelnou ilustrací. Ono srovnávat Evropskou unii s nacistickým Německem je vcelku neuvěřitelná věc. Přes různé rétoriky nemá EU žádnou armádu, která by nám utrhla pohraničí, která by donutila Miloše Zemana, aby podepsal nějaký evropský protektorát. Je to také zajímavý a podnětný názor na většinu našich občanů, která souhlasila v referendu s členstvím v této organizaci.

Jenomže Lukáš má vliv. Je nesestřelitelným hrdinou islámského odboje a to se ve zdejších kruzích cení. Dříve kombinoval s emblematickými hvězdami srp a kladivo. Na pravicovém médiu vítané zpestření. Po takové užitečné spolupráci si už pan Nedotknutelný může přisunovat ilustrativní svastiky k čemukoli. Hlavně, aby se nespletl a nezakomponoval svastiku k emblému iDnes. To by byla mela. Ale ono by se to v zájmu byznysu asi nějak ututlalo.

Nechme se překvapit, komu salámovou metodou vnutí svastiku příště. Tipoval bych, že nějaké genderové nebo multikulturní neziskové organizaci… Co třeba Člověk v tísni?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 2.3.2017 21:32 | karma článku: 15,81 | přečteno: 727x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,66

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13